Buitenverblijven en tuinhuisjes

Als specialist in luxe buitenverblijven ontwerpen en maken wij naast veranda’s en serres ook luxe buitengebouwen. Wilt u graag een tuinatelier, een tuinpaviljoen, een bijzondere blokhut, luxe tuinhuis met veranda of een kapschuur in uw tuin? Heeft u specifieke wensen? Wij helpen u graag met het ontwerpen en bouwen uw droomverblijf!

 

Contact over uw verandaLandelijke kapschuur BarneveldLuxe tuinhuis of exclusieve kapschuur

Bent u op zoek naar een luxe tuinhuis? Wij ontwerpen en bouwen graag uw eigen luxe tuinhuis. Een luxe tuinhuis is perfect om lekker te genieten van het buitenleven. Richt uw luxe tuinhuis naar wens in en geniet van het prachtige uitzicht op uw tuin. Wij besteden de grootste zorg aan de details. Onze gedreven medewerkers regelen alles van A tot Z. Laat ons met u meedenken over uw luxe tuinhuis, exclusieve kapschuur of overkapping.

Luxe Tuinatelier

Een luxe tuinatelier is heel geschikt als hobbyruimte of tuinkantoor. Een tuinatelier kan op diverse manieren gebouwd worden. Klassiek, luxe, ambachtelijk, landelijk of volgens modern design. Heeft u specifieke wensen voor een prachtig luxe atelier in uw tuin of wilt u graag dat wij een ontwerp voor u maken? Wij gaan graag voor u aan de slag. Hierbij houden we altijd rekening met uw leefomgeving, tuin en woonhuis. Natuurlijk denken wij ook aan lichtinval, de juiste indeling, uitstraling en sfeer. Wij ontwerpen altijd een tuinatelier van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Luxe tuinkamer

Wilt u graag een luxe tuinkamer aan uw woning laten bouwen? Een tuinkamer is een luxe verblijf dat zorgt voor groot wooncomfort. De luxe tuinkamer is een goed alternatief voor de serre maar is flexibeler qua opzet. Bij een luxe tuinkamer heeft u de keuze: volledig buiten zitten of beschut achter wegklapbare wanden. Een luxe tuinkamer wordt zo een mooie plaats waar u zowel in de zomer als in de winter gebruik van kunt maken. Wordt het kouder, dan kunt u kiezen voor een buitenruimte achter glas. Zo zit u beschut en kunt u toch lekker in uw tuin zitten.

Luxe Tuinpaviljoen

Een tuinpaviljoen is een uitstekend idee als u wilt genieten van een open dak in uw tuin. Een luxe tuinpaviljoen is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het luxe paviljoen beschermt u in de warme zomermaanden tegen de zon en geeft u onderdak bij minder mooi weer. Een luxe  tuinpaviljoen past in vrijwel iedere tuin en is de ideale plek om familie en vrienden te ontmoeten.

Veranda inspiratie

Luxe blokhut op maat

Denkt u erover om een luxe blokhut op maat te laten plaatsen? Een luxe blokhut is ideaal als opslagplaats voor fietsen, tuinmeubelen of bijvoorbeeld gereedschap. U kunt een luxe blokhut ook inzetten als werkruimte voor kantoor of als hobbyruimte. Het uiterlijk van uw luxe blokhut is bovendien afhankelijk van het gebruik. Een  ruimte waar mensen in verblijven moet beter geïsoleerd zijn dan een blokhut met ‘schuurfunctie’.

Landelijke kapschuur hout

Een landelijke kapschuur geeft een stoer uiterlijk aan uw tuin. Zo krijgt uw oprit een unieke uitstraling. Een landelijke kapschuur kan ook onderdak bieden aan fietsen of dienen als extra ruimte om te klussen. Misschien wilt u er houtblokken voor de open haard stallen of gewoon rustig genieten van het uitzicht op uw tuin.

Luxe kapschuur voor in de tuin

U kunt kiezen voor een luxe kapschuur met muren, met of zonder vloer en verschillende soorten dakbedekking. Een luxe kapschuur wordt vaak gebouwd met schuin dak en hoge nok, hierdoor krijgt de schuur een open uitstraling. Wilt u graag profiteren van een luxe kapschuur in uw tuin? Wij maken die graag op maat voor u. Een luxe kapschuur is altijd volledig aangepast aan de omgeving.

Over De VerandaSpecialist

Ons vakkundige team bouwt al jaren luxe buitenverblijven en werkt met duurzame materialen. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd met onze kennis, ervaring en vakmanschap en voeren uw ontwerp tot in details perfect uit. Wilt u meer weten over onze bijzondere buitenverblijven? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.