Veranda ontwerpen

Wordt uw nieuwe buitenverblijf uw favoriete zitplek? Wij denken van wel! Hoe fijn is het om van de zon te genieten in een luxe veranda? Laat uw veranda op maat ontwerpen om het optimaal aan te laten sluiten op uw wensen.

Moderne veranda met screens

Uw veranda ontwerpen

We begrijpen dat u een veranda helemaal naar uw smaak en stijl wilt laten ontwerpen. Ook raden wij aan om uw buitenverblijf in de stijl van uw woning te laten bouwen. Zo is het niet alleen een heerlijke plek om te zitten, maar ziet het er ook prachtig uit. Een buitenverblijf die aansluit bij de woning geeft een luxe uitstraling en is een echte toevoeging voor uw woning.

Iedereen heeft andere wensen, een andere smaak en een andere woning. Daarom ontwerpen wij voor u een veranda compleet op maat. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan afmetingen en vaste modellen. We vinden het belangrijk dat u straks van een buitenverblijf geniet waar u 100% tevreden over bent.

Bekijk meer van dit project
Moderne veranda met screens

In welke stijlen ontwerpen jullie veranda’s?

Onze veranda’s maken we grotendeels van hardhout voor optimaal comfort. Qua stijl van uw veranda kunt u alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke, moderne of landelijke veranda. Vanwege ons maatwerk is elke stijl veranda mogelijk.

Wij nemen in het ontwerp ook altijd de stijl van uw woning mee. Uw huis ziet u dan ook altijd terug op het ontwerp. Heeft u bijvoorbeeld een woning met zwarte accenten? Of met klassieke details? Dan houden we daar rekening mee bij het ontwerpen van uw veranda. Zo vormen uw veranda en woning één geheel.

Moderne veranda met elektrische schermen

Eindeloze mogelijkheden

Hiernaast zijn er nog talloze mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een klassiek overstek, een veranda met elektrisch scherm of een veranda met ingebouwde kast? Wij realiseren dat voor u! Bij onze projecten kunt u de luxe buitenverblijven zien die we al opgeleverd hebben aan onze klanten. Ontwerpen we uw veranda? Dan kunnen wij alles voor onze rekening nemen. Ook de accessoires, zoals een terrasvloer, verlichting of een kachel.

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde projecten

Meer inspiratie
Veranda met elektrische schermen

Exclusieve veranda te Druten

Deze exclusieve veranda met elektrische schermen in Druten past perfect bij het prachtige huis....

Klassieke veranda op maat bij jaren '20 woning

Klassieke veranda in Leersum

De klassieke veranda zit vol traditionele details. Van het balkenplafond, de kleine bovenramen tot...

Veranda landelijk Gaanderen

Landelijke veranda te Gaanderen

Deze houten veranda heeft een landelijke, robuuste uitstraling. Het resultaat: een veranda die perfect...

Luxe veranda te Leersum

Luxe veranda te Leersum

Deze witte veranda past precies bij het karakteristieke huis. De veranda is voorzien van...

Werkwijze

Veranda ontwerpen van hoge kwaliteit

We helpen u graag in de zoektocht naar een unieke veranda. Zo vertellen wij u enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden en adviseren u vanuit ons specialisme. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat we doen. Onze producten zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Wij realiseren dat u zorgeloos van het buitenleven kunt genieten in een prachtige veranda.

Wilt u meer informatie? Onze specialisten spreken u graag! Neem contact op door te bellen of laat een bericht achter op een contactformulier.