Een luxe aanbouw serre is voorzien van een lichtstraat, gietenvloer, dubbele isolatie en een verwarming. Op het gebied van verlichting kunnen er allerlei toevoegingen gedaan worden. Ook is het mogelijk om zonwering te plaatsen.

De luxe serre kan zo gemaakt worden dat er veel lichtinval mogelijk is, dit maakt de luxe serre een stuk opener en lichter.

Luxe aanbouw serre

Wilt u genieten van de ochtendzon, wegdromen tijdens een flinke regenbui of droomt u liever weg bij een prachtige sterrenhemel? Met een luxe serre worden uw tuin én uw woonhuis samen één geheel. Onze ontwerpen zijn altijd exclusief; u heeft zelf de keuze in de uitstraling, afmeting en indeling. De luxe serre is een grote aanwinst voor uw woning!

Contact over luxe serre

De VerandaSpecialist staat met haar exclusieve serres bekend om kwaliteit, en maatwerk serres. Neem gerust contact op met ons, om uw wensen door te spreken! Wij plaatsen graag uw droom serre! Met ons gespecialiseerde team ontzorgen wij u van A tot Z. Van tekenwerk tot vergunning tot de turn key oplevering van uw product.

Enkele projecten: