Houten veranda

Een houten veranda, beschermd tegen wind en onaangenaam weer. Met een veranda aan huis geniet u het hele jaar van het buitenleven.

Een maatwerk houten veranda met open haard en lichtstraat

De voordelen van een houten overkapping

De VerandaSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst houten veranda’s die perfect aansluiten op de stijl van uw woning en tuin. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke witte veranda die de landelijke stijl van uw woning benadrukt. Onze veranda’s bouwen wij uitsluitend van kwalitatief en duurzaam hout. Hout biedt vele mogelijkheden om een veranda in de stijl van uw woning te maken. Bent u benieuwd naar alle voordelen van een houten veranda van De VerandaSpecialist?

Met een houten veranda kunt u langer genieten van uw tuin. Het is een verlengstuk van uw huis. Creëer een eenheid door de stijl van uw woning en buitenverblijf op elkaar af te stemmen. Haal uw favoriete loungestoel naar buiten en geniet bij de allereerste zonnestralen al van uw houten veranda.

Een offerte op maat?
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Comfort met een houten veranda aan huis

Een houten veranda overkapping beschermt u tegen wind, regen en zon. Met elektrische schermen in uw veranda zit u heerlijk beschut tegen wind en regen. Als de wind plaats maakt voor de zon kunt u de elektrische schermen in uw veranda natuurlijk ook gebruiken tegen het zonlicht. Zo kunt u ‘buiten’ in uw veranda dineren, ook op een warme zomerse dag.

Een onvermijdelijk gevolg van een veranda aan huis is dat het daglicht in de woning afneemt. Daarom raden wij aan om bij een veranda aan huis een lichtstraat in uw veranda te plaatsen. Deze lichtstraat maken wij in onze werkplaats in Barneveld speciaal voor u op maat. Zo krijgt u een exclusieve lichtstraat, die volledig past bij de stijl en afmetingen van uw luxe buitenverblijf.

Houten veranda met sfeervolle inrichting en open haard

Een uniek en tijdloos ontwerp

Onze maatwerk veranda’s worden gemaakt van duurzaam hout. Een veranda van hout creëert niet alleen een prachtige, robuuste uitstraling, maar heeft ook een lange levensduur zonder te verkleuren. Daarnaast kan een houten veranda geschilderd worden in een gewenste kleur. Denk aan een klassieke witte veranda of een moderne antraciete veranda. Het is geheel afhankelijk van uw wensen en de stijl van uw woning.

Het mahonie, meranti en eikenhout dat wij veelal gebruiken is van hoge kwaliteit en heeft een authentieke uitstraling. De VerandaSpecialist geeft vorm aan uw ideeën en maakt ze passend bij uw woonsituatie. Van een veranda aan huis tot een vrijstaande veranda – maak kennis met het ultieme buitenleven!

Doe meer veranda inspiratie op!