Tuinkantoor

Heeft u te weinig ruimte om thuis te kunnen werken? Dan is een aangebouwd of vrijstaand tuinkantoor een goede uitkomst voor u!

Modern tuinkamer aangebouwd aan huis met antraciete kozijnen

Geïsoleerd tuinkantoor

Een kantoor bij u thuis, is een plaats waar u gasten kunt ontvangen en rustig kunt werken. Een ruimte voorzien van goede isolatie met een aangename temperatuur. U wilt werk en privé gescheiden houden, maar wel thuis kunnen werken. Dan is een geïsoleerd tuinkantoor wat voor u! U bent weg uit de huiselijke sfeer, maar uw woning is nog steeds heel dichtbij. Voor eigen ondernemers, thuiswerkers en ook voor hobbyisten is dit de perfecte oplossing. Wij realiseren graag een volledig geïsoleerd luxe tuinkantoor op maat. Ons specialisme is om te bouwen in de stijl van de woning. Voor De VerandaSpecialist kiezen, betekent kiezen voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en stijl.

Een tuinkantoor kan ook voor meerdere doelen gebruikt worden, denk aan een gastenverblijf of gezellige zithoek. Wij bouwen uw kantoor “all-inclusive”. Verlichting, verwarming, isolatie, een open haard, beglazing… Het is allemaal mogelijk. Zo kunt u zich weer volledig focussen op uw werk. Een plek met veel zonlicht, waar u in alle rust kunt werken.

Een offerte op maat

Mogelijkheden voor een luxe geïsoleerd tuinkantoor

De VerandaSpecialist is expert in het maken van luxe buitenverblijven. Van een luxe veranda tot een prachtige poolhouse en van een serre tot een luxe tuinkantoor op maat. We noemen ons niet voor niets specialist. Met meer dan tien jaar ervaring en veel tevreden klanten weten we wat we doen.

Ieder product wordt voor u op maat gemaakt. Of u nu een grote of kleine tuin hebt, wij hebben voor alles een oplossing. Bij al onze gebouwen en buitenverblijven zorgen we voor de mogelijkheid om verschillende accessoires te plaatsen. Wilt u een ruimte met veel glas? Dan is het mogelijk om, naast de inbouw van grote ramen, een lichtstraat in het dak te plaatsen. Ook zijn er vele andere luxe opties. Zoals een tuinkantoor met toilet of het plaatsen van een prachtige kachel in het verblijf. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen, zodat uw luxe buitenverblijf mooi wordt, maar vooral ook mooi blijft.

Moderne aanbouw met antraciete kozijnen

Hoe gaan wij te werk

Natuurlijk moet uw nieuwe luxe aanbouw of uitbouw helemaal passen bij de stijl van uw woning en tuin. Daarom komen we graag langs om u van advies te voorzien. Stijlen die vaak voorkomen zijn modern, klassiek en landelijk. Na een persoonlijk gesprek ontvangt u van ons een offerte en een 3D tekening. Wilt u inspiratie opdoen? Bij onze projecten staan foto’s van de buitenverblijven die we aan onze klanten hebben opgeleverd. Neem ook een kijkje bij De SerreSpecialist voor meer geïsoleerde buitenverblijven.

Onze vakbekwame specialisten geven u graag een deskundig advies over de vele opties. Ze hebben een uitgebreide bouwkundige kennis en zijn gedreven om perfect maatwerk af te leveren. Uw wensen staan centraal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat
Magazine De VerandaSpecialist

Vraag ons magazine aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een luxe buitenverblijf? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw luxe veranda op maat.