Vrijstaande tuinkamer

Wilt u uw tuin compleet maken met een vrijstaande tuinkamer? Geniet van ultieme luxe in uw achtertuin door het plaatsen van een vrijstaande tuinkamer van hout. Een tuinkamer kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

Een luxe tuinkamer met sfeervolle inrichting en een lichtstraat

Waarom een vrijstaande tuinkamer?

De mogelijkheden voor het gebruik van een tuinkamer zijn eindeloos. Gebruik uw tuinkamer bijvoorbeeld als poolhouse. Een poolhouse kan dienen als extra ruimte voor het onderbrengen van de technische installaties van uw zwembad, zoals een filterinstallatie en een waterbehandelingsinstallatie. Daarnaast dient een poolhouse tegenwoordig vooral als luxe onderkomen en schaduwrijke plek in de omgeving van uw zwembad.

Wilt u uw vrijstaande houten tuinkamer op een andere manier gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! Gebruik uw tuinkamer bijvoorbeeld als tuinkantoor, hobbyruimte of als loungeruimte. Een tuinkamer is normaal gesproken niet geïsoleerd. Wilt u liever een compleet geïsoleerd buitenverblijf? Kies dan voor een serre. Bekijk het ruime aanbod serres van onze bedrijfspartner De SerreSpecialist.

Moderne veranda met houten gevelbekleding

Uw vrijstaande tuinkamer in uw favoriete stijl

De vakmannen van De VerandaSpecialist verzorgen voor u een buitenverblijf op maat. Naast het kiezen van de gewenste afmeting heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit ons ruime aanbod bouwstijlen. Kiest u voor een modern buitenverblijf, een luxe veranda, een exclusief poolhouse of gaat uw voorkeur toch uit naar een landelijke of klassieke uitstraling?

Alle buitenverblijven, ongeacht de gekozen uitstraling, worden gemaakt van hout. Hiervoor gebruiken wij alleen hout van de hoogste kwaliteit. Door het gebruik van duurzame houtsoorten garanderen wij een lange levensduur van al onze buitenverblijven.

gevelbekleding hout tuinkamer

Maak uw vrijstaande tuinkamer compleet

Bij De Veranda Specialist wordt uw buitenverblijf volledig naar uw wens op maat voor u gemaakt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw vrijstaande tuinkamer uit te breiden met verschillende aanvullende opties. Kies bijvoorbeeld voor elektrische verlichting of voor het plaatsen van een lichtstraat voor extra daglicht.

Daarnaast plaatsen wij ook elektrische schermen, glazen schuifwanden en zelfs het toevoegen van een haard of kachel behoort tot de mogelijkheden bij De VerandaSpecialist. Deze uitbreidingen aan uw vrijstaande tuinkamer van hout worden geplaatst door onze eigen medewerkers. Alle werkzaamheden worden gedurende het hele proces door ons geregeld. Zo heeft u één aanspreekpunt.

Magazine De VerandaSpecialist

Bent u geïnteresseerd in tuinkamers en wilt u graag meer weten? 

Vraag ons inspiratiemagazine aan. Hier vindt u allerlei informatie over onze mogelijkheden, ons bedrijf en vooral veel inspiratie!