Moderne serre

Een luxe moderne serre heeft een strakke uitstraling en past het beste bij een nieuwbouw woning of een moderne woning. Maar ook bij andere woningen staat een moderne serre natuurlijk ook mooi. Een luxe moderne serre wordt gekenmerkt door haar strakke afwerking en moderne kleuren. De serre bouwen wij volledig op maat voor u. Uw wensen vinden wij heel belangrijk en dat ziet u terug in het ontwerp van de moderne serre.

Andere serres zijn de luxe serre, de landelijke serre, de exclusieve serre en de klassieke serre.

Wist u dat we zelfs een aparte website hebben voor serres?     

Contact over uw veranda

Wat is het voordeel van een moderne serre?

Een moderne serre creëert veel meer ruimte in uw woonkamer of ander vertrek. Zo kunt u door deze oplossing de huiskamer uitbreiden of juist een extra speelruimte voor de kinderen creëren. Daarnaast verhoogt een serre de waarde van uw woning.

Mogelijkheden serre modern

Omdat De VerandaSpecialist ieder product op maat maakt, is bijna alles mogelijk. Of u nu een grote, lange of juist kleine serre wilt. De meeste moderne serres maken we van hout, maar een ander materiaal is ook mogelijk. Er zijn nog veel extra opties als toevoeging op uw luxe moderne serre. Zo kunnen wij een kachel naar keuze monteren,  een passende vloer leggen of een lichtstraat in het dak plaatsen. Door middel van een lichtstraat creëert u extra daglicht in de ruimte, waardoor het vertrek meer open wordt.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf of aanbouw van hoogwaardige materialen. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Wij realiseren uw luxe serre graag van A tot Z, dit doen wij in vijf stappen. Hiervoor komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. Hierna gaat onze tekenaar aan de slag en ontvangt u het ontwerp samen de offerte. Vervolgens bouwen wij de serre en plaatsen wij hem aan het eind aan uw huis!

Wilt u ook genieten van uw eigen unieke moderne serre?

Veranda inspiratiehttps://www.deverandaspecialist.com/brochure-aanvragen/

Enkele projecten: