Unieke veranda

Bent u op zoek naar een unieke veranda of een ander uniek buitenverblijf? De VerandaSpecialist is dé specialist in maatwerk buitenverblijven zoals een tuinkamer, een poolhouse of een veranda.

Veranda met screens

Een uniek ontwerp

Geniet van lange zomeravonden buiten, zelfs wanneer het regent. Wij helpen u bij het realiseren van uw dromen en wensen. Met een custom veranda geniet u van alle luxe en comfort die een buitenverblijf met zich meebrengt. Wij verzorgen uw unieke veranda op maat welke perfect aansluit bij uw woning, uw tuin en persoonlijke wensen.

Het bieden van een unieke veranda, volledig naar wens van onze klant is het hoofddoel van De VerandaSpecialist. Om dit te realiseren worden al onze veranda’s op maat gemaakt. Wij hebben geen standaard modellen, maar al onze houten buitenverblijven worden aan de hand van een uniek ontwerp gemaakt. Wilt u een luxe veranda die speciaal voor u is gemaakt?

Wij leveren veranda’s in de diverse stijlen. Doe inspiratie op uit onze verschillende stijlen voor een unieke veranda. Wij hebben projecten gerealiseerd in moderne tot landelijke stijl. Neem bijvoorbeeld deze landelijke veranda in Schalkwijk. Deze past perfect bij de landelijke woning en biedt veel comfort door de toevoeging van elektrische schermen. De luxe veranda in Leersum heeft een meer moderne afwerking met de grote raampartijen en de strakke palen. Zo heeft elke veranda haar eigen unieke details.

Maak uw unieke veranda compleet

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Unieke veranda

De uitwerking van uw unieke veranda

Na de eerste aanvraag komt één van onze verkoopadviseurs uw huidige situatie bekijken. Wij bespreken uw wensen en de mogelijkheden voor het bouwen van een custom veranda. Onze tekenaar ontwerpt aan de hand van uw wensen, de gekozen bouwstijl en de besproken afmetingen uw custom veranda. De 3D tekening toont niet alleen uw nieuwe buitenverblijf; ook uw huidige woning is terug te vinden op de tekening. Op deze manier ziet u het complete plaatje.

Ons specialisme ligt in het naadloos laten aansluiten van de veranda bij uw bestaande woonhuis. Dit doen wij door een veranda te bouwen in dezelfde stijl en deze te voorzien van dezelfde kleur. Maar ook het gebruik van dezelfde accenten kan het plaatje compleet maken. Een mooi voorbeeld is deze klassieke veranda te Joppe, waar wij de veranda en de woning hetzelfde uiterlijk gaven door het gebruik van dezelfde klassieke details.

Wilt u meer weten over uw eigen custom veranda?
Neemt u dan contact met ons op. Wij hebben al jaren ervaring met het ontwerpen en realiseren van maatwerk veranda’s van de hoogste kwaliteit. Twijfelt u nog over uw ideale veranda en alle extra mogelijkheden van De VerandaSpecialist? Bekijkt u dan onze projecten en onze inspiratiemagazine.