Landelijke serre

Heeft u een huis wat omringt is door veel bomen of wat is gebouwd in de landelijke stijl? Dan past een luxe landelijke serre hier helemaal bij. We herkennen die serre aan haar karakteristieke details en natuurlijke elementen. Met een luxe serre creëert u extra ruimte in uw woonvertrek. Ook krijgt u zo een uniek inkijkje in uw eigen tuin en valt er extra licht naar binnen. Vul de extra ruimte in met een gezellige zithoek of een speelruimte voor de kinderen.

   

Contact over uw veranda
Landelijke serre te Lunteren-005

Mogelijkheden voor een landelijke serre

Wij van de VerandaSpecialist maken ieder product voor u op maat. Of het nu gaat om een kleine schuur of een grote luxe veranda. Dat betekent dat u uw landelijke serre volledig kan laten maken naar uw wensen.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten hout als materiaalsoort. Wilt u naast veel ramen extra licht naar binnen laten vallen? Dan is het toevoegen van een lichtstraat in het dak ook mogelijk. Ook monteren we graag een kachel of verlichting naar keuze.

Is landelijk toch niet helemaal uw stijl? Het is ook mogelijk om een moderne-, klassieke- of juist houten serre te laten plaatsen. We bespreken het graag met u.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf of aanbouw van hoogwaardige materialen. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

 

Veranda inspiratie

Contact De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw luxe serre graag van A tot Z. Hiervoor komen we graag op een persoonlijk gesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. Hierna gaat onze tekenaar aan de slag en ontvangt u het ontwerp samen met de offerte.

Enkele projecten: