Moderne tuinkamer in Den Haag

Een buitenruimte die als binnen oogt? Met een tuinkamer geniet u comfortabel van het buitenleven. De tuinkamer kan gemakkelijk afgesloten worden tegen wind en kou.

Moderne tuinkamer bij nieuwbouw woning

Tuinkamer in de stijl van de woning

Een moderne tuinkamer met een vleugje klassiek. Dat is hoe we deze tuinkamer het beste kunnen omschrijven. De steellook zwarte glazen schuifwanden en de zwarte lichtstraat geven een mooi contrast met de witte veranda. Ook zorgen beide accessoires voor veel lichtinval in het buitenverblijf én in de woning. Door de glazen schuifwanden kunnen de bewoners ook bij wat lagere temperaturen buiten zitten. De achterwand is opgebouwd uit horizontale gg-delen.

Maar waar is dat dat vleugje klassiek te vinden in het ontwerp? In de boeilijst. Deze heeft een klassieke uitstraling door de vele details. De klassieke boeilijst is overgenomen van de erker aan de zijkant van de woning. Een detail wat maakt dat de tuinkamer perfect aansluit bij de woning.

In deze tuinkamer is gekozen voor moderne inrichting met de velvet bank, kleine salontafels en het kleurrijke vloerkleed. Benieuwd naar meer inspiratie voor het inrichten van een tuinkamer?