Maak kennis met De VerandaSpecialist

Ons team van dertig specialisten zet zich dagelijks in om luxe buitenverblijven te realiseren. Kenmerkend voor De VerandaSpecialist is maatwerk, ambacht en onze passie voor luxe houtbouw.

Maak een afspraak
Klassieke veranda met luxe en sfeervol interieur

Specialist in luxe houtbouw

De VerandaSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst al meer dan 10 jaar maatwerk buitenverblijven. Alle buitenverblijven maken wij van kwalitatief en duurzaam hout.

Hout heeft een robuuste uitstraling. Ook kan het gemakkelijk bewerkt worden. Zo biedt het ons de mogelijkheid om buitenverblijven in de stijl van het huis te bouwen. Bijna elke stijl is mogelijk. Wat kenmerkend is voor een veranda van De VerandaSpecialist, is dat elke veranda geheel op maat ontworpen wordt.

De VerandaSpecialist

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van luxe houten buitenverblijven. Onze teams gebruiken hoogwaardige materialen waardoor u jarenlang geniet van ambachtelijk vakwerk!

‘Ambachtelijk’ staat bij ons voor handwerk, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dat maakt onze veranda’s zo uniek: exclusief voor de klant ontworpen, helemaal met de hand gemaakt. Aan het enthousiasme en de vakkundigheid van het team van De VerandaSpecialist zal het niet liggen.

Aanbouw bij klassieke woning met lichtstraat

Meer dan alleen veranda’s op maat 

Naast veranda’s en buitenverblijven bestaat ons bedrijf nog uit een aantal andere onderdelen. Zo bouwen wij luxe serres onder de naam De SerreSpecialist. Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde serres. Naast luxe veranda’s en buitenverblijven bouwen wij ook maatwerk lichtstraten. Wilt u een lichtstraat laten plaatsen in uw veranda, serre of aanbouw? Onder de naam De Lichtstraat Expert ontwerpen, bouwen en plaatsen wij maatwerk lichtstraten.

De verschillende bedrijfsnamen delen een gezamenlijke passie voor maatwerk en houtbouw. Oprichter en eigenaar Cees Schimmel staat met zijn team garant voor professioneel maatwerk. Samen gaan wij dagelijks de uitdaging aan om unieke buitenverblijven te realiseren.

Ook advies op maat?
Personeel De VerandaSpecialist

Over De VerandaSpecialist

We zijn een nuchter bedrijf, waar we denken in oplossingen. Met veel plezier gaan we iedere dag met dertig collega’s de uitdaging aan om mooie projecten neer te zetten bij onze klanten.

Onze missie is om mens en natuur te verbinden door het buitenleven naar binnen te halen. Met hoogwaardige en duurzame materialen bouwen wij producten die onze klanten lang laat genieten van het buitenleven. In een hecht team van collega’s weten we gezamenlijk de klus te klaren en streven wij naar hoogstaande kwaliteit. Vakmanschap, daadkracht en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.

Bekijk onze openstaande vacatures
Luxe maatwerk tuinkamer met lichtstraat

Ontdek onze vele mogelijkheden 

Elk product dat wij afleveren wordt iets unieks, geheel afgestemd op uw smaak. Strak en modern, landelijk of klassiek, de Barneveldse timmermannen zijn in alle stijlen thuis. Of het nu om enkele vierkante meters gaat of over een complete uitbouw inclusief lichtstraat – voor De VerandaSpecialist is niets te klein, te groot of te ingewikkeld.

Bekijk de opgeleverde projecten

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid

Het beste eindresultaat is
waar wij voor gaan!