Luxe veranda op maat

Een luxe veranda zorgt voor jarenlang woonplezier! De VerandaSpecialist ontwerpt zowel aanbouw veranda’s als veranda’s in de tuin. Wij hebben geen standaard veranda’s, maar we ontwerpen altijd een nieuwe veranda die naadloos aansluit op uw wensen. Natuurlijk kan dit gebaseerd zijn op een bestaande veranda, maar altijd zijn er dingen die niet helemaal uw smaak zijn, die we aanpassen. Dat is wat ons vak zo leuk en uitdagend maakt!

Exclusieve en luxe veranda op maat

Een veranda met nóg meer luxe en sfeer

Een veranda op maat zorgt voor meer luxe, comfort en extra woongenot. Er zijn talloze mogelijkheden om uw veranda te personaliseren en luxer te maken. Om in de avonden optimaal van uw luxe veranda te kunnen genieten is het bijvoorbeeld handig om verlichting aan te schaffen. Een lichtstraat zorgt voor meer daglicht in uw veranda en een open haard of warmtelamp zorgt voor extra warmte tijdens koudere dagen. Ook is het mogelijk uw luxe veranda extra karakter te geven met eiken balken of stalen kozijnen.

Ontdek onze verschillende stijlen aan veranda’s

Een veranda die naadloos aansluit op de stijl van uw woning en tuin. Daar draait het om bij De VerandaSpecialist. Daarom hebben wij de verschillende stijlen voor uw droomveranda op een rij gezet. Het is mogelijk om bepaalde elementen uit verschillende stijlen samen te voegen. Omdat wij onze buitenverblijven op maat maken, kunt u uw luxe veranda naar wens samenstellen. Alles is mogelijk met ons maatwerk

 

Inspiratiebrochure aanvragen

De luxe veranda’s van De VerandaSpecialist onderscheiden zich in uitstraling en kwaliteit. Alle inspiratie vindt u in de gratis inspiratiebrochure van De VerandaSpecialist. Daarin vindt u alle stijlen veranda’s – van luxe moderne veranda’s tot klassieke veranda’s.  

Ontdek uw luxe  veranda

De VerandaSpecialist realiseert uw luxe veranda van A tot Z. Wenst u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u en letten daarbij op de kleinste details. Wij komen thuis bij u langs voor een offerte op maat.