Klassieke serre

Is uw huis gebouwd in een klassieke stijl en wilt u graag een luxe serre aan uw huis laten bouwen? Dan past een klassieke serre helemaal bij uw woning.

Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre: wat zijn de kenmerken? 

Een klassieke serre wordt gekenmerkt door haar romantische en klassieke uiterlijk. De serre wordt vaak in een witte kleur geschilderd. Ook worden in de serre veel van de klassieke details van de woning overgenomen. Denk aan glas in loodramen, sierlijke klossen, overstekende dakspanten en bossing panelen. Door het gebruik van deze details zijn de woning en de serre een prachtig geheel. Kijk maar eens naar de afwerking bij de klassieke serre in bloemendaal.

Serre klassiek in Bloemendaal

Wat zijn de voordelen van een serre

U kunt uw woning groter maken door middel van een luxe serre. Naast de enorme hoeveelheid extra ruimte die een serre oplevert, valt er ook meer licht naar binnen. Helemaal wanneer u kiest voor een groter raampartij en een lichtstraat. Zo komt er van de zijkant als de bovenzijde daglicht in uw woning. U kunt de ruimte gebruiken voor het vergroten van uw huis- of eetkamer, studeerkamer of luxe speelhoek voor de kinderen.

Zomaar een aanbouw bouwen aan een klassieke woning kan zeker zorgen voor woonruimte. Maar wanneer deze aanbouw niet past bij de rest van de woning, zal dit ten koste gaan van de uitstraling van uw huis. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken!

Klassieke serre met lichtstraat

Mogelijkheden bij een klassieke serre 

Iedere serre wordt helemaal op maat gemaakt. Daarom komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij het beste een maatwerk serre ontwerpen. Enkele overeenkomsten hebben onze serres wel: ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgewerkt tot in de kleinste details. Onder accessoires kunt u zien welke extra opties we bij een klassieke serre leveren. Zo kunnen we zorgen voor een open haard of een lichtstraat in het dak.

Klassieke serre met lichtstraat

Wie is De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist maakt alle producten volledig op maat, zodat het eindresultaat helemaal voldoet aan uw wensen. Wist u dat we nog een ander bedrijf hebben: De SerreSpecialist? Op deze website vindt u meer projecten en informatie over onze serres. Met ons vakbekwaam personeel zijn wij een specialist is buiten- en binnenverblijven.

Interesse in een adviesgesprek? Via een kort telefonisch gesprek bespreken wij hoe wij u van dienst kunnen zijn. Hierna komen wij graag bij u thuis langs voor een uitgebreid adviesgesprek. Aan de hand van uw wensen wordt een 3D tekening en een offerte gemaakt. Zo weet u wat u van ons kan verwachten.

Bekijk onze gerealiseerde serres in verschillende stijlen

Meer inspiratie
Een landelijke houten serre met harmonicadeuren op maat

Landelijke serre in Wijk en Aalburg

De keuze tussen een serre of een tuinkamer kan nog best lastig zijn. Beide...

Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Deze woning kenmerkt zich door de witte kleur en sierlijke details. Daar past een...

Moderne serre aanbouw met luxe inrichting

Moderne serre in Hoofddorp

Genieten van meer woonruimte en meer daglicht in de woning? Met deze geïsoleerde serre...

Luxe serre met lichtstraat

Klassieke serre in Zegge

Een unieke, ruime en lichte serre, volledig opgebouwd uit hout. De serre weerspiegelt de...

Serre modern Rotterdam

Moderne serre in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij deze moderne serre gebouwd. De plaatsing van de serre was...

Moderne serre te Maastricht

Moderne serre te Maastricht

De moderne serre met lichtstraat sluit perfect aan bij de stijl van het woonhuis....