Exclusieve serre

Wilt u een serre van exclusief maatwerk? De VerandaSpecialist realiseert serres van exclusieve kwaliteit en stijl. Alles wordt uitgewerkt tot in de kleinste details.

Exclusieve serre met glazen dak

Wat kenmerkt een exclusieve serre?

Bent u op zoek naar een serre die stijlen combineert of ontworpen is volgens een custom ontwerp? Dan is onze exclusieve serre wat voor u! Deze serre is niet alleen van een bijzonder formaat, deze heeft ook een bijzondere stijl en is van luxe accessoires voorzien. Met onze maatwerk serres is alles mogelijk!

Een serre aanbouw die voor u op maat is gemaakt, zal u uiteindelijk het meeste comfort geven. U weet zelf immers het beste hoe u de ruimte wil gaan gebruiken en met welke elementen rekening gehouden moet worden. Combineer dat met onze bouwkundige kennis en ervaring voor een serre van exclusief comfort.

Aanbouw bij klassieke woning met lichtstraat

Ontdek de mogelijkheden

Creëer een prachtige lichtinval met een lichtstraat in uw serre. Een lichtstraat geeft u niet alleen meer daglicht, maar is ook nog eens een prachtige eyecatcher in uw exclusieve serre. Ook geeft een luxe schuifpui of harmonicadeuren die lichte serre waar u naar op zoek bent.

Naast het ontwerp en de bouw van de serre regelen wij ook de verlichting en verwarming. Hierbij kunt u kiezen uit diverse opties. We geven u graag advies hierover in het adviesgesprek.

De voordelen van een exclusieve serre

Door een exclusieve serre creëert u extra ruimte in uw woning. Hierdoor hebt u ruimte voor bijvoorbeeld een grotere zithoek, riante keuken of gezellige eetkamer. Wij bouwen ook losstaande serres, die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als tuinkantoor of gastenverblijf. Een bijkomend voordeel van een serre is dat uw woning een nog mooiere uitstraling krijgt. Ook zal de waarde van uw huis stijgen met meer woonoppervlak.

Ontwerp

Bekijk De SerreSpecialist

Wij zijn ook specialist in het bouwen van serres. Dezelfde vakmensen, enkel een andere naam. Neem een kijkje op de website van De SerreSpecialist voor meer inspiratie en informatie over onze exclusieve serres. Of het nu gaat om een klassieke, moderne of industriële serre: het is allemaal mogelijk!

Onze verkoopadviseur komt graag bij u thuis langs voor een adviesgesprek. Hier bespreken wij uw wensen en bekijken de woning voor passend advies. Aan de hand van uw wensen maakt onze tekenaar een 3D tekening en ontvangt u de offerte. Na een akkoord kan de werkvoorbereiding en de bouw van de serre beginnen. Afspraak maken voor een adviesgesprek?

Bekijk onze maatwerk serres

Lees de ervaringen van onze klanten

Mehmet Nuri Sevgin

We hebben onlangs een veranda laten plaatsen door Veranda Specialist uit Barneveld en ze hebben fantastisch werk geleverd. Vanaf het eerste contact tot de finishing touch verliep alles soepel. Het team was vriendelijk, netjes en professioneel, en de communicatie verliep gedurende het hele proces vlekkeloos. We zijn ontzettend blij met de prachtige veranda en ons gezin is zeer tevreden. Hartelijk dank aan het team van Veranda Specialist voor deze geweldige ervaring! Zeer aanbevolen!

Rens van Meegen

Mooi resultaat, denken goed mee. Op wat (onvermijdelijke) bouwproblemen na is het best snel gegaan. Eerlijke Vakmensen.

mehdi hamdi

De Verandaspecialist heeft voor ons een serre-uitbouw gemaakt. het hele proces van onderhandelen, aanpassen van het ontwerp en de bouw is zeer goed verlopen

Maurice Roumimper

Door de Veranda specialist is bij ons en zeer nette veranda gerealiseerd. Tot in de details door vakmensen opgeleverd precies volgens wens en afspraak. De voorbereiding, realisatie en nazorg zijn perfect uitgevoerd. Ik kan niet anders zeggen dat het er fantastisch uit ziet en van zeer goede kwaliteit is. Terecht dat dit de specialist is. De openhaard, het timmerwerk, ramen en dakwerk is met zorg gedaan. Mijn complimenten!

Paul de Nijs

Paul de Nijs en Erica Risiglione te Twello Sinds april 2019 wonen Erica en ik in Twello in een prachtig huis uit 1920. De eyecatcher van de woning die wij kochten was de serre aan de voorkant van het huis. Toen we in het huis trokken kwamen we er heel snel achter dat de serre eigenlijk aan het einde van zijn latijn was. Ik heb in die tijd meerdere bedrijven bezocht om de bestaande serre te vervangen. Wat wij wilden was duidelijk. We wilden een serre met exact dezelfde uitstraling als de oude serre. Authentiek dus. Er waren nogal wat details aan de oude serre die gewoonweg veel handwerk en dus ook veel tijd en energie zouden kosten. Tijdens mijn eerste ontmoeting met Cees wist ik dat de serre door de Verandaspecialist zou worden gebouwd. Cees was heel nieuwsgierig naar wat wij nu specifiek wilden qua bouw en uitstraling. Hij had snel door dat de serre ook het onderscheidende deel van het woonhuis was. De serre aan ons woonhuis zit aan de straatkant. Ik merkte dat Cees het name met mij heeft gehad over de mogelijkheden. Ik heb eigenlijk nimmer iets gehoord over wat niet kon. Tijdens het huisbezoek werd snel duidelijk hoe de serre er uit zou gaan zien en wat de kosten daarvan zouden zijn. We hadden slechts 1 stelpost: de glas in lood ramen. Begin september 2019 is de Verandaspecialist gestart met de voorbereidingen voor de opbouw van de serre. De bouw zou zo’n drie weken duren. De medewerkers van Cees hebben het uitstekend gedaan. Het gaat dan om kleine dingen zoals schoenen uit bij binnenkomst, opruimen van de rotzooi die je maakt, respectvol omgaan met spullen. Er was ook een duidelijke planning van de werkzaamheden en zij zorgden ervoor dat er steeds werd afgestemd met ons als er nog keuzes moesten worden gemaakt. Die afstemming – ik zeg altijd het managen van de verwachtingen over en weer – was heel bijzonder. Ik realiseer me dat de medewerkers ook duidelijk bezig waren met wat wij wilden en niet met wat het meest efficiënte is voor het afbouwen van de serre. De medewerkers van Cees waren in een woord top. Het resultaat mag er zijn. We hebben een serre gekregen die qua uitstraling precies is zoals de oude serre. Qua opbouw hebben we een serre anno 2020 met dubbel glas, geïsoleerde vloer en zelfs iets ruimer dan de oude serre ooit is geweest. Tijdens het hele traject zijn we allebei 1 ding vergeten. Het slopen en opbouwen van een serre aan de voorkant van het woonhuis behoeft een vergunning. Gelukkig stond de nieuwe serre er qua opbouw binnen een paar uur zodat we van dat gemis geen nadeel hebben gehad. Om kort te zijn: een top bedrijf met top medewerkers.