Landelijke veranda

Robuust, stoer en ontdaan van overbodige franje: dat is een luxe landelijke veranda. De ruwe eenvoud sluit aan op de stijl van het huis en de tuin. Voor een veranda in landelijke stijl wordt gebruik gemaakt van diverse houtsoorten, zoals douglas-, meranti- of eiken hardhout. Dit hout blijft onbehandeld en dat bevordert het robuuste uiterlijk van uw veranda. De houten liggers en staanders zijn duidelijk zichtbaar. De staande steunbalken zijn vaak voorzien van hardstenen of betonnen sokkels. De stoere uitstraling is precies wat u wilt!

Waarom een veranda zo fijn is? Dankzij een veranda kunt u tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst en de winter extra lang buiten zitten. Er waait een zwoel briesje terwijl u droog én beschermd tegen de zon nog een wijntje inschenkt.

Onze monteringstijd is zo kort mogelijk

Landelijke veranda
Landelijke veranda met lichtstraat
Luxe veranda in een landelijke stijl

Landelijke veranda met lichtstraat

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden voor uw landelijke veranda. Of u de veranda direct tegen de gevel van uw woonhuis wil plaatsen of als een tuinhuis in uw tuin, het is allemaal aan u! Bovendien kunt u zorgen voor meer daglicht door de landelijke veranda te voorzien van een lichtstraat. Zo geniet u nog meer van uw landelijke omgeving.

Ontdek uw landelijke veranda op maat

Veranda’s zijn bij ons maatwerk, dus uw droomveranda is maar enkele stappen bij u vandaan! Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u en letten daarbij altijd op de kleinste details. Wij komen graag langs op locatie om een ontwerp te maken dat past bij uw wensen en stijl van uw huis en tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

We maken graag een afspraak bij u thuis