Tuinhuis met veranda

Droomt u al jaren van een tuinhuis met veranda bij uw woning? Een heerlijke plek om te kunnen genieten van het buitenleven, ook wanneer de weersomstandigheden u net even in de steek laten? Een luxe blokhut in uw tuin ligt binnen handbereik.

Voorbeeld van een klassieke veranda van hout gemaakt in Baarn

Een luxe tuinhuis in alle soorten en maten

Een buitenverblijf van De VerandaSpecialist past altijd perfect bij uw persoonlijke wensen. Wij maken voor u uw perfecte luxe tuinhuis op maat. Al uw wensen kunnen hierin gerealiseerd worden.

Een tuinhuis onderscheidt zich van veranda’s en serres doordat deze vaak los staat van de woning. Dit buitenverblijf kan ook gecombineerd worden met een overkapping. Hier kunt u genieten van zomerse dagen of uw luxe tuinhuis met overkapping gebruiken voor het uitvoeren van uw hobby. Wanneer een tuinkamer wel aan de woning vastzit, is deze in ieder geval geen onderdeel van de woning. De tuinkamer is van de woning afgesloten en deze kan alleen betreden worden via de buitendeuren van de woning. Bekijk hier een voorbeeld van een luxe tuinhuis met glazen schuifwanden.

Een klassieke veranda van hout gemaakt in Baarn

Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinhuis?

Een tuinhuis is vaak niet geïsoleerd, maar kan desgewenst wel isolerend gemaakt worden. Wanneer uw luxe tuinkamer geïsoleerd is, is deze vergelijkbaar met een serre.

Uw luxe blokhut wordt door ons volledig op maat gemaakt. Wij verkopen geen standaard opstellingen, maar wij luisteren naar uw wensen en creëren naar aanleiding hiervan uw ideale buitenverblijf. Natuurlijk kunnen wij uw luxe blokhut verzorgen in dezelfde stijl als uw woning. Hiervoor gebruiken wij bestaande details en kiezen wij voor passende kleuren. Op deze manier vormen uw woning en uw luxe tuinkamer op maat één geheel. Een mooi voorbeeld hiervan is deze moderne tuinkamer.

Maak de ervaring compleet

Maak uw luxe tuinhuis compleet met persoonlijke, aanvullende details. Deze aanvullende details zorgen ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw luxe blokhut. Kies bijvoorbeeld voor verlichting, zodat u tot in de late uurtjes prettig kunt vertoeven in uw luxe buitenverblijf.

Naast verlichting kan er onder andere ook gekozen worden voor een lichtstraat, haard, kachel en glazen schuifwanden. Of kies ervoor uw tuinhuis compleet te maken met een aangesloten overkapping. Hier kan een fijne zitplek gecreëerd worden of er is ruimte voor een jacuzzi en een sauna. Op deze manier wordt uw luxe buitenverblijf een oase van rust en ontspanning. Doe inspiratie op uit deze luxe blokhut met overkapping.

Heeft u interesse in het plaatsen van een tuinhuis? Neem gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers voor advies. Onze medewerkers denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Bekijk het luxe tuinhuis
Magazine De VerandaSpecialist

Vraag onze magazine aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een luxe buitenverblijf? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw luxe veranda op maat.