Luxe overkappingen

Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping op maat, dan bent u bij De VerandaSpecialist aan het juiste adres. Wij bouwen uw houten buitenverblijf op maat.

Een landelijke van hout gemaakte terrasoverkapping

Genieten onder uw luxe overkapping

Het is heerlijk om de gehele lente, zomer en herfst te genieten van de buitenlucht. Zodra de zon achter de wolken tevoorschijn komt, is het aangenaam om buiten te zitten. Toch kan het voorkomen dat de temperatuur geschikt is om buiten te zitten, maar dat het regenachtig weer is. Dan is het ideaal om heerlijk onder de terrasoverkapping te zitten.

Dankzij een luxe overkapping kunt u het gehele seizoen droog buiten zitten. Op warmere dagen kunt u heerlijk uit de zon zitten. En een extra voordeel: uw tuinmeubels staan droog en gaan veel langer mee.

Offerte aanvragen
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Bent u op zoek naar een luxe terrasoverkapping?

De VerandaSpecialist bouwt graag uw luxe overkapping op maat. Al onze producten maken wij op maat, u zult geen standaard modellen bij ons zien. U hebt zelf de keuze uit de stijl, materiaalsoort en de afmetingen. Onze vakmensen adviseren u ook graag over de mogelijkheden.

We kijken altijd naar de stijl van uw woning om het buitenverblijf naadloos aan te laten sluiten. Zo bouwen wij zowel moderne veranda’s, exclusieve als klassieke overkappingen. Het maakt niet uit in welke stijl uw woning gebouwd is, wij ontwerpen er een bijpassende terrasoverkapping bij. Hout is een uitermate geschikt materiaal voor het bouwen in verschillende stijlen. We maken enkel gebruik van hoogwaardige houtsoorten, zoals mahonie en meranti. Zo heeft u jarenlang plezier van uw terrasoverkapping.

Overkapping inclusief luxe accessoires

Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda, of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Wij bouwen uw veranda inclusief verlichting. U kunt uit vele soorten verlichting kiezen voor uw veranda. Ook kunt u kiezen uit vele andere veranda accessoires.

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Voorbeeld van een boeilijst bij een houten veranda

Werkwijze van De VerandaSpecialist

Iedere luxe overkapping is maat- en vakwerk. Dit ziet u terug in het eindresultaat. Maar voordat we zover zijn, komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we uw wensen en adviseren we u over de mogelijkheden.

Hierna ontvangt u een offerte en een tekening. Wilt u wijzigingen doorgeven? Dat is zeker mogelijk. Bij een akkoord starten we met de bouw van uw luxe droomverblijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
een uniek ontwerp.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

Door heel Nederland

De VerandaSpecialist werkt
door héél Nederland.