Luxe buitenverblijven

Als specialist in stijlvolle houtbouw ontwerpen en maken wij naast veranda’s ook andere luxe buitengebouwen. Wij bouwen exclusieve overkappingen, poolhouses, tuinkamers, serres, tuinkantoren of andere houten buitenverblijven.

Afspraak maken?
Luxe terrasoverkapping in Amerongen

Luxe overkapping

Met een luxe overkapping aan huis of een terrasoverkapping geniet u optimaal van het buitenleven.

Wij bouwen uw overkapping met luxe accessoires, zoals een lichtstraat, heaters, elektrische screens, verlichting en terrasvloer. Wanneer u op zoek bent naar een buitenverblijf die u voornamelijk gedurende de lente tot herfst kunt gebruiken, dan is de luxe overkapping wat voor u! Lees meer over onze houten overkappingen.

Luxe terrasoverkapping
Voorbeeld van een luxe poolhouse bij een zwembad

Poolhouse in uw tuin

Een luxe toevoeging aan uw tuin is een zwembad met een poolhouse. Waar het poolhouse eerder bedoeld was voor de technische installatie van het zwembad en opslag, is het nu ook een plek voor comfort.

Of u nu op zoek bent naar een landelijke, moderne of luxe poolhouse: wij ontwerpen het voor u op maat. Bekijk het landelijke poolhouse uit Bilthoven ter inspiratie.

Poolhouse
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Tuinkamer op maat

Bent u op zoek naar een buitenverblijf waar u ook met kouder weer van kunt genieten, dan is een tuinkamer mogelijk interessant voor u. Wij bouwen uw tuinkamer geheel op maat en volledig voorzien van luxe accessoires.

Bij een tuinkamer heeft u de keuze: volledig buiten zitten of beschut achter glazen schuifwanden. Wordt het kouder, dan kunt u kiezen voor een buitenruimte achter glas. Zo zit u beschut en kunt u toch lekker in uw tuin zitten. Een luxe tuinkamer is een heerlijke plek waar u zowel in de zomer als in de herfst en lente gebruik van kunt maken. Doe inspiratie op bij onze gerealiseerde tuinkamers.

Tuinkamer
Aanbouw in klassieke stijl

Geïsoleerde serre

Voor een buitenverblijf waar u het hele jaar gebruik van kunt maken is een serre een goede keus. Ook geïsoleerde buitenverblijven zijn bij ons maatwerk.

Een maatwerk serre is het juiste buitenverblijf voor u wanneer u uw leefruimte wilt vergroten en de stijl van de woning wilt doortrekken in uw aanbouw of uitbouw. Ideaal voor het uitbreiden van de woonkamer of keuken. Een geïsoleerde aanbouw kan worden voorzien van harmonicadeuren, openslaande deuren of een schuifpui.

Serre
Tuinkantoor aan huis

Luxe tuinkantoor

Werkt u regelmatig thuis, maar heeft u daar te weinig ruimte voor? Een vrijstaand tuinkantoor is ideaal wanneer een aparte werkplek wilt creëren.

Of het nu gaat om een kantoor aan de woning of een vrijstaand tuinkantoor; wij bouwen het voor u op maat. Een complete aanbouw of tuingebouw voorzien wij van verlichting, verwarming, isolatie, lichtstraat, open haard, beglazing en nog veel meer.

Tuinkantoor