Exclusieve veranda

Wilt u iets bijzonders toevoegen aan uw woning? Wij bouwen graag een buitenverblijf in de vorm van een exclusieve veranda. Als specialist in luxe buitenverblijven weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw ontwerp volledig in stijl is met uw tuin en woning. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen zelf veranda’s daarom zijn er eindeloze mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Wat uw wensen ook zijn, wij vertalen ze naar een prachtig ontwerp dat exact de uitstraling heeft die bij uw woning en tuin past. U kunt zelf bepalen waar uw voorkeur voor een exclusieve veranda naar uitgaat.

Extra Mogelijkheden Veranda

Wilt u een dak van lamellen, bovenramen, een hekwerk, ingebouwde screens of een lichtstraat in uw exclusieve veranda? Of wat dacht u van een loungeruimte in korte tijd toveren wij een lege ruimte in uw tuin om tot een relaxgevend loungeruimte.In uw eigen exclusieve buitenverblijf kunt u tijdens alle seizoenen heerlijk genieten van de rust dichtbij huis en een prachtig uitzicht op uw tuin.

Contact De VerandaSpecialist

Een exclusieve veranda is altijd maatwerk en dat betekent eindeloze mogelijkheden. Graag maken wij samen met u een plan voor uw toekomstige exclusieve veranda. U heeft uiteraard zelf de keuze in uitstraling, afmeting en indeling. Uw exclusieve veranda zal van hoge kwaliteit zijn. Wij werken alleen met duurzame en hoogwaardige materialen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Enkele projecten: