Robuust, authentiek en geen poespas: een eikenhouten veranda heeft uitstraling! Eiken is een van de meest gebruikte soorten hout als het gaat om veranda’s. Dit komt omdat het erg duurzaam is, lang meegaat en de kleur en de nerf mensen aanspreekt. Een eiken veranda is dus echt een waardevolle toevoeging aan uw woonhuis! Vooral wanneer u houdt van een landelijke, rustieke stijl, is een eikenhouten veranda een echte aanrader.

Door uw veranda kunt u alle seizoenen door heerlijk in de tuin zitten. Vooral wanneer de veranda is uitgerust met een open haard of warmtelamp, zit u heerlijk warm en droog en toch in de buitenlucht! Naast een eikenhouten veranda kunt u ook kiezen voor een eiken overkapping. Naast eikenhout voor de veranda gebruiken wij ook graag Douglas hout.

Waarom een eiken veranda?

Duurzaamheid, schoonheid, stevigheid: allemaal redenen om voor een eiken veranda te kiezen. Heeft u bijzondere wensen die in deze eiken veranda verwerkt dienen te worden? Die nemen we natuurlijk graag mee in het ontwerp. Wij onderscheiden ons door op locatie langs te komen, uw wensen te bespreken en in combinatie met onze vakkennis tot een prachtig luxe eikenhouten veranda te komen.

 

Contact over uw veranda

Exclusieve veranda te Zwolle-014Bouwstijlen eikenhouten veranda’s

Wij kunnen de eiken veranda in verschillende bouwstijlen leveren. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de eiken veranda perfect past bij uw huis en tuin. Of u de eiken veranda nu direct aan uw woonhuis laat plaatsen of ergens anders in uw tuin als losstaande veranda, het maakt uw droomomgeving helemaal compleet! Andere houten buitenverblijven zijn de tuinpaviljoen en tuinoverkapping.

De verschillende stijlen houten veranda’s hebben we hieronder even op een rijtje gezet. Wat spreekt u het meest aan? Misschien een combinatie van stijlen? Alles is mogelijk met het vakkundige maatwerk van De VerandaSpecialist!

 

Veranda inspiratie

Meer weten en contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij van De VerandaSpecialist helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin met eiken veranda! Op onze website staan al verschillende voorbeelden van eiken veranda’s. Deze in Zwolle en Mijnsherenland bijvoorbeeld.