Landelijke veranda

Hout met een natuurlijke uitstraling: dat past bij een landelijke veranda. Doe inspiratie op bij onze veranda’s in landelijke stijl. Is het wat voor u?

Luxe poolhouse

Wat is een landelijke veranda?

Robuust, stoer en met natuurlijke materialen: dat is een luxe landelijke veranda. De ruwe eenvoud sluit aan op de stijl van het huis en de tuin. Voor een veranda in landelijke stijl wordt gebruik gemaakt van diverse houtsoorten, zoals douglas of eiken. Deze houtsoorten kunnen onbehandeld blijven. Onbehandeld hout is erg typerend voor een landelijke veranda. De houten liggers en staanders zijn duidelijk zichtbaar. De staande steunbalken zijn vaak voorzien van hardstenen of betonnen sokkels.

Een landelijke veranda past goed bij een woning in een weidse of bosrijke omgeving. Denk aan een boerderij, woning met rieten kap of een vrijstaande woning. Vaak zien we dat veranda’s niet in een stijl zijn in te delen, maar een combinatie van stijlen zijn. Zo heeft de landelijke veranda in Veenendaal een dubbele boeilijst en schuine klossen, wat ook wel past bij een klassieke veranda. De schuine lamellen geven juist weer een moderne uitstraling. Dat is ook terug te zien bij het landelijke poolhouse in Bilthoven. De schuine lamellen geven een ruimtelijk effect en zorgen voor beschutting van de zon.

Neem contact met ons op
Landelijke veranda

Welke accessoires passen bij een landelijke veranda? 

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden voor uw landelijke buitenverblijf. Kies voor meer daglicht door de veranda te voorzien van een lichtstraat. In het bijzonder bij een veranda aan de woning is een lichtstraat aan te raden. Zo heeft u ook in de woning nog steeds de hoeveelheid daglicht die u gewend bent.

Overweeg ook de toevoeging van glazen schuifwanden. Met een veranda met glazen schuifwanden kunt u tijdens lange zomeravonden en in de herfst en winter extra lang buiten zitten. Ook tijdens nat en kouder weer zit u droog én beschermd in de tuin. Een haard of kachel maakt het ook mogelijk om in alle seizoenen uw veranda te kunnen gebruiken.

Stuur ons een e-mail
Landelijke veranda

Welke interieur past bij een landelijke veranda?

Tuinmeubelen van natuurlijke materialen zoals hout, steen, linnen en riet passen goed bij de materialen van de veranda zelf. De landelijke stijl valt met veel verschillende kleuren in te richten. Dit is natuurlijk erg afhankelijk van uw persoonlijke stijl. Maak uw landelijke buitenverblijf af met een houten vloer, tegelvloer of laat het straatwerk van de rest van de tuin doorlopen bij de veranda.

Ontwerp uw landelijke veranda op maat

Veranda’s zijn bij ons maatwerk. Wij stemmen ons ontwerp af op uw wensen! Wilt u materialen van de hoogste kwaliteit, een ontwerp passend bij uw woning of heeft u andere specifieke ideeën voor uw landelijke buitenverblijf? Wij regelen het voor u en letten daarbij altijd op de kleinste details.

We maken graag een afspraak bij u thuis om een ontwerp te maken dat past bij uw wensen en stijl van uw huis en tuin. Zo kunnen wij passend advies geven en onze mogelijkheden met u doornemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Offerte aanvragen

Bekijk meer landelijke veranda's & buitenverblijven

Meer inspiratie
Luxe terrasoverkapping in Amerongen

Landelijke terrasoverkapping in Amerongen

Een landelijke terrasoverkapping om van te genieten. Met een luxe buitenverblijf geniet u van...

Landelijke veranda in lichtstraat

Landelijke veranda in Rotterdam

Deze bewoners zochten een veranda die goed aansluit op de landelijke stijl van hun...

Landelijke tuinkamer met glazen schuifwanden en lichtstraat

Landelijke tuinkamer met lichtstraat te Barneveld

Deze prachtige tuinkamer is aangebouwd bij een vrijstaande woning in Barneveld. De houten constructie...

Elektrische schermen bij landelijke veranda

Landelijk veranda met elektrische schermen te Schalkwijk

Aan alle kanten van deze landelijke veranda is veel zichtruimte. De ingebouwde elektrische schermen...

Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

Deze landelijke veranda met tuinhuis is een heerlijke loungeplek. Ook is er een schuur...

Landelijk poolhouse in Bilthoven

Landelijk poolhouse in Bilthoven

Een poolhouse is een echte must wanneer u een zwembad in de tuin heeft....

Landelijke terrasoverkapping in Veenendaal

Landelijke terrasoverkapping in Veenendaal

Deze prachtige landelijke terrasoverkapping in Veenendaal maakt de tuin compleet. Robuust, stoer én stijlvol....

Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De VerandaSpecialist! Hoe kan ik u helpen?