Kwaliteit staat bij De VerandaSpecialist hoog in het vaandel. Vandaar ook onze keuze om alleen maatwerk veranda’s te plaatsen. In ruim tien jaar tijd hebben wij nooit twee dezelfde veranda’s geplaatst. Al onze veranda’s zijn uniek en op maat gemaakt.

 

Contact over uw veranda

Ontwerp

De kwaliteit van de veranda begint al bij het ontwerp. De VerandaSpecialist bouwt uitsluitend veranda’s en andere buitenverblijven die helemaal aansluiten bij de leefstijl van de klant. Daarom komen we eerst bij uw leefomgeving kijken, bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens gaan we pas tekenen. Om de veranda perfect te laten zien, tekenen we ook uw woonhuis erbij. Want het moet één geheel vormen.

klassieke verande te Joppe

Ambachtelijk

Bij standaard veranda’s kan er al een bouwpakket klaarliggen. Dit is bij De VerandaSpecialist niet zo. Omdat alle veranda’s exclusief voor de klant worden ontworpen, is ook alles met de hand gemaakt. Op de centimeter nauwkeurig, zodat we de kwaliteit van de veranda kunnen waarborgen.Ambachtelijk staat bij ons voor handwerk, duurzame materialen en vakmanschap. Daar staan we garant voor. Voor elke veranda kiezen we het meest passende stuk hout van de hoogste kwaliteit. Daarentegen werken we niet met hout waar wij niet garant voor kunnen staan.

Kwaliteit dankzij maatwerk

Maatwerk betekent niet alleen de fysieke veranda, maar ook het proces eromheen. Wij zorgen dat alles geregeld wordt: van A tot Z. De VerandaSpecialist regelt een mogelijke vergunning, de beste verf en alles dat daar tussenin zit. Doordat wij alles voor u uit handen nemen, zijn beide partijen zeker van de beste kwaliteit voor uw veranda.

Exclusieve serre te Zaandam-003

Contact kwaliteit veranda

Wilt u meer weten over een veranda van de beste kwaliteit? De VerandaSpecialist helpt u verder. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u passend en maatwerk advies kunnen geven. Want naast maatwerk veranda’s helpen wij u ook met maatwerk advies.