Inspiratie voor een luxe overkapping

Wilt u een luxe overkapping laten plaatsen of bent u nog op zoek naar de juiste stijl voor uw buitenverblijf? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren door de keuzes van de klanten van De VerandaSpecialist die u voor zijn gegaan.

Luxe overkapping met heater

Kenmerken van een overkapping in luxe stijl

Alle overkappingen die De VerandaSpecialist creëert beschikken over een eigen stijl en unieke kenmerken. De overkapping wordt volledig naar de wens van de klant ontworpen en geplaatst. Natuurlijk denken wij graag met u mee en voorzien wij u met veel plezier van advies. Overkappingen, veranda’s en serres in onze luxe stijl zorgen voor net dat beetje extra woongenot waar u naar op zoek bent.

Luxe terrasoverkapping in Amerongen

Overkapping in Amerongen

Wilt u genieten van lange zomeravonden onder uw eigen luxe overkapping? Bekijk dan eens deze overkapping in Amerongen. Deze klant koos voor een rustig, maar luxe uiterlijk van de overkapping. Door het combineren van hout met een prachtige stenen vloer en een subtiele lichtstraat is een luxe overkapping gecreëerd. Onder de overkapping vindt u vele exclusieve extra’s zoals een heater, een houtkachel en stroompunten. Door het toevoegen van een kachel en een heater kunt u langer gebruik maken van uw overkapping.

Landelijke veranda

Overkapping in Veenendaal

Meer luxe overkapping inspiratie? Bekijk dan ook deze prachtige overkapping in Veenendaal. Deze overkapping is meer ingericht als leefruimte. Het toevoegen van een eettafel zorgt ervoor dat de overkapping ook de perfecte ruimte wordt voor lange en luxe zomerse diners. De vaste verlichting zorgt ervoor dat u nog lang buiten kunt zitten. Deze luxe overkapping is eigen gemaakt door het toevoegen van elektrische schermen, een panelenwand en houten balken.

Klassieke veranda met lichtstraat te Ede

Overkapping met lichtstraat in Ede

Als laatste inspiratie voor uw luxe overkapping deze overkapping uit Ede. Het buitenverblijf is grotendeels uitgevoerd in de klassieke stijl en past hierdoor perfect bij de woning. Het hout is wit afgelakt en dit zorgt voor een fijne combinatie met de houten meubelen. De eettafel en loungehoek geven deze veranda een dubbele functie. Wilt u ontspannen en bijkletsen in de loungehoek? Speelt u liever een spelletje of serveert u een uitgebreid diner aan de eettafel? Het kan hier allemaal. De lichtstraat zorgt voor voldoende lichtinval onder de veranda. Maar ook in de woning is door het plaatsen van deze lichtstraat voldoende daglicht.

Bent u enthousiast geworden door alle inspiratie voor uw eigen luxe overkapping? Neem dan snel contact op met onze verkoopadviseurs! Zij begeleiden u graag in het proces om uw eigen luxe overkapping te realiseren.