Luxe overkappingen

Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping op maat, dan bent u bij De VerandaSpecialist aan het juiste adres. Wij bouwen uw houten buitenverblijf op maat.

Luxe terrasoverkapping in Amerongen

Genieten onder uw luxe overkapping

Dankzij een luxe overkapping kunt u het gehele seizoen droog buiten zitten. Op warmere dagen kunt u heerlijk uit de zon zitten. En een extra voordeel: uw tuinmeubels staan droog en gaan veel langer mee.

Het is heerlijk om de gehele lente, zomer en herfst te genieten van de buitenlucht onder een luxe overkapping. Zodra de zon achter de wolken tevoorschijn komt, is het aangenaam om buiten te zitten. Toch kan het voorkomen dat de temperatuur geschikt is om buiten te zitten, maar dat het regenachtig weer is. Ook dan is het ideaal om heerlijk onder de terrasoverkapping te zitten.

Offerte aanvragen
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Bent u op zoek naar een luxe terrasoverkapping van hout?

De VerandaSpecialist bouwt graag uw luxe overkapping op maat. Al onze producten maken wij op maat, u zult geen standaard modellen bij ons zien. U hebt zelf de keuze uit de stijl, materiaalsoort en de afmetingen. Onze vakmensen adviseren u ook graag over de mogelijkheden.

We kijken altijd naar de stijl van uw woning om het buitenverblijf naadloos aan te laten sluiten. Zo bouwen wij zowel moderne veranda’s, exclusieve als klassieke overkappingen. Het maakt niet uit in welke stijl uw woning gebouwd is, wij ontwerpen er een bijpassende terrasoverkapping bij.

Hout is een uitermate geschikt materiaal voor het bouwen in verschillende stijlen. We maken enkel gebruik van hoogwaardige houtsoorten, zoals Mahonie of Meranti hardhout, eikenhout, Douglas of Oregon Pine Zo heeft u jarenlang plezier van uw luxe terrasoverkapping.

Overkapping inclusief luxe accessoires

Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Voorbeeld van een boeilijst bij een houten veranda

Werkwijze van De VerandaSpecialist

Iedere luxe overkapping is maat- en vakwerk. Dit ziet u terug in het eindresultaat. Maar voordat we zover zijn, komen we langs voor een adviesgesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we uw wensen en adviseren we u over de mogelijkheden.

Hierna ontvangt u een offerte en een tekening. Wilt u wijzigingen doorgeven? Dat is zeker mogelijk. Bij een akkoord starten we met de bouw van uw luxe droomverblijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
een uniek ontwerp.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

Door heel Nederland

De VerandaSpecialist werkt
door héél Nederland.