Luxe kapschuur

Bent u op zoek naar een luxe buitenverblijf met vele mogelijkheden? Overweeg dan eens het plaatsen van een houten kapschuur! Je kunt een kapschuur gemakkelijk herkennen door de opsplitsing van open en gesloten delen.

Houten kapschuur op maat

Een houten kapschuur is de ideale oplossing voor het creëren van een sfeervolle en overdekte plaats in uw tuin. Dit buitenverblijf zorgt voor een mooie invulling van uw tuin, waardoor deze optisch groter lijkt en meer luxe uitstraalt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van exclusieve houten buitenverblijven, waaronder een houten kapschuur. Wij bouwen uw nieuwe buitenverblijf helemaal naar wens en in de stijl van uw tuin en woning.

Luxe kapschuur

Wat zijn de mogelijkheden van een kapschuur?

Een luxe kapschuur kenmerkt zich door de beschikking over een open en een gesloten deel. Het open gedeelte van de kapschuur kan dienen als veranda in uw tuin, of als carport aan het einde van de oprit. Het gesloten gedeelte kan door onze vakmannen geïsoleerd gebouwd worden en is daardoor goed te gebruiken als tuinkantoor of gastenverblijf. Een unieke en luxe ruimte, voorzien van al uw wensen!

Al onze buitenverblijven, dus ook de luxe kapschuren, worden volledig op maat gemaakt en zijn uit te breiden met diverse extra’s. Wat denkt u bijvoorbeeld van een prachtige terrasvloer, sfeervolle verlichting of een luxe lichtstraat?

Luxe kapschuur

De uiterlijke kenmerken van een luxe kapschuur

Een houten kapschuur wordt meestal gerealiseerd in een landelijke stijl, bestaande uit blank hout met de mogelijke toevoeging van zwarte gevels. Deze landelijke stijl geeft de luxe kapschuur een stoere, natuurlijke uitstraling. Het buitenverblijf heeft een kenmerkend dak, schuin en ongelijkzijdig. De achterste helft is hierbij langer dan de voorste helft van het dak. Indien gewenst kunnen wij ook een plat dak plaatsen.

Ook de mogelijkheden met betrekking tot het materiaalgebruik zijn ruim. Over het algemeen maken wij al onze kapschuren van hout, bekleed met een dak van dakpannen of stalen dakpanelen. Bij een grotere houten kapschuur kan er gekozen worden voor een stalen draagconstructie. Voor de houten wanden heeft u de keuze uit blank hout, vooraf behandeld hout of een strak geschilderde gevel.

De VerandaSpecialist realiseert al uw wensen

Alle producten van De VerandaSpecialist zijn handgemaakt van duurzame materialen. Al onze producten worden op maat gemaakt, speciaal voor uw luxe buitenverblijf. Bij De VerandaSpecialist bent u hierdoor verzekerd van een unieke houten kapschuur, volledig aangepast naar uw wensen.

Heeft u interesse in een luxe kapschuur of wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid

Het beste eindresultaat is
waar wij voor gaan!