Moderne veranda

Heeft u een moderne, strakke stijl woning en wilt u extra woonruimte? Wij zorgen graag voor een moderne veranda die naadloos aansluit op de stijl van uw woning en tuin. De combinatie van een slanke constructie met een strak design voegt zeker iets speciaals aan uw woonhuis toe. Bovendien krijgt uw woning er in één klap meer licht en veel extra ruimte. Een unieke, moderne veranda is dan ook de oplossing om optimaal van de buitenlucht te kunnen genieten.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Exclusieve veranda
Moderne veranda

Mogelijkheden voor uw moderne veranda

Onze veranda’s maken wij van hout. Zo gaat uw natuurlijke veranda jaren mee. Wilt u graag (ook) gebruik maken van een ander materiaalsoort? Onze specialisten bespreken dat graag met u. Natuurlijk hoeft u niet per se een moderne woning te hebben voor een veranda in moderne stijl, want moderne veranda’s kunnen ook geplaatst worden bij meer authentieke woningen. In dat geval zal een strakke veranda een extra boost geven aan de uitstraling van uw woning.

Veranda’s zijn bij ons maatwerk. Zelfs het hang- en sluitwerk, de goot en de afwerking worden volledig in stijl ontworpen. Wij stemmen de design veranda af op uw woonhuis, tuin en woonomgeving om zo tot een perfect geheel te komen. Daarbij staan uw wensen centraal zodat we de veranda naar volle tevredenheid af kunnen leveren. 

De VerandaSpecialist ontwerpt uw moderne veranda 

Wilt u een stijlvolle moderne veranda die aan de gevel aansluit of liever één die solitair in de tuin staat, als een soort tuinhuisje? Wilt u een lichtstraat voor extra daglicht of een balustrade? Bij het ontwerpen van uw ideale veranda richten wij ons voornamelijk op uw smaak en woonwensen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op om tot een ontwerp en offerte te komen.

Stijlvol tot in details