Bent u op zoek naar een sfeervolle en overdekte plaats in de tuin? Dan is een luxe kapschuur op maat een ideale oplossing. De kapschuur op maat kan voor allerlei doeleinden dienen en is daarom heel functioneel. De kapschuur zorgt voor een mooie invulling van de tuin, waardoor het optisch groter lijkt en meer luxe uitstraalt.

 

Contact over uw veranda

Landelijke houten kapschuur op maat

Wij zijn specialist in het maken van luxe buitenverblijven. Al onze luxe kapschuren zijn uniek en worden voor u op maat gemaakt. Een kapschuur kan dienen als buitenverblijf met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt ontspannen. Maar een overdekte kapschuur wordt ook wel gebruikt als werkplek bij mooi weer of als atelier. Wij bouwen uw nieuwe kapschuur helemaal naar wens en passend in de stijl van uw tuin en woning.

Op zoek naar een goede werkplek?

Een landelijke kapschuur heeft een stoere, natuurlijke uitstraling. Deze luxe kapschuren bouwen we regelmatig bij woningen omringt door bomen of bij woningen in een landelijke stijl. Een kapschuur is een luxe buitenverblijf en dus te vergelijken met een tuinkantoor, tuinschuur of een tuinpaviljoen. Al onze buitenverblijven worden op maat gebouwd en zijn mogelijk met verschillende toebehoren.

Landelijke kapschuur Barneveld

Luxe kapschuur op maat voor in de tuin

Er zijn veel mogelijkheden bij het realiseren van een luxe kapschuur. Zo kunt u ervoor kiezen om de schuur dicht, halfopen of helemaal open te maken aan de zijkanten. Ook bieden wij de optie om een extra vloer in de kapschuur te leggen.
Voor het dak zijn er ook diverse mogelijkheden. Een plat dak zorgt ervoor dat het geheel een strakke uitstraling krijgt. Een schuin dak maakt vooral de binnenkant veel opener en hierdoor ontstaat er meer sfeer.

Kapschuur op maat

Veranda inspiratie

De VerandaSpecialist

Alle producten van De VerandaSpecialist zijn handgemaakt van duurzame materialen. Met meer dan tien jaar ervaring wordt er echt vakmanschap geleverd. Hiernaast bent u verzekerd van een unieke luxe kapschuur, omdat alle producten op maat worden gemaakt. Wij komen graag langs om uw tuin of buitenplaats te bekijken. We bespreken dan direct de mogelijkheden die passen bij uw wensen. Hierna ontvangt u een ontwerp met uw luxe kapschuur of ander buiten- of binnenverblijf.  Uw woonhuis is terug te vinden op iedere tekening, zodat u direct ziet of het geheel één stijl is.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.