Moderne veranda

Heeft u een moderne woning en bent u op zoek naar een moderne veranda? Een moderne veranda voegt met zijn eigentijdse moderne vormgeving, iets speciaals aan uw woonhuis toe.  Een moderne veranda vaak een slanke constructie in combinatie met een strak design. Wij kunnen de moderne veranda in verschillende bouwstijlen leveren. Wij van De VerandaSpecialist helpen u graag met het creëren van uw droomtuin met design veranda!

Mogelijkheden design veranda

U kunt kiezen uit diverse soorten hout van uitstekende kwaliteit. Zelfs het hang- en sluitwerk, de goot en de afwerking worden volledig in stijl ontworpen. Wij stemmen de design veranda af op uw woonhuis, tuin en woonomgeving om zo tot een perfect geheel te komen. Daarbij staan uw wensen centraal, en kunnen we de veranda op maat afleveren.

Contact De VerandaSpecialist

Wilt u bijvoorbeeld iets toevoegen aan uw tuininrichting? Of wilt u het hele jaar lekker in uw tuin kunnen zitten? Bij het ontwerpen van uw ideale veranda richten wij ons voornamelijk op uw woonwens. Wilt u meer weten? Neem  dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.