Een luxe serre op maat

Bent u op zoek naar meer ruimte in uw huis? Overweeg dan een luxe serre op maat aan uw woning te laten bouwen. Wij gaan verder dan standaard oplossingen en bieden volledig maatwerk.

Tuinkantoor

Wat is een maatwerk serre?

De VerandaSpecialist realiseert graag uw maatwerk serre. We zijn in alle stijlen thuis, of dat nu landelijk, klassiek, of modern is. Onze ontwerpen zijn altijd uniek omdat u zelf de keuze heeft in uitstraling, afmeting en indeling van de aanbouw. Wist u dat we ook een bedrijf hebben wat gespecialiseerd is in serres?

Een serre creëert extra ruimte en geeft uw huis een luxe uitstraling. Een serre bestaat meestal uit veel ramen en heeft een lichtstraat in het dak. Daarmee wordt niet alleen de aanbouw maar ook de aangrenzende ruimte nog eens veel lichter. Maak een gezellig zithoek in uw uitbouw of plaats hier de eettafel voor het beste zicht op de tuin. Kies voor harmonicadeuren om de serre om te kunnen bouwen tot veranda in de zomer. Of een luxe schuifpui voor een groot raampartij. Een schuifpui heeft ook als voordeel dat de deuren niet veel ruimte innemen als ze openstaan. En zo zijn er nog vele andere mogelijkheden. Een maatwerk serre heeft niet alleen een unieke uitstraling, maar is ook volledig afgestemd op uw wensen.

Klassieke serre

Welke stijlen serres zijn er?

De serres die we bouwen hebben de meest uiteenlopende stijlen. Van landelijk tot klassiek; allemaal custom ontwerpen. Het is mogelijk om diverse opties aan of in de serre te laten maken, zoals een lichtstraat in het dak of een gezellige houtkachel. Onze vakkundige specialisten realiseren de houten serre geheel naar wens.

Bekijk onze verschillende stijlen serres. Welke stijl spreekt u aan of past het beste bij uw woning?

Landelijke serre
Moderne serre
Exclusieve serre
Luxe serre
Klassieke serre

De SerreSpecialist

Over De VerandaSpecialist & De SerreSpecialist

We hebben al meer dan tien jaar ervaring met het maken van buitenverblijven. Onze 30 specialisten staan voor u klaar om uw huis van een prachtige en unieke serre te voorzien. We werken alleen met hoogwaardige materialen en écht vakmensen. Dat ziet u terug in het eindresultaat.

Wilt u graag een luxe serre op maat laten bouwen of een ander buitenverblijf? Wij realiseren uw droom van A tot Z. Bekijk nog meer van onze serre projecten bij De SerreSpecialist. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek aan huis. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde veranda's & serres

Meer inspiratie
Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Deze woning kenmerkt zich door de witte kleur en sierlijke details. Daar past een...

Luxe veranda in Breda

Luxe veranda in Breda

Een prachtig luxe veranda met klassieke details. Naast alle klassieke details is de veranda...

Moderne serre te Maastricht

Moderne serre te Maastricht

De moderne serre met lichtstraat sluit perfect aan bij de stijl van het woonhuis....

Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De VerandaSpecialist! Hoe kan ik u helpen?