De voordelen van een houten veranda

Ontspannen in een luxe buitenverblijf, beschermd tegen wind en onaangenaam weer. Met een houten veranda aan huis geniet u het hele jaar van het buitenleven. De VerandaSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst houten veranda’s die perfect aansluiten op de stijl van uw woning en tuin. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke witte veranda die de landelijke stijl van uw woning benadrukt. Onze veranda’s bouwen wij uitsluitend van kwalitatief en duurzaam hout. Hout biedt vele mogelijkheden om een veranda in de stijl van uw woning te maken. Bent u benieuwd naar alle voordelen van een houten veranda van De VerandaSpecialist?

Een verlengstuk van uw woning

Met een houten veranda kunt u langer genieten van uw tuin. Daarnaast geeft een houten veranda uw woning absoluut meerwaarde. Het is als ware een verlengstuk van uw huis. Door de stijl van uw woning en buitenverblijf op elkaar af te stemmen, creëert u eenheid en rust. Haal uw favoriete loungestoel naar buiten en geniet bij de allereerste zonnestralen al van uw houten veranda.

Een landelijke veranda, volledig afgestemd op de stijl van de woning
Glazen schuifpui in veranda met lichtstraat
Al onze luxe houten veranda's kunnen worden voorzien van een lichtstraat

Het comfort van een houten veranda

Een houten overkapping beschermt u tegen wind, regen en zon. Door een glazen schuifpui in uw veranda te plaatsen zit u heerlijk beschut tegen wind en regen. Als de wind plaatsmaakt voor de voorjaarszon kunt u de glazen schuifwanden in uw veranda weer openen. Zo kunt u altijd ‘buiten’ in uw veranda dineren, ook bij minder aangenaam weer.

Een onvermijdelijk gevolg van een houten veranda aan huis is dat uw woning hier donkerder van wordt. Voor extra daglicht in uw woning en veranda kunt u kiezen voor een lichtstraat. Deze lichtstraat maken wij in onze werkplaats in Barneveld speciaal voor u op maat. Zo krijgt u een exclusieve lichtstraat, die volledig past bij de stijl en afmetingen van uw houten veranda.

Een uniek en tijdloos design

Onze veranda’s worden gemaakt van duurzaam hout. Een veranda van hout creëert niet alleen een prachtige robuuste uitstraling, maar heeft ook een lange levensduur zonder te verkleuren. Daarnaast kan een houten veranda geschilderd worden in een gewenste kleur. Denk aan een witte veranda, volledig afgestemd op een licht kleurenpalet. Van een veranda aan huis tot een vrijstaande veranda – wij maken uw droom werkelijkheid!

Unieke witte veranda in Leersum
Een moderne witte veranda van hout - uniek én tijdloos

Verschillende soorten hout voor uw veranda

Bij de bouw van onze veranda’s en overkappingen maken wij gebruik van houten gebintconstructies. De benodigde pen- en gatverbindingen zijn niet alleen functioneel en sterk, maar komen ook de unieke uitstraling ten goede. Het mahonie, meranti en eikenhout dat wij veelal gebruiken is van hoge kwaliteit en heeft een authentieke uitstraling. Kiest u liever voor een lariks of douglas veranda, dan kan dat natuurlijk ook. De VerandaSpecialist geeft vorm aan uw persoonlijke ideeën.

 

Inspiratiebrochure aanvragen

Wilt u meer weten over waar u op moet letten bij de aanschaf van een veranda? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan en laat u inspireren door de luxe houten veranda’s van De VerandaSpecialist. Wij maken uw houten veranda werkelijkheid.   

Zet de eerste stap naar uw droomverblijf

Overweegt u een maatwerk veranda van hout te laten bouwen? Wij realiseren graag uw exclusieve houten veranda op maat. Wat u wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. U ontvangt van ons altijd een uniek 3D ontwerp van uw nieuwe verblijf.