Luxe tuinkamer in Barneveld

Vol luxe genieten van het buitenleven? Voor de bewoners realiseerden wij een tuinkamer vol luxe accessoires. Het ontwerp is vol zorg ontworpen en sluit perfect aan bij de landelijke woning en omgeving.

Luxe tuinkamer bij vrijstaande woning

Voor de bewoners van deze vrijstaande woning hebben wij een luxe tuinkamer gerealiseerd. Met een tuinkamer geniet u in vele seizoenen van het buitenleven. De ruimte kan immers afgesloten worden, zo zit u beschut tegen regen en wind. Ook blijft de warmte makkelijker hangen. De tuinkamer is voorzien van een ingebouwde haard, een sfeervolle toevoeging aan het buitenverblijf.

De glazen tuinkamer is vol zorg ontworpen. Zo is de boeilijst en het overstek overgenomen van de woning. Het overstek met kraaldelen is voorzien van spotjes, net als in het plafond. De eiken palen staan op hardstenen poeren met een facetrand. Aan de bovenzijde zijn kleine bovenramen geplaatst. De glazen schuifwanden en de grote lichtstraat voorzien de tuinkamer van veel daglicht. Vanuit de tuinkamer kijken de bewoners uit op de riante tuin met het luxe zwembad. Dat is pas genieten!

Interesse in een tuinkamer of poolhouse bij uw zwembad? Vraag een offerte op voor de mogelijkheden.