Vacature: Content Marketeer bij De VerandaSpecialist

Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een klein bedrijf, met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven? Vind je het leuk om zowel strategie als uitvoering van al onze online én offline marketingactiviteiten op je te nemen? Dan zoeken wij jou!

Als Content Marketeer weet jij de juiste doelgroep te bereiken met creatieve content over veranda’s, serre’s en lichtstraten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van teksten en foto’s op onze websites, het ontwikkelen van brochures en content op onze social media kanalen. Daarnaast ga je onze e-mailmarketing campagnes opstellen en versturen. Je wordt dé Marketeer die samen met het team de conversie stimuleert. Kortom, een baan met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven.

Specifieke verantwoordelijkheden
• Je beheert en optimaliseert teksten op onze websites. Je werkt hierbij nauw samen met onze parttime SEA specialist en eventueel externe partijen.
• Je beheert de contentstrategie en komt met nieuwe, creatieve manieren om onze klanten te bereiken
• Je bent verantwoordelijk voor de verschillende content, waaronder e-mailmarketing, brochures en de content op onze social media kanalen

Jouw profiel
Je bent afgestudeerd in de richting van (online) marketing, bedrijfskunde, communicatie, digitale media of een andere passende studierichting. Je weet de juiste doelgroepen aan te spreken met tekst en mooie foto’s. Je bent woonachtig in (de omgeving van) Barneveld en beschikbaar per 4 januari 2021.

Daarnaast beschik je over:
• Uitstekende en creatieve beheersing van de Nederlandse taal
• Kennis van SEO om als basis voor teksten te gebruiken
• Kennis van digitale communicatiekanalen (je bent bekend met e-mailmarketing en social media)
• Een ondernemende instelling
• Ervaring met Adobe InDesign (pré)
• Ervaring met fotografie (pré)

Wat wij bieden
De VerandaSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst hoogwaardige veranda’s, serre’s en lichtstraten. Je komt terecht in een zeer collegiale werkomgeving. Het team bestaat uit verkoopadviseurs, een werkvoorbereider, een tekenaar én natuurlijk timmermannen. Met 20 collega’s gaan wij elke dag de uitdaging aan om mooie projecten neer te zetten. Heb jij ideeën waardoor De VerandaSpecialist nog beter wordt? Bij ons krijg je de vrijheid om zelfstandig ideeën door te voeren.

Interesse?
Wil jij als Content Marketeer een groot deel van de verantwoording dragen voor de verdere groei van ons kleine bedrijf? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar marketing@schimmelverandas.nl t.a.v. Cees Schimmel. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Cees Schimmel via 0642992247.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.