Lichtstraat in uw buitenverblijf

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

Klassieke tuinkamer in Den Haag

Luxe lichtstraat op maat

In een buitenverblijf kan het snel donker zijn. Zeker wanneer u bomen of hoge gebouwen rondom uw huis hebt staan. Wanneer u kiest om uw buitenverblijf aan uw woning vast te bouwen neemt ook het daglicht in de woning af.

Een oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. De naam zegt het al, maar het is een rechthoekige straat van vensters wat in het dak van uw buitenverblijf geplaatst wordt.

 

Een veranda met lichtstraat?
Luxe overkapping met lichtstraat en lamellen

Welke mogelijkheden zijn er?

De plaats waar uw overkapping staat is erg belangrijk voor de lichtval. Zo hebt u op het zuiden meer licht in uw buitenverblijf, dan aan de andere kanten van uw woning. Afhankelijk van de plek van uw buitenverblijf kunnen wij u adviseren over de grootte en model van de lichtstraat. Voor een maximale lichtinval, tot in de aangrenzende woning, kunt u het beste gaan voor het stijlvolle schilddak of het moderne zadeldak. Wanneer er niet heel veel lichtinval nodig is, bijvoorbeeld bij een losstaande veranda, dan is een lessenaar wellicht interessant voor u.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Omdat we een veranda met lichtstraat helemaal voor u op maat maken, wordt deze volledig afgestemd op uw wensen.

Buitenverblijf met sfeervolle interieur en lichtstraat

Uw luxe lichtstraat op maat

Een lichtstraat zorgt voor een optimale lichtinval. Al onze lichtstraten zijn standaard voorzien van gelaagd isolatieglas, maar kunnen ook van zonwerende eigenschappen voorzien worden. Onze specialisten helpen u graag.

Bij De VerandaSpecialist ligt ons specialisme in maatwerk houten buitenverblijven. Wij kunnen uw buitenverblijf geheel in de stijl van de woning bouwen. Voor onze buitenverblijven bouwden wij al maatwerk lichtstraten, maar we kregen ook steeds vaker de vraag om enkel een lichtstraat te leveren. Zo ontstond De Lichtstraat Expert. Hier realiseren wij hoogwaardige lichtstraten voor in uw aanbouw of buitenverblijf.

Heeft u al een aanbouw of een buitenverblijf en wilt u daarin een lichtstraat (laten) plaatsen? Kijk dan eens bij De Lichtstraat Expert voor onze gerealiseerde projecten, informatie en prijzen.

Bekijk ook alle andere luxe accessoires

Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Wij realiseren uw wensen graag van A tot Z. Wij plaatsen met plezier een lichtstraat op maat in uw huidige of nieuwe buitenverblijf. In een adviesgesprek bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de vele opties te bespreken.

Advies op maat