Wilt u wat extra ruimte aan uw huis creëren? De VerandaSpecialist maakt prachtige buitenverblijven op maat, ook een luxe aanbouw veranda voor uw woning. Zo geniet u voortaan van een prachtig buitenverblijf. Deze ruimte kan ingevuld worden met een (extra) loungehoek of een speelhoek voor de kinderen.

 

Contact over uw veranda

De mogelijkheden voor uw luxe aanbouw veranda

Welke opties zijn er? We kunnen u nu alvast vertellen dat dit er heel veel zijn. Uw luxe aanbouw veranda wordt helemaal voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat uw aanbouw veranda exact voldoet aan uw gewenste afmetingen. De VerandaSpecialist heeft al tien jaar ervaring en werken alleen met specialisten en vakmannen. Zo zorgen we ervoor (indien gewenst) dat uw luxe aanbouw veranda helemaal overeenkomt met de stijl van uw huis. We gaan alleen voor 100% tevredenheid en bellen u na voltooiing van het project altijd om te vragen of uw veranda naar wens is.

Gebruik van aanbouw veranda

Moet het lekker weer zijn om gebruik te maken van mijn aanbouw veranda? Nee hoor! Uw veranda maken we helemaal naar wens. Dat betekent dat het mogelijk is om bijvoorbeeld glazen schuifwanden toe te voegen. Hierdoor bent u ook in het voor- en najaar beschut tegen regen en wind. Ook bieden we diverse verwarmingsopties aan waardoor u niet bang voor kou hoeft te zijn. Wilt u liever een aanbouw als verlenging van uw woning? Dan is een luxe serre ook een optie.

Veel extra opties

Naast verwarming en glazen schuifwanden zijn er veel extra opties mogelijk voor uw aanbouw veranda. Wilt u extra buitenlicht naar binnen laten vallen? Dan kan De VerandaSpecialist een luxe lichtstraat inbouwen. Dit is een langwerpig raam in het dak. Ook is inleggen van een terrasvloer of het aanbrengen van verlichting mogelijk. We bouwen uw luxe aanbouw veranda van A tot Z. Dat betekent dat we graag uw vergunning regelen, de tekening maken, allerlei extra opties leveren en nog veel meer.
Waar moet u aan denken bij de aankoop van uw veranda. En: welke mogelijkheden zijn er? De VerandaSpecialist neemt u graag mee in de wereld van luxe buitenverblijven.

 

Veranda inspiratie

Contact over uw aanbouw veranda

Wilt u graag wat meer informatie? We informeren u graag tijdens een persoonlijk (telefoon)gesprek. Wilt u graag een luxe aanbouw veranda laten bouwen door De VerandaSpecialist? Dan komen we bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.