Als specialist in luxe buitenverblijven ontwerpen en maken wij naast veranda’s en serres ook luxe buitengebouwen. Wilt u graag een tuinatelier, een tuinpaviljoen, een bijzondere blokhut, luxe tuinhuis met veranda of een kapschuur in uw tuin in uw woonplaats? Heeft u specifieke wensen?  Wij helpen u graag met het ontwerpen en bouwen uw droomtuin!

Landelijke houten kapschuur op maat

Een landelijke kapschuur in uw woonplaats geeft een stoer uiterlijk aan uw tuin. Zo krijgt uw oprit een unieke uitstraling. Een landelijke kapschuur kan ook onderdak bieden aan fietsen of dienen als extra ruimte om te klussen. Misschien wilt u er uw houtblokken voor de open haard stallen of gewoon rustig genieten van het uitzicht op uw tuin.

Contact

Luxe kapschuur voor in de tuin

U kunt kiezen uit een luxe kapschuur met muren, met of zonder vloer en verschillende soorten dakbedekking. Ook dat regelen we graag voor u! Heeft een schuin dak met een hoge nok Een schuin dak geeft bovendien een veel opener indruk dan een gesloten plat dak. Dat verhoogt de sfeer in uw tuin en is daarnaast natuurlijk enorm handig in gebruik. Wilt u ook graag profiteren van een luxe kapschuur in uw tuin? Wij maken die graag op maat Een luxe kapschuur is altijd volledig aangepast aan de omgeving.

Kapschuur

Kapschuur op maat

Kapschuur op maat

DeVerandaspecialist

DeVerandaSpecialist gebruikt de term ‘ambachtelijk’ niet alleen omdat ze het een mooi woord vinden. Cees Schimmel: ‘Ambachtelijk staat bij ons voor handwerk, duurzame materialen en vakmanschap. Daar staan we garant voor en voor mindere kwaliteit doen we het niet. Dat maakt onze veranda’s zo uniek: exclusief voor de klant ontworpen, helemaal met de hand gemaakt, zonder dat daar gelijk een ambachtelijk prijskaartje aan hoeft te hangen.’

‘Wij bouwen uitsluitend veranda’s en andere buitenverblijven die helemaal aansluiten bij de leefstijl van de klant. Daarom komen we eerst bij u thuis kijken, bespreken we uw wensen en mogelijkheden en gaan pas daarna tekenen. En op die tekening staat ook uw woonhuis, want het moet één geheel worden.’

Bekijk onze projecten