Informatie

Op zoek naar meer inspiratie en informatie over veranda’s en andere buitenverblijven? Wij zetten alle informatie onder elkaar. Ontdek ons maatwerk!

Offerte aanvragen
 • Inspiratie
  Luxe terrasoverkapping in Amerongen

  Inspiratie voor een luxe overkapping

  Wilt u een luxe overkapping laten plaatsen of bent u nog op zoek naar de juiste stijl voor uw nieuwe buitenverblijf? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren door de keuzes van de klanten van De VerandaSpecialist die u voor zijn gegaan.

 • Tuinkamer
  Een glazen tuinkamer het ultieme buitenleven

  Vrijstaande tuinkamer

  Wilt u uw tuin compleet maken met een vrijstaande tuinkamer? Geniet van ultieme luxe in uw achtertuin door het plaatsen van een vrijstaande tuinkamer van hout. Een tuinkamer kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

 • Stijlen
  Landelijke veranda in Rotterdam

  Op zoek naar een Amerikaanse veranda?

  Weet u al in welke stijl u uw nieuwe veranda of overkapping wilt laten uitvoeren? Wij zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen. Kies onder andere uit modern, landelijk of klassiek. Of laat u inspireren door deze Amerikaanse veranda!

 • Overkapping
  Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

  Kom tot rust in een overkapping met jacuzzi

  Heeft u een jacuzzi in uw tuin? Of heeft u de wens om er in de toekomst één aan te schaffen? Maak de standplaats van uw jacuzzi compleet met een overkapping. Laat u verrassen door alle mogelijkheden die De VerandaSpecialist biedt!

 • Inspiratie
  Tuinkamer te Elburg

  Interieur tips voor uw tuinkamer

  Heeft u een tuinkamer of wordt er binnenkort een buitenverblijf aan of bij uw woning geplaatst? Dan kan het leukste gedeelte nu beginnen: het inrichten van de ruimte! U vindt hier verschillende tips ter inspiratie.

 • Buitenverblijf
  Landelijke veranda

  Buitenkamer

  Heeft u interesse in een vrijstaand buitenverblijf in uw tuin? Laat u verrassen door de luxueuze buitenkamers van De VerandaSpecialist en alle mogelijkheden die deze met zich meebrengen.

 • Inspiratie
  Landelijke veranda met heater

  Doe veranda inspiratie op!

  Heeft u al langere tijd de wens voor een veranda in uw tuin of aan uw woning? Of bent u nog in de oriënterende fase voor het plaatsen van een buitenverblijf? Vind alle inspiratie die u nodig heeft bij De VerandaSpecialist.

 • Tuinkamer
  Moderne tuinkamer in Den Haag

  Een glazen tuinkamer: het ultieme buitenleven

  Heeft u altijd al een glazen tuinkamer willen hebben? Een ruimte vol daglicht om gasten te kunnen ontvangen, samen in te dineren of gewoonweg om comfortabel van het buitenleven te kunnen genieten? Wat uw wens ook is, wij helpen u graag!

 • Veranda
  Klassieke veranda in Leersum

  Is een fundering nodig bij een veranda?

  Overweegt u het plaatsen van een veranda aan uw woning? Wilt u meer informatie inwinnen over een veranda fundering? Lees verder voor de mogelijkheden qua fundering en hoe dit in zijn werk gaat.

 • Tuinkamer
  Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

  Inspiratie voor een luxe tuinkamer

  Bent u op zoek naar inspiratie voor het plaatsen van een tuinkamer? Wij voorzien u graag van tuinkamer inspiratie! Maak uw tuinkamer volledig naar eigen wens met een ontwerp op maat.

 • Veranda
  Luxe veranda in Breda

  Houten veranda

  Bent u benieuwd naar alle voordelen van een exclusieve houten veranda van De VerandaSpecialist? Ontdek uw exclusieve droomverblijf!

 • Overkapping
  Voorbeeld van een boeilijst bij een houten veranda

  Terrasoverkapping op maat

  Met een terrasoverkapping geniet u van het ultieme buitenleven. Laat uw terrasoverkapping op maat maken. Zodat u volop in stijl kunt genieten!

 • Inspiratie
  Een op maat gemaakte veranda met vlonder

  Veranda inrichten

  Veranda inrichten? Wij voorzien van inspiratie om uw buitenverblijf sfeervol en functioneel in te richten. Lees hier alle tips!

 • Overkapping
  Luxe veranda met lichtstraat te Ede

  Houten overkapping

  Wij bouwen uw overkapping volledig op maat, zodat hij compleet aansluit op uw wensen. Dat wordt optimaal en genieten van uw luxe overkapping. Ontdek ons maatwerk!

 • Veranda
  Moderne tuinkamer in Elburg

  Veranda op maat

  Wilt u graag een veranda op maat laten bouwen? Bij het ontwerpen van uw luxe veranda op maat richten wij ons op uw woonhuis, tuin en leefomgeving.

 • Overkapping
  Landelijke terrasoverkapping in Veenendaal

  Tuinoverkapping

  Een tuinoverkapping is de oplossing indien u het hele jaar buiten wilt zitten. Met een luxe tuinoverkapping maakt u uw tuin compleet.

 • Veranda
  Aanbouw veranda met gezellige inrichting en luxe lichtstraat

  Aanbouw veranda

  Wilt u wat extra ruimte aan uw huis creëren? De VerandaSpecialist maakt prachtige buitenverblijven op maat, ook een luxe aanbouw veranda voor uw woning.

 • Veranda
  Een klassieke veranda aan huis bij een project in Leersum

  Veranda aan huis

  Een houten veranda aan huis voor u op maat gebouwd? De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos bij de Veranda Specialist. Ontdek onze maatwerk buitenverblijven.

 • Buitenverblijf
  Poolhouse met antraciete shutters

  Houten buitenverblijf

  Alles weten over een houten buitenverblijf? Lees meer over de voordelen en geschikte houtsoorten. Wij bouwen uw houten buitenverblijf op maat!

 • Veranda
  Veranda van glas

  Veranda glas

  De VerandaSpecialist helpt u graag aan uw unieke veranda van glas. Er zijn veel verschillende manieren om veel glas te plaatsen in de veranda. Neem contact op.

 • Buitenverblijf
  Glazen buitenverblijf

  Glazen buitenverblijf

  Een glazen buitenverblijf in uw tuin, zodat u warm en comfortabel kunt genieten van uw tuin? De VerandaSpecialist plaatst graag uw luxe glazen buitenverblijf.

 • Veranda
  Vrijstaande veranda

  Vrijstaande veranda

  De VerandaSpecialist maakt uw vrijstaande veranda helemaal naar wens en op maat. Wij realiseren uw vrijstaande veranda van A tot Z. Bekijk hier de mogelijkheden.

 • Veranda
  Veranda in moderne stijl

  Veranda ontwerpen

  Een veranda ontwerpen is onze specialiteit. Onze ontwerpen zijn volledig maatwerk. Wij realiseren uw veranda van ontwerp tot plaatsing.

 • Buitenverblijf
  Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

  Tuinschuur

  Bent u op zoek naar een luxe tuinschuur? Een praktische opbergruimte en zithoek in één? Een luxe tuinschuur met veranda biedt het ultieme comfort.

 • Buitenverblijf
  Veranda bij zwembad

  Tuingebouw

  Een luxe tuingebouw is de oplossing voor veel wensen. Wij bouwen uw luxe tuinhuis, geheel ontworpen aan de hand van uw wensen. Ontdek ons maatwerk!

 • Accessoires
  Luxe veranda

  Glasdak

  Met een glasdak creëert u veel licht in uw luxe buitenverblijf. Een glasdak is mogelijk bij veel buitenverblijven. Geniet van meer daglicht in uw veranda.

 • Buitenverblijf
  Luxe kapschuur

  Luxe kapschuur

  Wilt u graag een luxe kapschuur in uw tuin? De Veranda Specialist helpt u graag met het ontwerpen en bouwen van uw luxe kapschuur.

 • Veranda
  Veranda landelijk Gaanderen

  Eikenhouten veranda

  Bent u op zoek naar een veranda met een robuuste en landelijke uitstraling? Dan is een eikenhouten veranda iets voor u! Eiken is een duurzame houtsoort met een rustieke uitstraling. Zo geniet u jarenlang van uw vakkundig gebouwde veranda!

 • Veranda
  Luxe veranda met open haard

  Veranda laten bouwen

  Een veranda laten bouwen lijkt een groot project, maar wij regelen de bouw van A tot Z. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bouwen uw maatwerk veranda!

 • Serre aanbouw
  Modern tuinkantoor

  Gastenverblijf

  Wij plaatsen gastenverblijven op maat. Nieuwsgierig naar onze voordelen en de mogelijkheden? Laat uw verrassen door onze luxe gastenverblijven!

 • Veranda
  Maatwerk veranda

  Maatwerk veranda

  Ons specialisme ligt in het ontwerpen en bouwen van maatwerk veranda’s en andere buitenverblijven. Geniet van het ultieme buitenleven met een luxe veranda op maat.

 • Buitenverblijf
  Klassieke veranda te Baarn

  Luxe tuinhuis

  Bent u op zoek naar een luxe tuinhuis? Laat uw luxe tuinhuis helemaal bouwen naar uw wens door De VerandaSpecialist. Neem contact op voor meer informatie.

 • Buitenverblijf
  Houten poolhouse

  Luxe buitenverblijf

  Wilt u een luxe buitenverblijf laten plaatsen in uw tuin of aan uw woning? De VerandaSpecialist is dé expert. Wij bouwen al onze luxe buitenverblijven op maat.

 • Stijlen
  Exclusieve serre

  Unieke veranda

  Bent u op zoek naar een unieke veranda of een ander uniek buitenverblijf? De VerandaSpecialist is dé specialist in maatwerk buitenverblijven zoals een tuinkamer, een poolhouse of een veranda.

 • Veranda
  Veranda met elektrische schermen

  Veranda van kwaliteit

  In ruim tien jaar tijd hebben wij nog nooit twee dezelfde veranda’s geplaatst. Al onze veranda’s zijn uniek en op maat gemaakt. Een veranda van hoogwaardige kwaliteit is dan bij ons de norm. Maak kennis met onze maatwerk buitenverblijven!

 • Stijlen
  Luxe veranda te Leersum

  Exclusieve veranda

  Wilt u een uniek buitenverblijf laten bouwen? Wij realiseren exclusieve veranda’s op maat. Een exclusieve veranda met een uniek ontwerp; echt maatwerk!

 • Stijlen
  Een klassieke veranda aan huis bij een project in Leersum

  Klassieke veranda

  Heeft u een authentiek woonhuis en wilt u daar graag een klassieke veranda aan laten bouwen? De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt uw klassieke veranda op maat.

 • Stijlen
  Luxe veranda bij landhuis

  Luxe veranda

  Maatwerk, nette afwerking en een uniek ontwerp met comfortabele accessoires: dat is een luxe veranda van De VerandaSpecialist. Stijlvolle houtbouw op maat!

 • Stijlen
  Moderne tuinkamer met lichtstraat aangebouwd in Elburg

  Moderne veranda

  Heeft u een moderne woning en bent u op zoek naar een moderne veranda? Wij realiseren uw moderne serre geheel op maat. Ontdek onze luxe buitenverblijven!

 • Stijlen
  Poolhouse

  Landelijke veranda

  Een landelijke veranda is gebouwd van hout en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen uw luxe landelijke veranda volledig op maat. Maak uw tuin compleet!

 • Tuinkamer
  Landelijke tuinkamer in Beekbergen

  Tuinkamer

  Wilt u graag een luxe tuinkamer aan uw woning laten bouwen? Een luxe tuinkamer met glazen schuifwanden zorgt voor veel wooncomfort.

 • Overkapping
  Luxe terrasoverkapping in Amerongen

  Luxe overkapping

  Met een luxe overkapping kunt u het gehele seizoen door droog buiten zitten. Iedere luxe overkapping is maat- en vakwerk bij De VerandaSpecialist.

 • Buitenverblijf
  Houten poolhouse

  Poolhouse

  Een poolhouse plaatsen in uw achtertuin? Laat uw poolhouse volledig op maat maken door onze vakmannen. Geniet van het ultieme buitenleven!

 • Serre aanbouw
  Tuinkantoor aan huis

  Tuinkantoor

  De VerandaSpecialist is een expert in het maken van uw luxe tuinkantoor. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een luxe tuinkantoor.

 • Serre aanbouw
  Aanbouw in klassieke stijl met openslaande deuren

  Serres

  Bent u op zoek naar een serre? Wij plaatsen graag uw serre geheel naar wens. Wilt u een landelijke, klassieke, moderne of luxe serre?

 • Stijlen
  Een landelijke houten serre met harmonicadeuren op maat

  Landelijke serre

  Gaat u uw landelijke serre gebruiken om te dineren, loungen of werken? Waar u ook voor kiest, de extra ruimte is een grote aanwinst voor uw woning.

 • Stijlen
  Moderne serre met schuifpuien

  Luxe serre

  Een luxe aanbouw serre is voorzien van luxe accessoires zoals een lichtstraat, open haard en heeft natuurlijk een goede isolatie.

 • Stijlen
  Exclusieve serre met veel daglicht

  Exclusieve serre

  Een exclusieve serre wordt op maat voor u gebouwd. Uw woonhuis krijgt een extra luxe uitstraling met een exclusieve serre.

 • Stijlen
  Moderne serre met houten openslaande deuren

  Moderne serre

  De moderne serre heeft een strakke uitstraling en past goed bij een nieuwbouwwoning. Wij maken van uw woning en de serre één geheel!

 • Stijlen
  Aanbouw in klassieke stijl met openslaande deuren

  Klassieke serre

  Bent u op zoek naar een klassieke serre? Een klassieke serre is te herkennen aan haar sierlijke details. Een serre die aansluit op uw klassieke woning.