Houten veranda

Een luxe houten veranda oogt niet alleen prachtig, maar biedt uiteraard ook beschutting tegen het vaak onvoorspelbare weer. En een luxe veranda vergroot eveneens uw beschikbare woonoppervlakte die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, maar het meest om lekker te kunnen zitten. Want in de nazomer of bij een lekker voorjaarszonnetje is het natuurlijk heerlijk om in de luxe houten veranda te genieten van het buitenleven. Met vrienden, met het gezin of alleen met een goed boek. Een veranda: wat een luxe!

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Luxe houten veranda op maat

Een veranda op maat is een luxe aanvulling op uw woning. Geheel naar uw wens en passend bij de stijl van de woning, hebt u zo het meeste plezier van uw veranda. De VerandaSpecialist is – zoals de naam al zegt – dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van luxe houten veranda’s op maat. Een klassiek houten veranda, moderne houten veranda of landelijke houten veranda? Alles is mogelijk en zo past uw nieuwe veranda precies bij de stijl van uw huis. U kunt ook elementen van stijlen samenvoegen, door bijvoorbeeld meerdere materialen te gebruiken. Zo kan hout goed gecombineerd worden met aluminium voor een modernere uitstraling.


Landelijke schuur en veranda met hekwerk te Achterberg-002

Verschillende soorten hout voor veranda

Bij de bouw van onze luxe houten veranda’s en bijgebouwen maken wij gebruik van houten gebintconstructies. Geen windhoos die uw bouwwerk omver krijgt wanneer uw luxe houten veranda volgens deze eeuwenoude techniek is gebouwd! Het mooie van werken met hout is dat functionaliteit en esthetiek vaak samenkomen. De benodigde pen- en gatverbindingen zijn functioneel (want: oersterk), maar het komt ook zeker de nostalgische uitstraling ten goede. Het eikenhout dat we veel gebruiken, is van hoge kwaliteit en heeft een authentieke uitstraling. Het resultaat is een prachtige luxe eikenhouten veranda. Kiest u in plaats van luxe eikenhout liever voor het duurzame Lariks/Douglas, kan dat natuurlijk ook. Bij de VerandaSpecialist is alles mogelijk!

Laat uw luxe houten veranda realiseren door De VerandaSpecialist

Al onze luxe houten veranda’s kunnen worden voorzien van een lichtstraat, waardoor de natuurlijke lichtinval wordt vergroot. Ook denken onze specialisten en vakmensen graag met u mee over het plaatsen van warmtelampen, geluidsboxen of zelfs een luxe buitenhaard. Wat uw wensen ook zijn: de VerandaSpecialisten denken graag met u mee, geven u passend advies en weten uiteindelijk uw droomplaatje te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Wij komen bij u langs, voor een offerte op maat