Het is heerlijk om in de zomer overdag én ’s avonds nog heerlijk te genieten van het buitenleven. Helaas komt het in Nederland regelmatig voor dat het op (voor/na)zomerse dagen regent. Hoe fijn is het dan om een heerlijk luxe buitenverblijf te hebben waaronder u alsnog kunt genieten van het buitenleven? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luxe veranda, een terrasoverkapping of serre met openslaande tuindeuren. Een luxe buitenverblijf is ook ideaal als beschutting voor warme zomerse dagen of i.c.m. met bijvoorbeeld een warmtelamp voor wat koudere voor- of najaarsdagen.

 

Contact over uw veranda

Luxe buitenverblijf op maat

De VerandaSpecialist bouwt alle luxe buitenverblijven op maat. Bij het ontwerp van uw buitenverblijf staan uw wensen centraal. Deze bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek. Ook adviseren we u dan over de mogelijkheden van uw luxe buitenverblijf. De Verandaspecialist biedt heel veel mogelijkheden om uw luxe buitenverblijf helemaal naar wens op te leveren. U hoeft geen andere partij in te schakelen, want we leveren uw luxe buitenverblijf van A tot Z: van het ontwerp tot een vergunning en van een terrasvloer tot verlichting.

Stijlen luxe buitenverblijf

Iedereen heeft een heel eigen persoonlijke smaak. Daarom zijn alle luxe buitenverblijven uniek. Doorgaans bouwen we buitenverblijven in een klassieke, moderne, industriële of landelijk stijl. Ook zien we regelmatig dat stijlen worden gemixt. We vinden het belangrijk dat uw luxe buitenverblijf bij uw woning past en komen daarom altijd persoonlijk langs als eerste afspraak. Op de tekening (die u samen ontvangt met de offerte) ziet u dan ook altijd uw eigen woning terug. Elk buitenverblijf van De Verandaspecialist is op maat gemaakt.

 

Veranda inspiratie

Contact over luxe buitenverblijf

Bent u enthousiast geworden? We leveren uw luxe buitenverblijf tot in de details op. Bij onze projecten kunt u een gedeelte bekijken van de luxe buitenverblijven die De SerreSpecialist heeft opgeleverd. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Onze specialisten staan voor u klaar.