Veranda van kwaliteit

In ruim tien jaar tijd hebben wij nog nooit twee dezelfde veranda’s geplaatst. Al onze veranda’s zijn uniek en op maat gemaakt. Een veranda van hoogwaardige kwaliteit is dan bij ons de norm. Maak kennis met onze maatwerk buitenverblijven!

Buitenverblijven van hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit is het grootste speerpunt van De VerandaSpecialist. Daarom zullen onze vakmensen er alles aan doen om onze kwaliteit te waarborgen. De kwaliteit van onze veranda’s is te danken aan een aantal kenmerken die ons bedrijf onderscheidend maken.

 

Bekijk deze exclusieve veranda
Luxe en exclusieve veranda

1. Maatwerk veranda’s 

De kwaliteit van onze veranda’s wordt gegarandeerd door het maatwerk dat wij leveren. Onze keuze om enkel maatwerk kwaliteit veranda’s te realiseren draagt bij aan ons doel om de beste veranda’s te plaatsen voor onze klanten. Samen met u worden uw wensen in kaart gebracht, met als resultaat een duidelijk en uniek ontwerp. Nog nooit heeft De VerandaSpecialist twee keer dezelfde veranda geplaatst. Iedere veranda heeft zijn eigen unieke kenmerken en afmetingen.

De kwaliteit van de veranda begint al bij het ontwerp. De VerandaSpecialist bouwt uitsluitend veranda’s en andere buitenverblijven die helemaal aansluiten bij de levensstijl van onze klant. Daarom komen wij eerst uw leefomgeving bekijken, bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens gaan onze medewerkers aan de slag met het ontwerp. Om de veranda perfect te laten zien, wordt ook uw woning in het ontwerp meegenomen. Wij zorgen ervoor dat uw buitenverblijf en uw woonhuis één geheel vormen.

Exclusieve veranda te Druten

2. Werken met de beste materialen 

In tegenstelling tot andere bedrijven, waar men kan kiezen uit verschillende modellen, wordt bij De VerandaSpecialist iedere kwaliteit veranda op maat gemaakt. Hiervoor gebruiken wij de beste materialen. Door het gebruik van hout van hoge kwaliteit garanderen wij een lange levensduur van uw veranda en een blijvend mooi uiterlijk. Voor elke veranda en iedere gekozen stijl kiezen wij een passende houtsoort.

U kwaliteits veranda wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats. Dit gebeurt op de centimeter nauwkeurig, zodat we de kwaliteit van de veranda kunnen waarborgen. Ambachtelijk staat bij ons voor handwerk, duurzame materialen en vakmanschap. Daar staan we garant voor.

3. Jarenlange ervaring

De VerandaSpecialist is dé betrouwbare partij in de markt die al vele jaren garant staat voor hoge kwaliteit veranda’s. Onze vakmannen beschikken over jarenlange ervaring en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij hebben al vele unieke veranda’s van uitstekende kwaliteit mogen leveren en geen wens of verzoek van onze klanten is voor ons te groot. Wij zetten onze ervaring en expertise in om uw wensen mogelijk te maken.

Veranda met screens

4. Wij leveren vakmanschap 

Naast ons maatwerk op de fysieke veranda van uitstekende kwaliteit is ook het proces eromheen tot in de puntjes geregeld. Alle werkzaamheden worden verzorgd door onze vakmannen. Wij regelen een mogelijke vergunning, het eventuele schilderwerk voor de veranda en ook het plaatsen van zonwering, een lichtstraat, en glazen schuifwanden blijft in de handen van ons personeel. Doordat wij alles voor u uit handen nemen, zijn beide partijen verzekerd van de beste kwaliteit voor uw veranda.

Wilt u meer weten over een veranda van de beste kwaliteit? De VerandaSpecialist helpt u verder. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u passend en maatwerk advies kunnen geven. Want naast maatwerk veranda’s helpen wij u ook met maatwerk advies.

Vraag een offerte aan

Bekijk meer van onze gerealiseerde kwalitatieve veranda's

Meer inspiratie
Veranda met elektrische schermen

Exclusieve veranda te Druten

Deze exclusieve veranda met elektrische schermen in Druten past perfect bij het prachtige huis....

Klassieke veranda op maat bij jaren '20 woning

Klassieke veranda in Leersum

De klassieke veranda zit vol traditionele details. Van het balkenplafond, de kleine bovenramen tot...

Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

Deze landelijke veranda met tuinhuis is een heerlijke loungeplek. Ook is er een schuur...

Luxe veranda te Leersum

Luxe veranda te Leersum

Deze witte veranda past precies bij het karakteristieke huis. De veranda is voorzien van...