Landelijke serre

Heeft u een huis wat is gebouwd in de landelijke stijl of in een landelijke omgeving? Dan past een luxe landelijke serre hier helemaal bij. Met een luxe serre creëert u extra ruimte in uw woning.

Landelijke serre met lichtstraat

Wat is een landelijke serre?

We herkennen die serre aan haar karakteristieke details en het gebruik van natuurlijke materialen. Zo is een serre in landelijke stijl vaak wit geschilderd of wordt er gebruik gemaakt van onbewerkt hout. Een landelijke serre kan een romantisch karakter hebben of juist een stoere uitstraling door het gebruik van hout en robuuste materialen.

Vaak zien we dat bij het ontwerpen van een serre een combinatie van meerdere stijlen wordt gebruikt. Een landelijke serre kan dan ook een combinatie van landelijk en klassiek zijn of juist landelijk en industrieel. Is de landelijk stijl toch niet helemaal uw stijl? Het is ook mogelijk om een moderne-, klassieke- of industriële serre te laten plaatsen.

Met een serre krijgt u zo een prachtig uitzicht op uw eigen tuin. Geniet van de lichtinval van het grote raampartij en de lichtstraat. Vul de extra ruimte in met een gezellige zithoek of eettafel voor veel gezellige momenten met vrienden en familie. Een serre is niet alleen praktisch vanwege de extra ruimte, maar de aanbouw geeft uw woning ook een luxe uitstraling.

Landelijke serre aanbouw met balkenplafond met lichtstraat

Accessoires voor een landelijke serre

Wij van de VerandaSpecialist maken iedere buitenverblijf of aanbouw voor u op maat. Dat betekent dat wij uw serre in landelijke stijl volledig maken naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten hout. Een landelijke serre wordt meestal gemaakt van eikenhout of meranti- of mahonie hardhout.

Wilt u naast veel ramen extra licht naar binnen laten vallen? Dan is het toevoegen van een lichtstraat in het dak ook mogelijk. Ook monteren we graag een kachel of verlichting naar keuze.

Vakpersoneel de verandaspecialist

Over De VerandaSpecialist 

Al meer dan tien jaar zijn wij specialist in stijlvolle houtbouw. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van ruim dertig specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf of aanbouw van hoogwaardige materialen.

Wij realiseren uw luxe serre graag van A tot Z. Hiervoor komen we graag bij u thuis voor een adviesgesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en uw wensen. Hierna ontvangt u de offerte en een tekening van het ontwerp. Maak een afspraak voor een adviesgesprek aan huis om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Uw wensen staat centraal

Een maatwerk ontwerp
geheel naar wens!

Kwaliteit & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

Door heel Nederland

De VerandaSpecialist werkt
door héél Nederland.