Glazen schuifwanden 

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Of het nu gaat om een veranda, tuinhuis of overkapping met glazen schuifwanden: het is allemaal mogelijk met ons maatwerk!

Veranda aan huis met glazen schuifwanden en houten lichtstraat

Veranda met glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is een ideale oplossing voor een open veranda. Heerlijk tijdens de zomerse dagen zodat u nog wat verkoeling van de zon heeft. Ook wanneer het koud wordt of het naar binnen regent, is een glazen schuifwand ideaal.
De VerandaSpecialist plaatst graag uw nieuwe luxe buitenverblijf inclusief glazen schuifwanden.

De luxe glazen schuifwanden zorgen voor extra comfort onder uw terrasoverkapping, veranda of serre. Het is mogelijk om tochtstrippen tussen het glas te plaatsen. Hierdoor komt er minimale wind door de schuifwand, wat resulteert in meer comfort. Naast de functie van het dichtmaken van uw veranda, serre of terrasoverkapping, kan de glazen schuifwand ook dienen als scheidingswand.

Ook een veranda met glazen schuifwand?

Glazen panelen in uw veranda

Het maakt niet uit of uw terrasoverkapping nu breed of smal is, want alle glazen panelen worden op maat gemaakt. Alle panelen worden aan de zijkant uitgevoerd met geslepen glas. Eventueel worden ze afgewerkt met een aluminium profiel aan de onderzijde (met als extra optie tochtstrippen). De aluminium onderrail is laag, zodat hij verwerkt kan worden in uw vloer. Zo heeft u geen last van een drempel, maar zit het volledig weggewerkt.

Een andere optie om uw terrasoverkapping vrij te houden van zon en wind is een elektrisch scherm. Deze wordt achter het dak gemonteerd en is eenvoudig in gebruik. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om erachter te komen welke oplossing het beste bij uw wensen past. Bekijk ook eens de andere accessoires om uw buitenverblijf van veel comfort te voorzien.

Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda

Over De VerandaSpecialist 

Afgelopen jaren hebben we heel wat luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van bijna dertig specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf, luxe serre aanbouw of lichtstraat van hoogwaardige materialen. Kenmerkend aan elk project is het vakwerk dat wij compleet voor u op maat leveren. Onze specialisatie ligt in houtbouw en wij werken dan ook graag met mahonie of meranti hardhout. Onze timmermannen weten als geen ander hoe zij het gemaakte ontwerp uit kunnen bouwen tot een prachtig eindresultaat. Ontdek onze gerealiseerde projecten ter inspiratie.

We realiseren graag uw nieuwe veranda, poolhouse of overkapping met glazen schuifwanden. In een adviesgesprek aan huis bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak te maken.

Offerte op maat