luxe kapschuur

Bent u op zoek naar een sfeervolle en overdekte plaats in de tuin? Dan is een luxe kapschuur een ideale oplossing. De kapschuur kan voor allerlei doeleinden dienen en is daarom heel functioneel.

Buitenverblijf, atelier of werkplek?

Wij zijn specialist in het maken van luxe buitenverblijven. Al onze luxe kapschuren zijn uniek en worden voor u op maat gemaakt. Een kapschuur kan dienen als buitenverblijf met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt ontspannen.  Maar een overdekte kapschuur wordt ook wel gebruikt als werkplek bij mooi weer of als atelier. Wij bouwen uw nieuwe kapschuur helemaal naar uw wens en passend in de stijl van uw tuin en woning.

Landelijke houten kapschuur op maat

Een landelijke kapschuur heeft een stoere natuurlijke uitstraling. Deze luxe kapschuren bouwen we regelmatig bij woningen omringt door bomen of bij woningen in een landelijke stijl.

Landelijke kapschuur Barneveld

Luxe kapschuur voor in de tuin

Er zijn veel mogelijkheden bij het realiseren van een luxe kapschuur. Zo kunt u ervoor kiezen om de schuur dicht, halfopen of helemaal open te maken aan de zijkanten. Ook bieden wij de optie om een extra vloer in de kapschuur te leggen.
Voor het dak zijn er ook diverse mogelijkheden. Een plat dak zorgt ervoor dat het geheel een strakke uitstraling krijgt. Een schuin dak maakt vooral de binnenkant veel opener en hierdoor ontstaat er meer sfeer.

De VerandaSpecialist

Alle producten van De VerandaSpecialist zijn handgemaakt van duurzame materialen. Met meer dan tien jaar ervaring wordt er echt vakmanschap geleverd. Hiernaast bent u verzekerd van een unieke luxe kapschuur, omdat alle producten op maat worden gemaakt. Wij komen graag langs om uw tuin of buitenplaats te bekijken. We bespreken dan direct de mogelijkheden die passen bij uw wensen. Hierna ontvangt u een ontwerp met uw luxe kapschuur of ander buiten- of binnenverblijf.  Uw woonhuis is terug te vinden op iedere tekening, zodat u direct ziet of het geheel één stijl is.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.