Moderne serre

Een luxe moderne serre heeft een strakke uitstraling en past goed bij een nieuwbouwwoning of een woning in moderne bouwstijl.

Moderne serre

Wat is een moderne serre

Een luxe moderne serre kenmerkt zich door haar strakke afwerking en moderne kleuren. Wij bouwen uw serre volledig op maat. Uw wensen staan centraal en is terug te zien in het ontwerp.

Andere serres zijn de luxe serre, de landelijke serre, de exclusieve serre en de klassieke serre. Wist u dat we zelfs een aparte website hebben voor serres? Dezelfde vakmensen, alleen onder een andere naam: De SerreSpecialist. Hier vindt u meer informatie en gerealiseerde serre projecten. Doe hier meer inspiratie op!

Moderne serre aanbouw met luxe inrichting

Woonruimte vergroten met een serre

Een serre creëert meer ruimte. Wilt u uw woonkamer wilt vergroten? Meer ruimte om thuis te werken? Een zithoek om met vrienden en familie te kunnen zitten? Of een ruimte voor de kinderen? Een serre aanbouw kan dé oplossing voor u zijn.

Daarnaast verhoogt een serre de waarde van uw woning. Met een serre heeft u immers meer woonoppervlak.

Magazine De VerandaSpecialist

Vraag het online inspiratiemagazine aan!

Wilt u meer lezen over onze werkwijze, de ervaringen van klanten of meer zien van onze gerealiseerde projecten? Vraag dan het inspiratiemagazine aan.

Lichtstraat in moderne serre

Mogelijkheden van een moderne serre

Omdat De VerandaSpecialist ieder product op maat maakt, is bijna alles mogelijk. Of u nu een grote of juist kleine serre wilt. De meeste moderne serres maken we van hout, maar een ander materiaalsoort of combinatie materialen is ook mogelijk.

Er zijn nog veel extra opties als toevoeging op uw luxe moderne serre. Zo kunnen wij een kachel naar keuze monteren, een passende vloer leggen of een lichtstraat in het dak plaatsen. Door middel van een lichtstraat creëert u extra daglicht in de ruimte, waardoor het vertrek groter aanvoelt.

Timmerman De VerandaSpecialist

Wie zijn wij?

Kenmerkend voor De VerandaSpecialist is nuchterheid, vakmanschap en onze liefde voor houtbouw. Hout gaat niet alleen lang mee, het is ook gemakkelijk te bewerken. Zo kunnen wij het beste in verschillende stijlen bouwen. Wij werken graag met kwalitatieve materialen om tot het beste eindresultaat te komen. Of het nu gaat om een veranda, tuinkamer, poolhouse of serre: wij bouwen het voor u op maat.

Wij realiseren uw luxe serre in vijf stappen. Allereerst komen we graag langs voor een adviesgesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. De volgende stap is de offerte. Zo weet u wat u kan verwachten. Daarna ontvangt u de 3D tekening. Hierop ziet u hoe de serre eruit zal komen te zien. Na uw akkoord gaat de werkvoorbereiding en de timmermannen aan de slag met de bouw van uw serre. Daarna kunt u zelf de puntjes op de i zetten met de inrichting. Dan kan genieten beginnen!

Wilt u straks ook genieten van uw eigen unieke moderne serre? Neem dan contact op voor een adviesgesprek.

Uw wensen staat centraal

Een maatwerk ontwerp
geheel naar wens!

Kwaliteit & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

Door heel Nederland

De VerandaSpecialist werkt
door héél Nederland.