Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping op maat, dan bent u bij De Verandaspecialist aan het juiste adres.

Luxe houten terrasoverkapping op maat

Houdt u ook zo van het buitenleven en wilt u ook in de herfst en lente genieten van uw achtertuin? Dan is een terrasoverkapping of veranda op maat een uitstekende keuze. Ook is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Bijvoorbeeld met een luxe houten schuur.

Voordelen van een terrasoverkapping op maat

Hoe fijn is het als u bijna het gehele jaar door buiten kunt zitten? Een luxe terrasoverkapping op maat zorgt ervoor dat u van het vroege voorjaar tot het late najaar nog heerlijk buiten kunt zitten, beschermd tegen regen en wind. Geniet van de rust in uw tuin, zie de ochtendzon opkomen en adem de frisse lucht in. Een terrasoverkapping is een ideale oplossing om beschut tegen de zon en de wind buiten te zitten!

Soorten luxe terrasoverkappingen

Wilt u zelfs als het regent in de tuin zitten? Dat kan met een overkapping. Vrijwel alle overkappingen maken we van hout. Dit vanwege de robuuste uitstraling en de vele mogelijkheden die dit biedt om het in de stijl van het huis te maken. Met hout kun je alle kanten op, zowel met houtsoorten als variaties. Ga bijvoorbeeld voor robuuste dikke eikenhouten balken of dunne zwart geschilderde balken.

Wilt u een moderne terrasoverkapping of juist een klassieke overkapping? Zorg dat de stijl van de overkapping overeenkomt met die van de woning en de tuin, zodat het een mooi geheel wordt. Ga er in ieder geval vanuit dat een terrasoverkapping bij De VerandaSpecialist geen bouwpakket is, maar maatwerk! Onze timmermannen zijn vakspecialisten die van iedere terrasoverkapping iets moois maken!

Terrasoverkapping met zonwering

Er zijn vele mogelijkheden om optimaal te genieten van uw overkapping als de zon schijnt. Een lamellendak biedt u de mogelijkheid om uw veranda dicht te maken, zodat u overdekt zit. Ook kunt u kiezen voor de bescherming van onze elektrische schermen. Zo kunt u lekker uit de zon zitten, zonder dat het donker wordt in uw overkapping. 

Projecten terrasoverkapping van hout

De VerandaSpecialist is gespecialiseerd in het maken van luxe buitenverblijven. We werken met hoogwaardige materialen en kwaliteit is voor ons erg belangrijk. We realiseren uw luxe terrasoverkapping in nauw overleg. Benieuwd naar de verschillende terrasoverkappingen? Bekijk dan eens onze projecten: