Moderne veranda

Heeft u een moderne, strakke stijl woning en wilt u extra woonruimte? Wij zorgen graag voor een moderne veranda dat naadloos aansluit op de stijl van uw woning en tuin. De combinatie van een slanke constructie met een strak design voegt zeker iets speciaals aan uw woonhuis toe. Bovendien krijgt uw woning er in één klap meer licht bij en een hoop meer ruimte. Een moderne veranda is dan ook de oplossing om optimaal van de buitenlucht te kunnen genieten.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Moderne veranda met lichtstraat te Barneveld-002Mogelijkheden design veranda

Wij kunnen de moderne veranda in verschillende bouwstijlen en materialen leveren. Zo kunt u kiezen voor hout wanneer u de veranda graag sfeervol wilt houden, maar een echte moderne veranda bestaat uit een aluminium constructie met grote glaspartijen. Je voelt het licht al binnenstromen! Natuurlijk hoeft u niet per se een moderne woning te hebben voor een moderne stijl veranda, want moderne veranda’s kunnen ook geplaatst worden bij meer authentieke woningen. In dat geval zal een strakke veranda een extra boost geven aan de uitstraling van uw woning.

Wij van De VerandaSpecialist helpen u graag met het creëren van uw droomtuin met design veranda!

Veranda’s zijn bij ons maatwerk. Zelfs het hang- en sluitwerk, de goot en de afwerking worden volledig in stijl ontworpen. Wij stemmen de design veranda af op uw woonhuis, tuin en woonomgeving om zo tot een perfect geheel te komen. Daarbij staan uw wensen centraal zodat we de veranda naar volle tevredenheid af kunnen leveren. Missie geslaagd!

Contact De VerandaSpecialist

Wilt u een moderne veranda die aan de gevel aansluit of liever één die solitair in de tuin staat, als een soort tuinhuisje? Wilt u een lichtstraat voor extra daglicht of een balustrade? Bij het ontwerpen van uw ideale veranda richten wij ons voornamelijk op uw woonwensen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op om tot een ontwerp en offerte te komen.

Stijlvol tot in details