Exclusieve serre

Wilt u een grote en uitgebreide serre? De VerandaSpecialist maakt deze graag voor u op maat. Al onze exclusieve serres worden uitgewerkt tot in de kleinste details. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw exclusieve buitenverblijf. Lees verder of neem direct contact met ons op.

   

Contact over uw veranda

De mogelijkheden

Een exclusieve serre wordt gekenmerkt door haar grootse omvang en tot in de details uitgewerkte ontwerp. De serre wordt helemaal aangepast aan uw wensen. Dit betekent dat u zelf de stijl, materiaalsoorten en extra opties kunt kiezen.
Zo kunt u kiezen voor openslaande tuindeuren, zodat uw serre doorloopt naar uw tuin. Wanneer u veel bomen rondom uw huis hebt of de zon niet komt op de plek van uw serre, is het mogelijk om extra lichtinval te creëren: Dit doen we door het inbouwen van een luxe lichtstraat in het dak of door te kiezen voor grotere ramen. Ook de verlichting en verwarming regelen wij en hierbij kunt u kiezen uit diverse opties. We geven u er graag advies hierover.

De voordelen van een exclusieve serre

Door een prachtige serre creëert u extra ruimte in uw woning. Hierdoor hebt u ruimte voor bijvoorbeeld een tweede zithoek. Een bijkomend voordeel is dat uw woning een nog mooiere uitstraling krijgt. Ook zal de waarde van uw huis zeker stijgen.

Hoe gaan we te werk?

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we honderden wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw exclusieve buitenverblijf of aanbouw van hoogwaardige materialen. Ook het regelen van een vergunning willen we voor u doen. Wij zorgen dus dat alle details geregeld worden! Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

 

Veranda inspiratie

Contact De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw exclusieve serre graag van A tot Z. Hiervoor komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. Hierna gaat onze tekenaar aan de slag en ontvangt u het ontwerp samen de offerte.

Enkele projecten: