Het is heerlijk om de gehele lente, zomer en herfst te genieten van de buitenlucht. Zodra zonnestralen achter de wolken tevoorschijn komen is het aangenaam om buiten te zitten. Toch kan het voorkomen dat de temperatuur geschikt is om buiten te zitten, maar de zon niet helemaal meewerkt en het regent. Dat is eenvoudig op te lossen met een luxe overkapping. Dankzij een luxe overkapping kunt u het gehele seizoen door droog buiten zitten. Op warmere dagen kunt u heerlijk uit de zon zitten. En een extra voordeel: uw tuinmeubels staan droog en gaan veel langer mee. En uw kussens en dekentjes kunnen buiten blijven liggen!

 

Contact over uw verandaBent u op zoek naar een luxe overkapping?

De VerandaSpecialist bouwt graag uw luxe overkapping op maat, maar ook een klassieke overkapping behoort tot de mogelijkheden. Al onze producten zijn trouwens op maat, u zult geen standaard afmetingen bij ons zien. U hebt zelf de keuze uit een stijl, materiaalsoort en de afmetingen. Onze vakmannen adviseren u ook graag hierover. We kijken hierbij altijd naar de stijl van uw woning, omdat we graag willen dat de twee naadloos aan elkaar aansluiten. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor u jarenlang plezier hebt van uw luxe overkapping.

Mogelijkheden luxe overkapping

Wilt u alleen een overkapping of wilt u hier nog extra’s bij zoals bijvoorbeeld een terrasvloer? We bespreken uw wensen graag, want wij leveren uw wens van A tot Z op, inclusief alle details. Zo hoeft u maar met één partij te schakelen en is uw luxe overkapping inclusief toebehoren het snelst geleverd. We adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Veranda inspiratie

Werkwijze van De VerandaSpecialist

Iedere luxe overkapping is maat- en vakwerk. Dit ziet u terug in het eindresultaat. Maar voordat we zover zijn, komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we uw wensen en adviseren we u over de mogelijkheden. Hierna ontvangt u een offerte en een tekening. Wilt u wijzigingen doorgeven? Dat is zeker mogelijk. Bij een akkoord starten we met de bouw van uw luxe droomverblijf en realiseren we uw luxe overkapping. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele projecten: