Luxe veranda

Maatwerk, nette afwerking en een uniek ontwerp met comfortabele accessoires: dat is een luxe veranda van De VerandaSpecialist. Stijlvolle houtbouw op maat!

Veranda met open haard

Luxe veranda op maat

Een luxe veranda zorgt voor meer woongenot en comfort in de tuin. Geniet optimaal van het buitenleven met een luxe buitenverblijf. In een veranda of ander buitenverblijf heeft u een heerlijke plek om met familie en vrienden te zitten. Een luxe houten veranda zorgt voor jarenlang woonplezier! De VerandaSpecialist ontwerpt zowel veranda’s aan huis als vrijstaande veranda’s in de tuin. Wij hebben geen standaard veranda’s, maar wij ontwerpen voor elke klant een unieke veranda die naadloos aansluit op hun wensen.

Er zijn verschillende factoren die een veranda tot een luxe veranda maken. De veranda’s van De VerandaSpecialist zijn eigenlijk allemaal luxe veranda’s vanwege het maatwerk dat wij leveren. Elk ontwerp is uniek: geheel afgestemd op uw wensen en uw woonsituatie. Een veranda die aan uw wensen voldoet biedt uiteindelijk het meeste comfort. Onze vakmensen hebben veel ervaring in het bouwen van veranda’s en buitenverblijven. Zo kunnen wij u verzekeren van een nette afwerking, zoals u bij een luxe buitenverblijf verwacht.

Neem contact met ons op
Magazine De VerandaSpecialist

Vraag ons inspiratiemagazine aan!

Bent u zich aan het oriënteren richting een veranda of buitenverblijf? Vraag ons inspiratiemagazine aan ter inspiratie.

Verlichting bij een veranda

Kies voor comfort met luxe accessoires bij uw veranda

Met een maatwerk veranda zijn er talloze mogelijkheden om uw veranda te personaliseren en van luxe te voorzien. Om in de avonden optimaal van uw luxe houten veranda te kunnen genieten sluiten wij verlichting aan in de veranda. Voeg een lichtstraat toe voor meer daglicht in uw veranda en uw aangrenzende woning. Ook is het mogelijk uw veranda extra karakter en warmte te geven met een open haard of heater.

Een andere luxe accessoires is een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Mooi weggewerkt en ideaal om de warmte buiten te houden in de zomer. Onze accessoires maken uw veranda tot een veranda met veel comfort.

Luxe veranda

Ontdek onze verschillende stijlen veranda’s

Een veranda die naadloos aansluit op de stijl van uw woning en tuin. Daar draait het om bij De VerandaSpecialist. Zo vormen uw veranda en uw woning één geheel.

Welke stijl past bij uw woning? Wij hebben de verschillende stijlen op een rij gezet. Het is ook zeker mogelijk om bepaalde elementen uit de stijlen met elkaar te combineren. Onze buitenverblijven maken wij op maat, zo kunt u uw luxe houten veranda naar wens samenstellen. Alles is mogelijk met ons maatwerk!

Vraag een offerte aan

Laat u inspireren door onze luxe veranda's

Meer inspiratie
Luxe veranda in Breda

Luxe veranda in Breda

Een prachtig luxe veranda met klassieke details. Naast alle klassieke details is de veranda...

Luxe veranda te Leersum

Luxe veranda te Leersum

Deze witte veranda past precies bij het karakteristieke huis. De veranda is voorzien van...

Luxe veranda te Beekbergen

Luxe veranda te Beekbergen

Deze luxe veranda in Beekbergen biedt een prachtig uitzicht over het weiland. Het lichtscherm...

Moderne veranda met houten gevelbekleding

Moderne tuinkamer in Zwolle

Bij deze woning in Zwolle is een prachtige tuinkamer gerealiseerd. De bewoners wilden graag...

Tuinkamer te Elburg

Moderne tuinkamer in Elburg

De tuinkamer sluit compleet aan bij de stijl van de woning. De tuinkamer en...

Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De VerandaSpecialist! Hoe kan ik u helpen?