De voordelen van een houten veranda

Ontspannen in een luxe buitenverblijf, beschermd tegen wind en onaangenaam weer. Met een houten veranda aan huis geniet u het hele jaar van het buitenleven. De VerandaSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst houten veranda’s die perfect aansluiten op de stijl van uw woning en tuin. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke witte veranda die de landelijke stijl van uw woning benadrukt. Onze veranda’s bouwen wij uitsluitend van kwalitatief en duurzaam hout. Hout biedt vele mogelijkheden om een veranda in de stijl van uw woning te maken. Bent u benieuwd naar alle voordelen van een houten veranda van De VerandaSpecialist?

Haal binnen naar buiten

Met een houten veranda kunt u langer genieten van uw tuin. Daarnaast geeft een houten veranda uw woning absoluut meerwaarde. Het is als ware een verlengstuk van uw huis. Door de stijl van uw woning en buitenverblijf op elkaar af te stemmen, creëert u eenheid en rust. Haal uw favoriete loungestoel naar buiten en geniet bij de allereerste zonnestralen al van uw houten veranda.

Houten veranda aan huis met lichtstraat
Een landelijke veranda, volledig afgestemd op de stijl van de woning
Glazen schuifpui in veranda met lichtstraat
Al onze luxe houten veranda's kunnen worden voorzien van een lichtstraat

Comfortabel genieten in een houten veranda

Een houten overkapping beschermt u tegen wind, regen en zon. Door een glazen schuifpui in uw veranda te plaatsen zit u heerlijk beschut tegen wind en regen. Als de wind plaatsmaakt voor de voorjaarszon kunt u de glazen schuifwanden in uw veranda weer openen. Zo kunt u altijd ‘buiten’ in uw veranda dineren, ook bij minder aangenaam weer.

Voor extra licht in uw houten veranda kunt u kiezen voor lichtstraten. Wij bieden zowel standaardmodellen als maatwerk lichtstraten aan. Zo krijgt u een exclusieve lichtstraat, die volledig past bij de stijl en afmetingen van uw houten veranda.

Een uniek en tijdloos design

Onze veranda’s worden gemaakt van duurzaam hout. Een veranda van hout creëert niet alleen een prachtige robuuste uitstraling, maar heeft ook een lange levensduur zonder te verkleuren. Daarnaast kan een houten veranda geschilderd worden in een gewenste kleur. Denk aan een witte veranda, volledig afgestemd op een licht kleurenpalet. Van een veranda aan huis tot een vrijstaande veranda – wij maken uw droom werkelijkheid!

Een moderne witte veranda van hout
Een moderne witte veranda van hout - uniek én tijdloos

Verschillende soorten hout voor uw veranda

Bij de bouw van onze veranda’s en overkappingen maken wij gebruik van houten gebintconstructies. Het mooie van werken met hout is dat functionaliteit en esthetiek samenkomen. De benodigde pen- en gatverbindingen zijn functioneel en oersterk, maar het komt ook de unieke uitstraling ten goede. Het eikenhout dat wij veelal gebruiken is van hoge kwaliteit en heeft een authentieke uitstraling. Het resultaat is een prachtige eikenhouten veranda. Kiest u in plaats van eikenhout liever voor een Lariks of Douglas veranda, kan dat natuurlijk ook. De VerandaSpecialist geeft vorm aan uw persoonlijke ideeën!

 

Inspiratiebrochure aanvragen

Wilt u meer weten over waar u op moet letten bij de aanschaf van een veranda? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan en laat u inspireren door de luxe houten veranda’s van De VerandaSpecialist. Wij maken uw houten veranda werkelijkheid.   

Ontdek uw exclusieve droomverblijf

Overweegt u een maatwerk veranda van hout te laten bouwen? Wij realiseren graag uw exclusieve houten veranda op maat. Wat u wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. U ontvangt van ons altijd een uniek 3D ontwerp van uw nieuwe verblijf.