De vogels fluiten volop, de eerste zonnestralen komen tevoorschijn en de natuur komt langzaam in bloei. De lente is een heerlijk jaargetijde en vaak kunt u al volop genieten van het buitenleven. Wanneer u behaaglijk onder een (eventueel verwarmde) veranda zit, ziet u de natuur langzaam ontwaken en geniet u van de fijne buitenlucht. Met een fijne loungeset voorziet u uzelf van optimaal comfort.

Vele functies veranda

Een veranda is niet alleen een heerlijke plek om te verblijven bij mooi weer. Het kan ook ingevuld worden als praktische ruimte. Bijvoorbeeld met een buitenkeuken of een veranda met opbergschuur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bent u bang dat een veranda niet bij uw woning past of dat een veranda de meest onmogelijke afmetingen zou moeten krijgen? Bij De VerandaSpecialist is dat niet eens een probleem. Wij bouwen uw nieuwe veranda namelijk volledig op maat. Compleet in de stijl van uw woning en in de door uw gewenste afmetingen. Of dat nu een rechte, ronde of andere vorm is.

Moderne veranda met lichtstraat in Ede5Veranda-006

Optimaal comfort

Wilt u een veranda is de jaren-70 stijl, een moderne veranda met lichtstraat of een ronde landelijke veranda? Het kan allemaal bij De VerandaSpecialist. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken en om direct te kijken waar de veranda aan de woning komt. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp en deze ontvangt u samen met de offerte. Al onze veranda’s maken we van hardhout, eventueel in combinatie met andere materialen. Hiermee garanderen we optimaal comfort en zeer goede kwaliteit.

Uw veranda van a tot z

De VerandaSpecialist bouwt uw veranda van A tot Z. Zo regelen we ook graag een eventuele vergunning. Hiernaast kunnen we alle onderdelen inbouwen die u wenst. Zoals bijvoorbeeld een prachtige terrasvloer, een kachel of gezellige sfeerverlichting.

Wilt u optimaal genieten van het buitenleven? Neem gerust contact met ons op om uw veranda te realiseren.

Categories: Blogs