Een veranda

Een veranda heeft veel voordelen. Hij is ideaal om wat meer natuurlijk licht in huis te vangen. Verder is een veranda er vooral voor genot: een heerlijke buitenplek, waar u in de zomer tot diep in de nacht kunt zitten. Zelfs in het voor- en najaar een heerlijke plek met bijvoorbeeld een dekentje. Daarnaast krijgt het huis in één keer een flink wat extra ruimte, waardoor de waarde omhoog gaat. Wilt u weten hoe uw veranda eruit kan komen te zien?

Veranda voorbeelden:

Schitterende exclusieve serre te Leimuiden

Exclusieve veranda's te Darp-003

Landelijke schuur en veranda met hekwerk te Achterberg-005

De werkwijze van De Verandaspecialist

Bij De Verandaspecialist zijn alle veranda’s op maat. Een veranda is het jongere tweelingbroertje van het huis. Kleiner, maar bijna identiek qua uiterlijk en sfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat een veranda zo nauwgezet bij een huis hoort, dat het niet opvalt dat hij later aangebouwd is. Aangezien bijna alle huizen verschillen, zijn ook alle veranda’s anders.

Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we verder ingaan op de details, belangrijke punten hierbij zijn de afmetingen, de kleur, de ramen en natuurlijk de stijl. Elke maatwerk veranda is anders, maar vaak wel verbonden aan een stijl: klassiek, landelijk, modern, exclusief, luxe en hout.

Offerte

Een veranda ontwerpen op maat betekent ook een offerte ontwerpen op maat. Nadat het ontwerp helemaal bekend is maken wij een gedetailleerde offerte voor u op. Deze offerte is zo nauwkeurig mogelijk, zodat u geen nare verrassingen tegenkomt als uw veranda al staat. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Ontwerp en plaatsing

Het ontwerpproces begint door uw leefomgeving en wensen te combineren met de technische kant. Deze unieke veranda ontwerpen zetten wij op papier, waar we vervolgens een 3D tekening van maken. Al onze ontwerpen zijn afgesteld op de wensen en leefomgeving van de klant en dus uniek. Wij kijken naast uw wensen ook verder en realiseren uw veranda van ontwerp tot plaatsing en dus ook alle details daartussen. Denkt u daarbij aan de verf of de nodige vergunningen. Tegenwoordig hoeft u geen vergunning aan te vragen voor een veranda, maar vaak heeft u wel meldingsplicht. De Verandaspecialist zoekt dit uit en zorgt ervoor dat dit, zo nodig, geregeld wordt. Het enige wat u daarna nog rest, is het inrichten van deze nieuwe ruimte en er met een groot glas champagne van genieten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Categories: Blogs