Eikenhouten veranda

Bent u op zoek naar een veranda met een robuuste en landelijke uitstraling? Dan is een eikenhouten veranda iets voor u! Eiken is een duurzame houtsoort met een rustieke uitstraling. Zo geniet u jarenlang van uw vakkundig gebouwde veranda!

Landelijke veranda te Gaanderen

Veranda van eikenhout

Robuust, authentiek en stoer: een eikenhouten veranda heeft uitstraling! Eiken is een van de meest gebruikte soorten hout als het gaat om veranda’s. Dit komt omdat het erg duurzaam is, lang meegaat en het een prachtige nerf heeft. Een eiken veranda is echt een waardevolle toevoeging aan uw woonhuis! Vooral wanneer u houdt van een landelijke, rustieke stijl, is een eikenhouten veranda een echte aanrader.

Landelijke veranda met lichtstraat

Waarom een eiken veranda?

Duurzaamheid, schoonheid, stevigheid: allemaal redenen om voor een eiken veranda te kiezen. Heeft u bijzondere wensen die in deze eiken veranda verwerkt dienen te worden? Die nemen we natuurlijk graag mee in het ontwerp. Wij onderscheiden ons door op locatie langs te komen, uw wensen te bespreken en in combinatie met onze vakkennis tot een luxe eikenhouten veranda te komen. Naast eikenhout voor de veranda gebruiken wij ook graag meranti of mahonie hardhout.

Landelijke veranda met lichtstraat

Bouwstijlen eikenhouten veranda’s

Wij kunnen de eiken veranda in verschillende bouwstijlen leveren. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de eiken veranda perfect past bij uw huis en tuin. Of u de veranda nu direct aan uw woonhuis laat plaatsen of ergens anders in uw tuin als losstaande veranda, het is een waardevolle toevoeging voor uw tuin! Interesse in een ander buitenverblijf? We bouwen naast de veranda voor u ook uw tuinkamer, luxe overkapping, tuinschuur, geïsoleerde serre of tuinkantoor.

De verschillende stijlen houten veranda’s hebben we hieronder even op een rijtje gezet. Wat spreekt u het meest aan? Misschien een combinatie van stijlen? Alles is mogelijk met het vakkundige maatwerk van De VerandaSpecialist!

Voeg accessoires toe

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda, of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Wij bouwen uw veranda inclusief verlichting. U kunt uit vele soorten verlichting kiezen voor uw veranda. Ook kunt u kiezen uit vele andere veranda accessoires.

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie