Bent u op zoek naar een unieke veranda? De VerandaSpecialist is expert in maatwerk veranda’s en helpt u bij het realiseren van uw dromen en wensen.

Unieke veranda

Wilt u graag op lange zomeravonden buiten zitten? Zelfs als het regent? Met een veranda geniet u van alle luxe en comfort die een veranda met zich mee brengt. Een veranda die perfect aansluit bij het huis, de tuin en de wensen van de klant. Dat is het meest belangrijk voor De VerandaSpecialist. Daarom hebben wij geen kant en klare veranda’s liggen. Wilt u een unieke veranda die speciaal voor u is gemaakt? Neemt u dan contact op met De VerandaSpecialist. Dan kunt u over een aantal weken genieten van al het luxe en comfort dat een veranda mee brengt.

Landelijke veranda de VerandaSpecialist

Unieke veranda stijlen

Veranda’s komen in verschillende stijlen. Deze stijlen gebruiken wij als basis van het ontwerp. Vervolgens wordt de veranda op basis van afmetingen en wensen aangepast, totdat de perfecte unieke veranda ontstaat. De stijlen van onze veranda’s zijn:

Landelijke veranda de VerandaSpecialist

Uitwerking unieke veranda

Onze tekenaar ontwerpt een 3D-veranda waar uw woonhuis ook bij staat. Hierdoor kunt u zien hoe de veranda er daadwerkelijk uit komt te zien. U kunt de veranda uitbreiden met verschillende toebehoren. Middels een lichtstraat of een open haard bijvoorbeeld. Met uw akkoord beginnen wij met het realiseren van uw unieke veranda. Wij nemen dit proces van A tot Z uit handen, zodat u er zelf niet te veel tijd aan kwijt bent. Wij zorgen voor de bouw van de veranda en vervolgens voor de plaatsing.

Contact De VerandaSpecialist

Wilt u meer weten over uw eigen unieke veranda? Neemt u dan contact met ons op. Wij hebben al jaren ervaring met het ontwerpen en realiseren van maatwerk veranda’s van de hoogste kwaliteit. Weet u het nog niet zeker? Bekijkt u dan onze projecten en onze inspiratiebrochure.

Veranda inspiratie