Landelijke tuinkamer in Reeuwijk

Deze landelijke tuinkamer is een must-have voor iedereen die stijl en comfort wil combineren. Lees verder om te ontdekken welke materialen en accessoires die zijn gebruikt om deze tuinkamer te realiseren.

Landelijke tuinkamer antraciet

Landelijke veranda met glazen schuifwanden

Deze landelijke tuinkamer is een prachtige toevoeging aan de eigentijdse woning. De eikenhouten palen en liggers, een zwarte regelwand van douglas zweeds rabbat en de sierlijst van meranti hardhout geven deze tuinkamer een robuuste en landelijke uitstraling. De natuurlijke uitstraling van het eikenhout in combinatie met de klassieke uitstraling van de sierlijst met schuin gezaagde klossen creëren een rustieke en sfeervol geheel.

De lichtstraten in het model lessenaar zorgen voor meer lichtinval in het buitenverblijf. Deze lichtstraten zijn geplaatst in een plafond met een zichtbare balklaag, wat ook bijdraagt aan het landelijke karakter van de tuinkamer. De glazen schuifwanden creëren een verbinding met het buitenleven en zijn natuurlijk ook gemakkelijk te openen of te sluiten. De inbouwhaard is een prachtige blikvanger en geeft bovenal veel warmte en sfeer. Hierdoor is de tuinkamer niet alleen geschikt voor de zomermaanden, maar kun je hier ook in de koudere tijden in de tuinkamer zitten. De eikenhouten tuinkamer is een écht verlengstuk van het huis en biedt de bewoners de mogelijkheid om optimaal te genieten van hun tuin.

Kortom, deze landelijke tuinkamer biedt een ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Wilt u graag meer inspiratie op doen? Vraag dan ons online magazine aan.

Meer tuinkamer inspiratie?

Meer inspiratie
Veranda met elektrische zonwering

Klassieke tuinkamer in Den Haag

Op zoek naar een tuinkamer die perfect aansluit op uw woning? Wij realiseren uw...

Landelijke tuinkamer in Reeuwijk

Landelijke tuinkamer in Reeuwijk

Deze landelijke tuinkamer is een must-have voor iedereen die stijl en comfort wil combineren....

Terrasoverkapping

Luxe tuinkamer in Amersfoort

Een luxe tuinkamer met een prachtige lichtstraat, buitenkeuken, jazucci, airco en nog veel meer!...

Een op maat gemaakte luxe tuinkamer bij zwembad

Luxe tuinkamer in Barneveld

Vol luxe genieten van het buitenleven? Voor de bewoners realiseerden wij een tuinkamer vol...

Tuinkamer met glazen schuifwanden te Den Haag

Exclusieve tuinkamer te Den Haag

Geheel in stijl met de woning is deze exclusieve tuinkamer in Den Haag gerealiseerd....