Buitenverblijven en tuinhuisjes

Als specialist in luxe buitenverblijven ontwerpen en maken wij naast veranda’s en serres ook luxe buitengebouwen. Wilt u graag een tuinatelier, een tuinpaviljoen, een bijzondere blokhut, luxe tuinhuis met veranda of een kapschuur in uw tuin in uw woonplaats? Heeft u specifieke wensen?  Wij helpen u graag met het ontwerpen en bouwen uw droomtuin!

Luxe tuinhuis of exclusieve kapschuur

Bent u op zoek naar een luxe tuinhuis in uw woonplaats? Wij ontwerpen en bouwen graag uw eigen luxe tuinhuis in uw woonplaats een luxe tuinhuis is perfect om lekker te genieten van het buitenleven. Richt uw luxe tuinhuis naar wens in en geniet van het prachtige uitzicht op uw tuin. Wij besteden de grootste zorg aan de details. Onze gedreven medewerkers regelen alles van A tot Z. Laat ons met u meedenken over uw luxe tuinhuis, exclusieve kapschuur of overkapping.

Luxe Tuinatelier in uw woonplaats

Een luxe tuinatelier in uw woonplaats is een geweldige manier om uw hobbyruimte of tuinkantoor te ontwerpen. Een tuinatelier kan op diverse manieren gebouwd worden. Klassiek, luxe, ambachtelijk, landelijk of volgens modern design. Heeft u specifieke wensen voor een prachtig luxe  atelier in uw tuin of wilt u graag dat wij een ontwerp voor u maken? Wij gaan graag voor u aan de slag. Daarbij houden wij altijd rekening uw leefomgeving, tuin en woonhuis in uw woonplaats. Natuurlijk denken wij ook aan lichtinval, de juiste indeling, uitstraling en sfeer. Wij ontwerpen altijd een tuinatelier van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Luxe tuinkamer in uw woonplaats

Wilt u graag een luxe tuinkamer aan uw woning laten bouwen in uw woonplaats? Een luxe tuinkamer in uw woonplaats is een luxe verblijf dat zorgt voor groot wooncomfort. De luxe  tuinkamer is een goed alternatief voor de serre maar is flexibeler qua opzet. Bij een luxe tuinkamer heeft u de keuze : volledig buiten zitten of beschut achter wegklapbare wanden. Een luxe tuinkamer wordt zo  een mooie plaats waar u zowel in de zomer als in de winter gebruik van kunt maken Wordt het kouder dan kunt u kiezen voor een buitenruimte achter glas. Zo zit u beschut en kunt u toch lekker in uw tuin zitten.

Luxe Tuinpaviljoen in uw woonplaats

Een luxe tuinpaviljoen in  uw woonplaats is een uitstekend idee als u wilt genieten van een open dak in uw tuin. Een luxe tuinpaviljoen is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het luxe paviljoen beschermt u in de warme zomermaanden tegen de zon en geeft u onderdak bij minder mooi weer. Een luxe  tuinpaviljoen past in vrijwel iedere tuin en is de ideale plek om familie en vrienden te ontmoeten.

Luxe blokhut op maat in uw woonplaats

Denkt u er over een luxe blokhut op maat in uw woonplaats te laten plaatsen? Een luxe blokhut is ideaal als opslag plaats voor fietsen, tuinmeubelen of gereedschap voor veel verschillende doeleinden. U kunt een luxe blokhut ook inzetten als werkruimte voor kantoor of als hobbyruimte. Het uiterlijk van uw luxe blokhut is bovendien afhankelijk van het gebruik. Een  ruimte waar mensen in verblijven moet beter geïsoleerd zijn dan een opslaghok.

Landelijke kapschuur hout in uw woonplaats

Een landelijke kapschuur in uw woonplaats geeft een stoer uiterlijk aan uw tuin. Zo krijgt uw oprit een unieke uitstraling. Een landelijke kapschuur kan ook onderdak bieden aan fietsen of dienen als extra ruimte om te klussen. Misschien wilt u er uw houtblokken voor de open haard stallen of gewoon rustig genieten van het uitzicht op uw tuin.

Luxe kapschuur voor in de tuin

U kunt kiezen uit een luxe kapschuur met muren, met of zonder vloer en verschillende soorten dakbedekking. Ook dat regelen we graag voor u! Heeft een schuin dak met een hoge nok Een schuin dak geeft bovendien een veel opener indruk dan een gesloten plat dak. Dat verhoogt de sfeer in uw tuin en is daarnaast natuurlijk enorm handig in gebruik. Wilt u ook graag profiteren van een luxe kapschuur in uw tuin? Wij maken die graag op maat Een luxe kapschuur is altijd volledig aangepast aan de omgeving.

De VerandaSpecialist

Ons vakkundige team bouwt al jaren luxe buitenverblijven en werkt met duurzame materialen. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd met onze kennis, ervaring en vakmanschap en voeren uw ontwerp tot in detail perfect uit. Wilt u meer weten over onze bijzondere buitenverblijven in uw woonplaats? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Opzoek naar een buitenverblijf in uw woonplaats , kijk dan op een van deze pagina’s: t Hoekje , Axelsche Sassing , Biezen , Brijdorpe , De Knol , Dishoek , Elkerzee , Graszode , Heikant , Hoogedijk , Kapelle , Kloetinge , Kreverhille , Lewedorp