Luxe serre

Heeft u een te kleine woonkamer of keuken? Verhuizen is niet direct nodig, want De VerandaSpecialist kan een luxe serre op maat aan uw woning plaatsen. Hierdoor krijgt u extra woonruimte. Ook als alles groot genoeg is, maar u toch nog een gedeelte wil toevoegen voor daglicht, is een serre de beste optie. Wist u dat we nog een bedrijf hebben, de SerreSpecialist?

   

Mogelijkheden van een luxe serre

Al onze serres worden op maat gemaakt. Dit betekent dat uw nieuwe serre helemaal voldoet aan uw eigen wensen. Daarom zijn er heel veel mogelijkheden. Uiteraard bespreken we die graag in een persoonlijk gesprek. De meeste luxe serres zijn voorzien van dubbele isolatie en een verwarming tegen de kou. De vloer is van tegels, parket, laminaat of een gieten vloer. Ook bouwen we vaak een lichtstraat in, zodat er extra licht in uw serre valt. De hele bouw van uw luxe serre inclusief toevoegingen kunt u aan ons overlaten.

Contact over uw verandaLuxe serre headerfoto

Verschillende stijlen

Ieder huis wordt gekenmerkt door haar eigen stijl. Uw luxe serre kan hier helemaal op aangepast worden. Zo past een landelijke serre goed bij een boerderijwoning of bij een woning in een bosrijk gebied. Sommige huizen hebben een mengeling van meerdere stijlen, ook dit kunnen we verwerken in het ontwerp van uw serre.

 

Veranda inspiratie

Contact De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf of aanbouw van hoogwaardige materialen. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Wij realiseren uw luxe serre graag van A tot Z. Hiervoor komen we graag op een persoonlijk gesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. Hierna gaat onze tekenaar aan de slag en ontvangt u het ontwerp samen met de offerte. Op de tekening staat ook altijd uw woonhuis, zodat u kunt nagaan of de stijl overeenkomt. Moet er nog een vergunning geregeld worden? Ook dit willen we voor u regelen.

Neem hieronder contact met ons op.

      

Enkele projecten: