Eindeloos buiten in uw luxe veranda kunnen zitten, ook in het voorjaar en de herfst. Een veranda zal voor jarenlang woonplezier zorgen! De veranda hoeft niet per se aan een gevel verbonden te zijn, want een veranda in de tuin is ook mogelijk. De VerandaSpecialist heeft geen standaard veranda’s, maar we ontwerpen elke keer weer een nieuwe veranda die naadloos aansluit op uw wensen. Natuurlijk kan dit gebaseerd zijn op een bestaande veranda, maar altijd zijn er dingen die niet helemaal uw smaak zijn, die we aanpassen. Dat is wat ons vak zo leuk en uitdagend maakt!

Er zijn dan ook talloze mogelijkheden om uw veranda te personaliseren en luxer te maken. Om in de avonden optimaal van uw luxe veranda te kunnen genieten is het bijvoorbeeld handig om verlichting aan te schaffen. Een lichtstraat zorgt voor meer daglicht en een open haard of warmtelamp zorgt voor extra warmte tijdens de koude dagen. Ook is het mogelijk uw luxe veranda extra karakter te geven met eiken balken of stalen kozijnen.

Al onze veranda’s en serres zijn de hoogste kwaliteit maatwerk

Contact over uw veranda  Luxe veranda te Beekbergen

Luxe veranda op maat

Een veranda op maat zorgt voor meer luxe, comfort en extra woongenot. De veranda moet dan natuurlijk wel naadloos aansluiten op de stijl van uw huis en tuin. Daarom hebben we veel verschillende stijlen waar u uw droomveranda uit kunt samenstellen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u bepaalde elementen uit verschillende veranda stijlen wilt samenvoegen. Alles is mogelijk, want daarvoor leveren we maatwerk! Bekijk onze verschillende stijlen aan veranda’s: 

Contact De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist realiseert uw veranda van A tot Z. Wenst u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u en letten daarbij altijd op de kleinste details. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een luxe veranda? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Wij komen thuis langs, voor een offerte op maat

Veranda inspiratie

Doe alvast inspiratie op: