Exclusieve serre

Een exclusieve serre wordt op maat wordt gebouwd. Deze ontwerpen zijn altijd exclusief, u heeft zelf de keuze in uitstraling, afmeting en indeling. De exclusieve serres zijn uniek, doordat iedereen een persoonlijke smaak heeft.

Extra mogelijkheden serre

Bij de keuze van een exclusieve serre zijn er veel extra’s mogelijk. Zo kunt u kiezen voor grote openslaande tuindeuren naar beide zijden van de woning. Ook kan de serre zo gemaakt worden dat er veel lichtinval mogelijk is, dit maakt de exclusieve serre een stuk opener, en lichter. op het gebied van verlichting  kunnen er allerlei toevoegingen gedaan worden. Waar u ook voor kiest, de extra ruimte is een grote aanwinst voor uw woning

Waardestijging woning

Uw woonhuis krijgt een extra luxe uitstraling met een exclusieve serre.  Een  exclusieve serre is bovendien een goede investering, omdat het ten goede komt aan uw woonhuis. Uw woonhuis zal met een exclusieve serre zeker in waarde stijgen.

Contact de VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist staat met haar exclusieve serres bekend om kwaliteit, en maatwerk serres. Neem gerust contact op met ons, om uw wensen door te spreken! Wij regelen het graag voor u. Met ons gespecialiseerde team ontzorgen wij u van A tot Z. Van tekenwerk tot vergunning tot de turn key oplevering van uw product.