Luxe serre

Heeft u gebrek aan ruimte in huis, maar wilt u liever niet verhuizen? Het aanbouwen van een luxe serre is dan een goede oplossing! Ons specialisme ligt in houtbouw serres die volledig in de stijl van de woning worden gebouwd.

Luxe serre

Luxe serre op maat

Overweegt u om een luxe serre aan te laten bouwen? Wij zijn niet alleen specialist in het bouwen van veranda’s, maar bouwen ook serres en andere buitenverblijven. De serres zijn goed geïsoleerd en worden gebouwd van hoogwaardige materialen. Ons specialisme ligt in houtbouw. Met hout kunnen wij serres in verschillende stijlen bouwen, waarbij wij details van de woning overnemen in de serre aanbouw. Ook kan hout op een duurzame wijze bewerkt worden en gaat het lang mee. Zo geniet u nog lang van uw serre op maat.

Al onze serres worden op maat gemaakt. Dit betekent dat uw nieuwe serre helemaal voldoet aan uw wensen. Onze luxe serres zijn voorzien van dubbele isolatie en verwarming. U kunt kiezen voor openslaande deuren, een schuifpui of harmonicadeuren. Had u andere deuren in gedachten? Wij denken met u mee en onderzoeken de mogelijkheden voor u. Met een maatwerk serre bedoelen wij ook écht maatwerk. Aan de hand van uw wensen maken wij het ontwerp.

Luxe serre

Luxe accessoires  

Wij raden aan om voor een lichtstraat te kiezen wanneer uw serre aan uw woning laat bouwen. Een aanbouw zorgt er namelijk vaak voor dat de hoeveelheid licht in de rest van de woning afneemt. Om de serre compleet te voorzien van luxe kunt u ook kiezen voor een open haard. De gehele bouw van uw luxe serre inclusief toevoegingen kunt u aan ons overlaten.

Magazine De VerandaSpecialist

Vraag het online inspiratiemagazine aan!

Wilt u meer lezen over onze werkwijze, de ervaringen van klanten of meer zien van onze gerealiseerde projecten? Vraag dan het inspiratiemagazine aan.

Klassieke serre met openslaande deuren

Verschillende stijlen serres

Ieder huis wordt gekenmerkt door haar eigen stijl. Uw luxe serre kan hier helemaal op aangepast worden. Zo past een landelijke serre goed bij een boerderijwoning of bij een woning in een landelijk gebied. Een woning met klassieke elementen behoudt haar charme door er een klassieke serre aan te bouwen. Ook bouwen bij serres in een moderne of exclusieve stijl. Sommige huizen hebben een mengeling van meerdere stijlen, natuurlijk kunnen we dit ook verwerken in het ontwerp van uw serre.

Wist u dat we nog een bedrijf hebben, De SerreSpecialist? Daar vindt u meer over onze gerealiseerde serres en informatie over onze luxe serres.

Vakpersoneel de verandaspecialist

Hoe gaan wij te werk?

Na een adviesgesprek bij u thuis, gaat onze tekenaar aan de slag met een 3D tekening. Zo krijgt u een goed beeld hoe de woning er straks gaat uitzien met de aangebouwde serre. Ook ontvangt u dan de offerte. Na het akkoord op het ontwerp en de offerte gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. Daarna komen onze vakbekwame timmermannen bij u langs om de serre te bouwen.

Interesse in een luxe serre op maat? Vraag een adviesgesprek aan met een van onze verkoopadviseurs!

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde projecten

Meer inspiratie
Moderne serre met schuifpuien

Moderne serre in Rhoon

Een moderne serre met een prachtige lichtstraat, steellook schuifpuien en stijlvol interieur. Lees meer...

Klassieke aanbouw met boeilijst met sierklossen

Klassieke serre in Amsterdam

In Amsterdam hebben we deze klassieke serre gebouwd aan de woning. Door de klassieke...

Moderne serre aanbouw met luxe inrichting

Moderne serre in Hoofddorp

Genieten van meer woonruimte en meer daglicht in de woning? Met deze geïsoleerde serre...

Klassieke serre met glas-in-loodramen en openslaande deuren

Klassieke serre in Huis ter Heide

Zou de klassieke serre de nieuwe favoriete plek van het huis zijn? Met een...

Een landelijke houten serre met harmonicadeuren op maat

Landelijke serre in Wijk en Aalburg

De keuze tussen een serre of een tuinkamer kan nog best lastig zijn. Beide...

Modern tuinkantoor

Modern tuinkantoor te Hoogland

De stalen kozijnen van dit gastenverblijf geven een moderne twist en laten veel licht...

Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Deze woning kenmerkt zich door de witte kleur en sierlijke details. Daar past een...