Interieur tips voor uw tuinkamer 

Heeft u een tuinkamer of wordt er binnenkort een buitenverblijf aan of bij uw woning geplaatst? Dan kan het leukste gedeelte nu beginnen: het inrichten van de ruimte! U vindt hier verschillende tips ter inspiratie.

Wat is belangrijk bij de inrichting van een tuinkamer?

Bij het inrichten van een tuinkamer is het heel belangrijk om het doel van de ruimte goed in beeld te hebben. Op deze manier kunt u alle passende meubels en accessoires aanschaffen. Wordt de inrichting van de tuinkamer vooral gericht op buiten koken of lekker lang tafelen? Of wordt het een plek om te ontspannen en een boek te lezen? Hier zijn hele verschillende meubelen voor nodig.
Hiernaast is ook de gewenste stijl heel belangrijk. Wilt u uw tuinkamer voorzien van een moderne inrichting of liever een klassieke of exclusieve inrichting?

Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda

Moderne inrichting tuinkamer

In een tuinkamer komen binnen en buiten samen. In tegenstelling tot een klassieke buitenkamer, wordt de moderne tuinkamer gekenmerkt door het gebruik van grote glaspartijen met smalle, zwarte profielen. Kies in een moderne inrichting voor minimalistische meubels met zwart, onbewerkt hout en voeg hier leer en staal aan toe.

Kies voor gemakkelijke stoelen waar u iedere avond de zon onder kunt zien gaan. In een moderne stijl passen grote planten met veel groen. Deze zullen het zeker goed doen door de aanwezigheid van veel natuurlijk licht. Met veel groen in uw buitenverblijf vervaagt de grens tussen buiten en binnen steeds meer. Bekijk deze moderne tuinkamer in Elburg voor meer ideeën voor het interieur.

Veranda aan huis met glazen schuifwanden en houten lichtstraat

Exclusieve inrichting tuinkamer 

De exclusieve tuinkamer is er één met een uniek ontwerp en vele luxe accessoires. Deze tuinkamers zijn vaak uitgebreid met een lichtstraat, elektrische schermen, verlichting, glazen schuifwanden en een haard of een kachel. U bent hiermee echt van alle gemakken voorzien. Deze luxe mag gerust terugkomen in de inrichting van uw tuinkamer. Kies voor een mooie vloer of een warm kleed. Gebruik luxe en comfortabele meubels om het exclusieve gevoel vast te houden. Ook in deze stijl zullen planten en bloemen een waardevolle toevoeging zijn. Op zoek naar een beter beeld bij een exclusieve tuinkamer? Bekijk dan deze tuinkamer in Den Haag.

Magazine De VerandaSpecialist

Bent u op zoek naar nog meer inspiratie

Vraag ons online magazine aan voor meer voorbeelden van gerealiseerde projecten. Ook leest u meer over ons en onze werkwijze.