Rustige thuiswerkplaats – Als ongestoord werken genieten wordt

Geisoleerde tuinkamerVeranda (open) op MaatSerre (dicht) op maat – Luxe Overkapping

Een kantoor bij u thuis, is een plaats waar u gasten kunt ontvangen en rustig kunt werken. Een plaats waar het lekker warm is door de juiste isolatie. U wilt niet gestoord worden door de romslomp van alle dag en werk en privé gescheiden te houden. U bent dus op zoek naar een proffesioneel tuinkantoor. Het liefst ook een tuinkantoor wat ook om te bouwen is naar tuinhuis en gastenverblijf. En natuurlijk “all-inclusive”. Verlichting, verwarming, isolatie, een open haard, beglazing… Het hoort allemaal bij uw tuinkaantoor. Zo kunt u zich weer volledig focussen op uw werk.

U bent weg uit de huiselijke sfeer, maar uw woning is nog steeds heel dichtbij. Voor kleine bedrijven en ook voor hobbyisten is dit de perfecte oplossing. Wij realiseren graag een volledig geisoleerd luxe tuinkantoor op maat. In de stijl van uw woning uiteraard. Een speciale plek om productiever te werken, omdat u veel zonlicht vangt en niet meer gestoord wordt.

OF:

Contact over uw veranda

    Moderne veranda met glazen schuifwanden in Leeuwarden

Voor de Veranda Specialist kiezen, betekent kiezen voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en stijl.

Mogelijkheden voor een luxe geïsoleerd tuinkantoor

De VerandaSpecialist is expert in het maken van luxe buitenverblijven. Van een luxe veranda tot een prachtige blokhut en van een serre tot een luxe tuinkantoor op maat. We noemen ons niet voor niets specialist. Met meer dan tien jaar ervaring en veel tevreden klanten weten we wat we doen. Ieder product wordt voor u op maat gemaakt. Of u nu een grote of kleine tuin hebt, wij hebben voor alles een oplossing.
Bij al onze gebouwen en overkappingen zorgen we voor de mogelijkheid om verschillende toebehoren te plaatsen. Wilt u een ruimte met veel glas? Dan is het mogelijk om, naast de inbouw van grote ramen, een lichtstraat in het dak te plaatsen. Ook zijn er vele andere luxe opties. Zoals het inleggen van een (extra) terrasvloer of het plaatsen van een prachtige kachel. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen, zodat uw luxe buitenverblijf mooi wordt, maar ook blijft.

Veranda inspiratie

3D ontwerp tuinkantoor

Natuurlijk moet uw nieuwe luxe tuinkantoor helemaal passen bij de stijl van uw woning en tuin. Daarom komen we graag langs om u van advies te voorzien. Stijlen die vaak voorkomen zijn modern, klassiek en landelijk. Na een persoonlijk gesprek ontvangt u van ons een 3D-tekening van het luxe tuinkantoor of ander buitenverblijf. Op iedere tekening ziet u uw woonhuis terug, zodat u een overzicht hebt van hoe het geheel eruit gaat zien.

Wilt u inspiratie opdoen? Bij onze projecten staan foto’s van de buitenverblijven die we aan tevreden klanten hebben opgeleverd.

Contact over een geïsoleerd tuinkantoor op maat

Onze vakbekwame specialisten geven u graag een deskundig advies over de vele opties. Ze hebben een uitgebreide bouwkundige kennis en zijn gedreven om perfect maatwerk af te leveren. U wensen staan centraal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast veranda’s, serres en een tuinkantoor op maat, maken wij ook tuinschuren, tuinpaviljoenen, terrasoverkappingen en tuinoverkappingen. Ook deze zijn allemaal te krijgen met toebehoren. Door dit verschillende aanbod kunnen wij garanderen dat u een buitenverblijf vindt dat bij uw situatie past.

Stijlvolle houtbouw – Wij bereiden zoveel mogelijk voor op onze werkplaats, zodat we een zo kort mogelijke montage hebben

OF: