Moderne veranda in Castricum

Optimaal gebruik maken van uw tuin? Met een veranda op maat haalt u het meeste uit het buitenleven.

houtkachel onder veranda

Moderne houten veranda

Vanuit deze klanten uit Castricum kregen wij de vraag of we een veranda konden bouwen die aansloot op hun Noord-Hollandse stolpboerderij. In het ontwerp hebben wij de huidige situatie en woning meegenomen. Zo loopt de boeilijst van de woning perfect door in de boeilijst van de veranda en sluit het balkenplafond ook goed aan bij de uitstraling van de woning.

De antraciete lichtstraat geeft een mooi contrast in de witte, houten veranda. Met een lichtstraat voorkomt u dat er geen daglicht meer binnen komt bij het aanbouwen van een veranda aan huis. In de lichtstraat zijn twee lichtpunten geplaatst, zodat de veranda voorzien kon worden van sfeervolle verlichting.

De luxe open haard en de heaters zorgen niet alleen voor warmte op koudere dagen, maar voegen ook veel sfeer toe aan de veranda. De brandwerende koof is geïntegreerd in de veranda om de open haard veilig en stijlvol af te schermen, en biedt tevens opbergruimte voor houtblokken en andere benodigdheden.

De bewoners hebben de veranda aangekleed met luxe tuinmeubels, tuinkussens en andere accessoires. Oftewel een knusse en sfeervolle buitenplek om te genieten van het buitenleven!