Poolhouse

Bij De VerandaSpecialist leveren wij diverse maatwerk buitenverblijven, waaronder uw eigen luxe poolhouse. Kiest u voor een poolhouse in moderne of landelijke stijl of gaat uw voorkeur uit naar een uniek poolhouse met bar?

Poolhouse met antraciete shutters

Wat is een poolhouse?

Een poolhouse is één van de diverse buitenverblijven welke gerealiseerd worden door de professionals van De VerandaSpecialist. Ook kunnen we uw zwembad inclusief poolhouse aanleggen! Andere buitenverblijven in ons assortiment zijn veranda’s, tuinkantoren, serres en overkappingen. Alle buitenverblijven worden door onze vakmannen met de hand gemaakt.

Een poolhouse is een buitenverblijf van gewenst formaat in de buurt van uw zwembad. Voorheen werd dit buitenverblijf vooral gebruikt voor het onderbrengen van technische installaties, zoals een filterinstallatie en een waterbehandelingsinstallatie, maar tegenwoordig is een tuinhuis een mogelijkheid tot extra luxe en leefruimte. De VerandaSpecialist verzorgt met veel plezier en vakkennis uw buitenverblijf volledig op maat.

Een zwembad met poolhouse?
Poolhouse

Verschillende stijlen

Laat uw buitenverblijf bouwen in de door u gewenste stijl. Kies bijvoorbeeld voor een poolhouse in landelijke, moderne of klassieke stijl. Iedere stijl heeft zijn eigen kenmerken. Voor een strak poolhouse kiest u bijvoorbeeld het best voor een zwart poolhouse in moderne stijl.

Heeft u liever een poolhouse met een meer landelijke uitstraling? Kies dan voor natuurlijke tinten, zoals bij dit buitenverblijf in Bilthoven, uitgevoerd in landelijke stijl. Wij denken voor het creëren van het perfecte buitenverblijf graag met u mee. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van buitenverblijven in de stijl van de bestaande woning, waardoor een mooie eenheid ontstaat.

Poolhouse

Poolhouse met bar

Wij voeren het ontwerp en de inrichting volledig naar uw persoonlijke wens uit. Hiervoor kunnen diverse extra’s toevoegen aan uw poolhouse. Denk hierbij aan het plaatsen van een lichtstraat, een bijpassende terrasvloer of sfeervolle verlichting. Deze toevoegingen maken uw poolhouse ontwerp persoonlijk en uniek. Op zoek naar meer luxe? Wat denkt u van een poolhouse met bar? Hier kunt u ’s avonds nog lang nagenieten met een wijntje en misschien wel een maaltijd uit uw eigen buitenkeuken. Wij leveren ook buitenverblijven voorzien van een aparte sportruimte of een complete wellness. Werkelijk alles is mogelijk.

Bij de poolhouse inrichting bieden wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een technische ruimte voor de apparatuur van het zwembad. Hiervoor is een ruimte van 2×2 meter nodig, welke goed toegankelijk en vorstvrij is.

Heeft u vragen over het plaatsen van een van onze poolhouses of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Contact met de Adviseur

Wij realiseren uw poolhouse inclusief luxe accessoires

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda, of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Wij bouwen uw veranda inclusief verlichting. U kunt uit vele soorten verlichting kiezen voor uw veranda. Ook kunt u kiezen uit vele andere veranda accessoires.

Meer informatie