Elektrische schermen

Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief luxe accessoires. Zo kunt u optimaal genieten van uw gloednieuwe veranda, poolhouse, overkapping! Overweeg een elektrisch scherm om uit de wind en de zon onder uw veranda te zitten.

Veranda aan huis met elektrische zonwerende schermen

Veranda met een elektrische scherm

Wanneer de zon overdag haar felle licht schijnt onder uw veranda of wanneer het net te koud is, zit u liever wat meer beschut. De oplossing hiervoor is binnen handbereik! Met een luxe scherm voor een veranda kunt u heerlijk uit de wind zitten en wordt u beschermd tegen de zon.

We monteren het luxe, elektrische scherm in het dak. Zo is het goed weggewerkt, niet (duidelijk) zichtbaar en doet het niet af aan de veranda. Met één druk op de knop komt het elektrische scherm tevoorschijn. Het is mogelijk om het scherm tot aan de vloer te laten komen. Het luxe, elektrische scherm is verkrijgbaar in verschillende types en is eenvoudig in gebruik.

Een elektrisch scherm houdt u uit de zon, wind en regen. Het is niet gelijk donker wanneer u het scherm naar beneden laat zakken, omdat het materiaal licht doorlaat. Het is mogelijk om bij meerdere wanden of juist bij een enkele wand een elektrisch scherm te plaatsen. Onze elektrische schermen beschermen u tegen de zon en houden uw veranda koel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Veranda met elektrische schermen een open haard en lichtstraat

Over De VerandaSpecialist

Ons specialisme ligt in het bouwen van houten veranda’s aan de woning. Wij bouwen uw veranda geheel in de stijl van uw woning. Zo wordt het één prachtig geheel. Naast veranda’s aan huis bouwen wij ook vele andere buitenverblijven. Denk aan een vrijstaande veranda, poolhouse, luxe serre of overkapping. Wat elk project gemeen heeft is dat wij bouwen met kwalitatieve houtsoorten zoals mahonie en meranti hardhout. Onze vakmensen hebben kennis van zaken en realiseren uw buitenverblijf tot in detail.

Neem contact op voor een buitenverblijf met elektrische schermen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over in een adviesgesprek aan huis. Neem contact met ons op voor uw luxe buitenverblijf op maat.