Landelijke veranda in Rotterdam

Deze bewoners zochten een veranda die goed aansluit op de landelijke stijl van hun woning en de landelijke omgeving. Zo zijn we uitgekomen op deze prachtige veranda! Hier kunnen ze echt genieten van het buitenleven.

Landelijke veranda in Rotterdam

Landelijke veranda met spijlenhekwerk

Deze bewoners zochten een veranda die goed aansluit op de landelijke stijl van hun woning en de landelijke omgeving. Zo zijn we uitgekomen op deze prachtige veranda! Hier kunnen de bewoners heerlijk genieten van het buitenleven.

Het spijlenhekwerk, balken in het zicht, afgeschuinde klossen en de dubbele boeilijst maken dit tot een typisch landelijke veranda. Daarnaast komen de ramen met roedes weer terug in de openslaande deuren van de woning. Ook is er in deze veranda gekozen voor een lichtstraat zodat de lichtinval in huis niet afneemt. De heater en spotjes zijn toegevoegd voor extra sfeer en warmte. De veranda is afgewerkt met keramische tegels.

Meer zien van dit project? In ons inspiratie magazine vindt u meer details over dit project en leest u meer over onze mogelijkheden!