Exclusieve veranda

Wilt u iets bijzonders én unieks toevoegen aan uw woning? Wij bouwen een luxe buitenverblijf in de vorm van een exclusieve veranda. Als specialist in authentieke buitenverblijven weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw ontwerp volledig in stijl is met uw tuin en woning. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen zelf veranda’s, daarom zijn er eindeloze mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Wat uw wensen ook zijn, wij vertalen ze naar een prachtig ontwerp dat exact de uitstraling heeft die bij uw woning en tuin past.

Waarom een veranda zo fijn is? Heel eenvoudig: het is puur genot. Door een veranda kunt u namelijk tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst en de winter extra lang buiten zitten in uw eigen natuurparkje. Er waait een zwoel briesje,l terwijl u droog én beschermd tegen de zon nog een wijntje inschenkt.

Wij komen langs bij u thuis om een offerte op maat te maken

 

Contact over uw veranda

Exclusieve veranda's te Darp-003Exclusieve veranda te Doorwerth-018Mogelijkheden veranda

Wilt u een dak van lamellen, bovenramen, een hekwerk, ingebouwde screens of een lichtstraat in uw exclusieve veranda? In korte tijd toveren wij die lege ruimte in uw tuin om tot het meest favoriete en elegante plekje in huis met een heerlijke loungeruimte. In uw exclusieve buitenverblijf kunt u alle seizoenen door heerlijk genieten van het vakantiegevoel dat uw eigen veranda u geeft.

 

Veranda inspiratie

Contact De VerandaSpecialist

Een exclusieve veranda is altijd maatwerk en dat betekent eindeloze mogelijkheden. Graag komen wij een keer bij u langs om samen met u te gaan zitten voor een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet. Een veranda op maat betekent dan ook zelf de keuze hebben in uitstraling, afmeting en indeling. Dit vullen wij aan met onze uitgebreide kennis over wat technisch gezien het beste past bij uw wensen. Wij garanderen dat we vakwerk afleveren, doordat we alleen werken met duurzame, hoogwaardige materialen en de beste verandabouwers!

Benieuwd wat wij voor uw exclusieve veranda kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Al onze veranda’s en serres zijn maatwerk

Enkele projecten: