Kom tot rust in een overkapping met jacuzzi

Heeft u een jacuzzi in uw tuin? Of heeft u de wens om er in de toekomst één aan te schaffen? Maak de standplaats van uw jacuzzi compleet met een overkapping. Laat u verrassen door alle mogelijkheden die De VerandaSpecialist biedt!

Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

Waarom een jacuzzi overkapping?

Voor veel mensen staat het hebben van een jacuzzi hoog op het wensenlijstje. In de bubbels bijkomen na een lange werkdag of heerlijk afkoelen tijdens een warme zomerdag. Een jacuzzi biedt plezier voor het hele gezin. Om dit plezier te vergroten en de luxe ervaring compleet te maken raden wij een overkapping aan.

Een overkapping biedt de mogelijkheid om uw jacuzzi af te schermen en te overkappen. Zo ervaart u minder hinder van het weer en andere omgevingsfactoren. Daarnaast geeft het uw jacuzzi een mooie afgeschermde plek in uw tuin. Wij ontwerpen uw houten overkapping volledig op maat.

Poolhouse met lamellenwand

De mogelijkheden van uw jacuzzi overkapping 

Het plaatsen van een houten overkapping voor uw jacuzzi biedt verschillende voordelen. Plaats uw jacuzzi in een tuinhuis met overkapping om een mooi en compleet geheel te creëren. Zo kunt u heerlijk overkapt zitten. Geen wind en u zit ook niet in het zicht van eventuele buren of voorbijgangers. U kunt zelf bepalen hoeveel afgesloten wanden uw overkapping moet hebben.

Voor het dak van de overkapping heeft u verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor het weglaten van een dak. Zo kunt u vanuit uw jacuzzi genieten van de zon of de nachtelijke sterrenhemel. Een andere mogelijkheid is een overkapping met dak, in combinatie met glazen schuifwanden. Hiermee kunt u langer genieten van uw jacuzzi. U heeft op deze manier namelijk minder last van weersomstandigheden, zoals wind en regen. Kunt u niet kiezen? Overweeg dan het plaatsen van een lichtstraat of een lamellendak. Een lamellendak kan naar wens gesloten en geopend worden. Een lichtstraat in combinatie met een screen, behoort ook tot de mogelijkheden van De VerandaSpecialist. Zo kunt u het zonlicht gemakkelijk regulieren.

Benieuwd geworden naar de diverse accessoires?

Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Poolhouse met antraciete shutters

Lamellendak & lamellenwand

Kies voor een veranda met een luxe lamellendak of lamellenwand. Geniet van de zon of schaduw met een lamellendak. Of creëer meer privacy met een lamellenwand.

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie

Tuinhuis met overkapping voor uw jacuzzi

Door het maatwerk van De VerandaSpecialist is vrijwel iedere opstelling mogelijk voor uw jacuzzi overkapping. Kies voor een alleenstaande overkapping of ontwerp in samenwerking met onze professionals een compleet tuinhuis met overkapping. Bij een eerder ontwerp in Amersfoort werd gekozen voor een landelijke veranda met tuinhuis. Door drie verschillende doeleinden met elkaar te combineren is het ontwerp volledig afgestemd op de behoeftes van de bewoners. Het ontwerp bestaat uit een afgesloten gedeelte voor bijvoorbeeld tuinspullen en fietsen, een zitgedeelte en een gedeelte met een open dak voor de jacuzzi. Van alle gemakken voorzien dus!

Wilt u meer informatie ontvangen over een overkapping voor uw jacuzzi? Stel uw vraag aan één van onze verkoopmedewerkers! Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur gerust een e-mail, bel ons op of maak gebruik van ons contactformulier.