Het zonnetje schijnt en het is heerlijk buitenweer. Hoe fijn is het om hiervan te genieten in een luxe veranda? We begrijpen dat u een veranda helemaal naar uw smaak en in de stijl van uw woning wilt. Daarom ontwerpen wij voor u een veranda compleet op maat. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan afmetingen en vormen. We vinden het belangrijk dat u straks van een buitenverblijf geniet waar u 100% tevreden over bent.

Stijlen veranda ontwerpen

Onze veranda’s maken we grotendeels van hardhout voor optimaal comfort. Qua stijl van uw veranda kunt u alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke, moderne of landelijke veranda. De stijl van uw veranda is ook afhankelijk van de stijl van uw woning. Uw huis ziet u altijd terug op het ontwerp. Hebt u bijvoorbeeld een woning met zwarte accenten? Dan houden we daar rekening mee bij het ontwerpen van uw veranda, als u wenst dat die accenten terugkomen.

Veranda ontwerpen

Eindeloze mogelijkheden

Hiernaast zijn er nog talloze mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een klassiek traprek langs de zijkanten, een veranda met elektrisch scherm of een veranda in een bepaalde kleur? Wij realiseren dat voor u! Bij onze projecten kunt u de luxe buitenverblijven zien die we al opgeleverd hebben aan onze klanten. Ontwerpen we uw veranda? Dan nemen we al uw wensen mee. Ook wat betreft de toebehoren, zoals een terrasvloer, verlichting of een kachel.

Veranda ontwerpen van hoge kwaliteit

We nemen u graag mee in de wereld van veranda’s. We vertellen u enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden en adviseren u met de grootste deskundigheid. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat we doen. Onze producten zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Wij realiseren dat u zorgeloos van het buitenleven kunt genieten in een prachtige veranda.

Wilt u meer informatie? Onze specialisten spreken u graag! Neem contact op of laat een terugbelverzoek achter.