Landelijke veranda

Robuust, stoer en ontdaan van overbodige franje: dat is een luxe landelijke veranda. De ruwe eenvoud sluit aan op de stijl van het huis en de tuin. Voor een veranda in landelijke stijl wordt gebruik gemaakt van diverse houtsoorten, zoals douglas-, meranti- of eiken hardhout. Dit hout blijft onbehandeld en dat bevordert het robuuste uiterlijk van uw veranda. De houten liggers en staanders zijn duidelijk zichtbaar. De staande steunbalken zijn vaak voorzien van hardstenen of betonnen sokkels. De stoere uitstraling is precies wat u wilt!

Waarom een veranda zo fijn is? Heel eenvoudig: het is puur genot. Door een veranda kunt u namelijk tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst en de winter extra lang buiten zitten. Er waait een zwoel briesje terwijl u droog én beschermd tegen de zon nog een wijntje inschenkt.

Monteringstijd is zo kort mogelijk

 

Contact over uw veranda

Landelijke verande met lichtstraat te Gaanderen

Landelijke veranda met lichtstraat

Natuurlijk zijn de mogelijkheden voor een landelijke veranda eindeloos. Of u de veranda direct tegen de gevel van uw woonhuis laat plaatsen of solitair ergens in uw tuin als een soort tuinhuisje, het is allemaal aan u! Bovendien kunt u zorgen voor meer daglicht door de landelijke veranda te voorzien van een lichtstraat. Zo heeft u nog meer het gevoel dat u buiten zit en het maakt uw landelijke omgeving helemaal compleet.

Veranda inspiratie

Uw landelijke veranda op maat

Heeft u bijzondere wensen die in uw landelijke veranda verwerkt dienen te worden? Wij komen graag langs op locatie om een ontwerp te maken dat past bij uw wensen en de stijl van uw huis en tuin. Veranda’s zijn bij ons maatwerk, dus uw droomveranda is maar enkele stappen bij u vandaan! Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u en letten daarbij altijd op de kleinste details. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

We maken graag een afspraak bij u thuis, gebaseerd op uw agenda

Enkele projecten: