Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping op maat, dan bent u bij De Verandaspecialist aan het juiste adres.

Luxe terrasoverkapping eikenhout

Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.

Contact met DeVerandaspecialist

Luxe terrasoverkapping

Landelijke overkapping

Elke veranda wordt iets unieks, geheel in lijn met uw smaak. Strak en modern, landelijk of klassiek, de Barneveldse vakmannen zijn van alle maten thuis. Of het nu gaat om een paar vierkante meter, of over een complete uitbouw inclusief lichtstraat, voor De VerandaSpecialist is niets te klein, te groot of te ingewikkeld.

Tuinoverkapping

Bent u graag buiten en geniet u het liefst de hele dag van de natuur? Dan is een tuinoverkapping wat voor u! Een tuinoverkapping wordt ook wel een veranda genoemd. Dit is een verrijking van de tuin, omdat: weer of geen weer, u kunt buiten genieten. U heeft bij DeVerandaspecialist een brede keuze uit terras en tuinoverkappingen, wat u maar wilt. DeVerandaspecialist heeft jaren ervaring en denkt volledig met u mee. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden rondom een terrasoverkapping.

Bekijk projecten