Terrasoverkapping

Wilt u meer in de tuin zitten? Met een terrasoverkapping geniet u meer van het buitenleven. Creëer een gezellige zithoek of sfeervolle eettafel om heerlijk te kunnen zitten met vrienden en familie. Laat de zon maar komen!

Landelijke terrasoverkapping in Amerongen

Een luxe terrasoverkapping op maat 

Hoe fijn is het als u bijna het gehele jaar door buiten kunt zitten? Een luxe tuinoverkapping op maat zorgt ervoor dat u van het vroege voorjaar tot het late najaar nog heerlijk buiten kunt zitten, beschermd tegen regen en wind. Geniet volop in eigen tuin. In bijna elk seizoen. Een terrasoverkapping is een ideale oplossing om beschut tegen de zon en de wind buiten te zitten.

Wilt u zelfs als het regent in de tuin zitten? Dat kan met een overkapping. Wij bouwen onze overkappingen van hout. Hout heeft een prachtige uitstraling. Met hout kun je alle kanten op, zowel met houtsoorten als variaties. Ga bijvoorbeeld voor robuuste dikke eikenhouten balken voor een landelijke overkapping of dunne zwart geschilderde balken voor een moderne overkapping.

Wilt u een moderne terrasoverkapping of juist een klassieke overkapping? Zorg dat de stijl van de overkapping overeenkomt met die van de woning en de tuin, zodat het een mooi geheel wordt. Ga er in ieder geval vanuit dat een overkapping bij De VerandaSpecialist geen standaard model is, maar maatwerk! Onze timmermannen zijn vakspecialisten die van iedere terrasoverkapping iets unieks maken.

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Terrasoverkapping met zonwering 

Er zijn vele mogelijkheden om optimaal te genieten van uw overkapping als de zon schijnt. Glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda dicht te maken. Die houden de wind tegen en zorgen er voor dat de koud buiten blijft. Ook kunt u kiezen voor de bescherming van onze elektrische schermen. Zo kunt u lekker uit de zon zitten, zonder dat het donker wordt in uw overkapping. U kunt ook kiezen voor een open haard of heater. U geniet hierdoor van veel warmte en sfeer in uw terrasoverkapping.

Landelijke houten terrasoverkapping

Stijlvolle houtbouw

De VerandaSpecialist is gespecialiseerd in het maken van luxe buitenverblijven. Van veranda’s tot aan luxe tuinhuizen en poolhouses.

We werken met hoogwaardige materialen en kwaliteit is voor ons erg belangrijk. We realiseren uw luxe terrasoverkapping op ambachtelijke wijze. Benieuwd naar de verschillende buitenverblijven? Bekijk dan eens onze projecten ter inspiratie. Of vraag vrijblijvend ons online inspiratiemagazine aan.