Op zoek naar een Amerikaanse veranda?

Weet u al in welke stijl u uw nieuwe veranda of overkapping wilt laten uitvoeren? Wij zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen. Kies onder andere uit modern, landelijk of klassiek. Of laat u inspireren door deze Amerikaanse veranda!

Landelijke veranda in lichtstraat

Kies de stijl die past bij uw wensen 

De luxe veranda’s van De VerandaSpecialist zijn zonder uitzondering geschikt voor iedere klant. Onze hardhouten veranda’s kunnen worden uitgevoerd in verschillende stijlen met unieke elementen en toevoegingen. Kies bijvoorbeeld voor een veranda in moderne stijl, met smalle donkere profielen en schuifdeuren. Gaat uw voorkeur uit naar een klassieke veranda? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor een witte uitvoering, met veel raampartijen, klassieke boeilijsten en balkenplafonds.

Maak uw veranda uniek door het toevoegen van een aantal van de talloze extra opties die wij bieden. Zo bieden wij, in samenwerking met onze partner De Lichtstraat Expert, de mogelijkheid tot het toevoegen van een lichtstraat op maat. Ook kunt u er voor kiezen om een haard, elektrische schermen, verlichting of glazen schuifwanden toe te voegen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden om uw veranda in Amerikaanse stijl te laten bouwen!

Bekijk hier onze luxe accessoires

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Landelijke veranda met heater

Amerikaanse veranda in Rotterdam

Bent u op zoek naar een veranda in een landelijke, Amerikaanse stijl? Of heeft u nog geen idee en wilt u graag inspiratie opdoen voor uw eigen toekomstige veranda? Bekijk dan deze veranda in Amerikaanse stijl in Rotterdam. De veranda is gebouwd met veel landelijke elementen en past perfect bij de woning en de landelijke omgeving. Er is gekozen voor duidelijk zichtbare houten balken in het plafond en een spijlenhekwerk. Samen met de dubbele boeilijsten en ramen met roedes vormt het een prachtig maar rustig geheel.

De veranda is luxe afgewerkt door het toevoegen van een heater, lichtspotjes en keramische tegels. En heeft u de lichtstraat al gezien? Deze zorgt ervoor dat er zowel in de veranda als in de woning genoeg daglicht aanwezig is. Bij de inrichting is er gekozen voor witte, klassieke meubelen. Ook de haard is uitgevoerd in dezelfde stijl. Dit past goed bij de rustige uitstraling in de rest van de veranda in Amerikaans stijl. Hier wilt u toch ook uw zomeravonden doorbrengen?

 

 

Wilt u meer weten over deze veranda in Amerikaanse stijl? 

Onze verkoopadviseurs weten alles over deze en onze vele andere veranda’s. Met veel plezier denken onze vakmensen mee in het ontwerp van uw maatwerk buitenverblijf. Neem gerust contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan.