Aanbouw veranda

Wilt u wat extra ruimte aan uw huis creëren? De VerandaSpecialist maakt prachtige buitenverblijven op maat, ook een luxe aanbouw veranda voor uw woning. Geniet optimaal van uw eigen buitenverblijf op maat.

terrasoverkappingen kopen

Uw luxe aanbouw veranda

Welke opties zijn er? We kunnen u nu alvast vertellen dat dit er heel veel zijn. Uw luxe aanbouw veranda wordt helemaal voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat uw buitenverblijf exact voldoet aan uw gewenste afmetingen. De VerandaSpecialist heeft al tien jaar ervaring en werkt alleen met specialisten en vakmannen. Zo zorgen we ervoor (indien gewenst) dat uw luxe veranda helemaal overeenkomt met de stijl van uw huis. Bekijk onze gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen.

Bekijk de klassieke veranda
houtkachel onder veranda

Gebruik van aanbouw veranda

Moet het lekker weer zijn om gebruik te maken van mijn aanbouw veranda? Nee hoor! Uw veranda maken we helemaal naar wens. Dat betekent dat het mogelijk is om bijvoorbeeld glazen schuifwanden toe te voegen. Hierdoor bent u ook in het voor- en najaar beschut tegen regen en wind. Ook bieden we diverse verwarmingsopties aan waardoor u niet bang voor kou hoeft te zijn. Wilt u liever een aanbouw als verlenging van uw woning? Dan is een luxe serre wellicht wat voor u.

Naast verwarming en glazen schuifwanden zijn er veel extra opties mogelijk voor uw aanbouw veranda. Wilt u extra buitenlicht naar binnen laten vallen? Dan kan De VerandaSpecialist een luxe lichtstraat inbouwen. Wanneer een veranda aan huis wordt gebouwd, neemt de hoeveelheid daglicht in huis af. Wij raden dan altijd aan om voor een lichtstraat te kiezen in uw veranda. Onze lichtstraten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, net als onze buitenverblijven. Zo kunt u lang genieten van uw luxe buitenverblijf!

Vakpersoneel de verandaspecialist

Ontzorgen van A tot Z

We bouwen uw luxe aanbouw veranda van A tot Z. Dat betekent dat we een vergunning kunnen regelen, een 3D-tekening maken, allerlei extra opties leveren en wij uw veranda vakkundig realiseren. Waar moet u aan denken bij de aankoop van uw veranda. En: welke mogelijkheden zijn er? De VerandaSpecialist neemt u graag mee in de wereld van luxe buitenverblijven.

Wilt u graag wat meer informatie? We informeren u graag tijdens een telefoongesprek. Wilt u graag een luxe aanbouw veranda laten bouwen door De VerandaSpecialist? Dan komen we bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op om een afspraak te maken.

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
een uniek ontwerp.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid

Het beste eindresultaat is
waar wij naar streven!