Klassieke veranda in Leersum

De klassieke veranda zit vol traditionele details. Van het balkenplafond, de kleine bovenramen tot aan de borstwering met kozijnen. Een echte klassieke veranda aan huis!

Klassieke veranda aan huis

Een klassieke veranda voor een klassieke woning

De bewoners waren op zoek naar een plek om zo veel mogelijk in buiten te zitten. Dat is gelukt met deze prachtige veranda! Een heerlijke plek waar de bewoners nog tot laat in de avond kunnen genieten van het buitenleven. De veranda zit vol klassieke details. Van het balkenplafond, de kleine bovenramen tot aan de borstwering met kozijnen. Een echte klassieke veranda aan huis! In het ontwerp en de afwerking is de veranda compleet afgestemd op de monumentale woning. Zo is dezelfde boeilijst met sierklossen op de veranda te zien als op de woning. Kijk maar naar de zijkant van de woning en de tuinschuur.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat
De klassieke veranda is voorzien van een zadeldak voor veel licht in huis en in de veranda. Door de spotjes en stroompunten voor lampen kan de veranda in de avond ook van licht voorzien worden. Met de heater aan genieten de bewoners ook van de veranda op een koude zomeravond.

Wilt u ook een klassieke veranda door ons laten bouwen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

5 sterren review
Fam. Hegeman

Ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Veranda, met een mooie grote lichtstraat en volledig in stijl van mijn woning uit 1920, met dank aan het goed luisteren en goed advies van Cees. Het team is zeer professioneel, plezierig in de omgang en communiceert op tijd om nog aanpassingen te kunnen doen. Ook compliment voor het schildersteam Aleides. Een dikke 10.