Met wie werken wij samen?

Wij werken met verschillende partijen samen om onze luxe veranda’s en buitenverblijven te realiseren. Lees meer over met wie wij samenwerken.

De VerandaSpecialist

Meer dan alleen De VerandaSpecialist

In 2008 startte Cees Schimmel zijn eigen bouwbedrijf onder de naam ‘Bouwbedrijf Schimmel’. Na diverse verbouwingen, aanbouwen, dakkapellen, renovaties en zelfs grote nieuwbouwklussen, begon het bij Cees en zijn werknemers te kriebelen. Het timmervak was en ís echt hun ding. In 2012 bouwden Cees en zijn werknemers een aantal veranda’s. Dit was de aanleiding voor een nieuw concept: ‘De VerandaSpecialist’.

Maar daar bleef het niet bij. Naast veranda’s bouwen wij ook geïsoleerde luxe serres onder de naam ‘De SerreSpecialist‘. Onze ervaren vakmensen bouwen ook maatwerk serres in de stijl van de woning. Bekijk onze website voor onze gerealiseerde projecten.

Veel van onze veranda’s en serres voorzien wij van een lichtstraat. Steeds vaker kregen wij de vraag van klanten en aannemers voor een ‘losse’ lichtstraat. Daaruit is ‘De Lichtstraat Expert‘ ontstaan. Lees meer over onze luxe lichtstraten op maat.

Wat alle onderdelen van ons bedrijf gemeen hebben, is het maatwerk, ambacht en onze passie voor luxe houtbouw. Onze teams gebruiken hoogwaardige materialen waardoor u jarenlang geniet van maatwerk veranda, serre of lichtstraat!

Sfeerverlichting in uw veranda

Met deze partners werken wij samen

Wilt u uw veranda of buitenverblijf compleet met schilderwerk laten realiseren? Na de realisatie van de serre maakt onze huisschilder Aleides uw serre helemaal af met een prachtige kleur.

Om u inspiratie te geven uit onze gerealiseerd projecten fotografeert Charlotte Kap Fotografie onze maatwerk buitenverblijven.