Gastenverblijf

Het hebben van een gastenverblijf bij uw woning biedt vele voordelen. Nieuwsgierig naar deze voordelen en de mogelijkheden? Laat uw verrassen door onze luxe gastenverblijven!

Gastenverblijf

Heeft u de wens voor een gastenverblijf in uw tuin?

Wij ontwerpen en plaatsen met veel plezier uw luxe buitenverblijf op maat. Deze uitbreiding op uw woning is de ideale manier om vrienden en familie te ontmoeten en geeft hen de ruimte om na een gezellige dag en avond te blijven slapen. Met onze vakkennis en ervaring ontwerpen en realiseren wij uw luxe buitenverblijf op maat. Wij houden tijdens het proces voortdurend rekening met uw persoonlijke wensen en uw huidige woonomgeving.

Een luxe gastenverblijf wordt volgens dezelfde maatstaven geïsoleerd als een normale woning. U krijgt er door het plaatsen van een gastenverblijf dus echt een volwaardige woonruimte bij! In de zomer én in de winter is dit een mooie aanwinst om gasten te ontvangen. Geniet in uw gastenverblijf van gezellige avonden terwijl u uitkijkt over uw tuin. Door onze uitgebreide kennis, ervaring en vakmanschap hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van gastenverblijven.

Bekijk het gastenverblijf
Stalen kozijnen gastenverblijf

De voordelen op een rij

Door de volwaardige isolatie is het houten gastenverblijf ook te gebruiken voor andere doeleinden. Gastenverblijven worden dan ook vaak gebruikt als mantelzorgwoning. Hiermee creëer je een dubbele functie op het buitenverblijf, welke gebruikt kan worden voor recreatie en voor bewoning. Deze mantelzorgwoning kan los in de tuin geplaatst worden of direct aan de woning gebouwd worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw garage verbouwen tot volwaardige mantelzorgwoning.

Hiernaast biedt het hebben van een gastenverblijf natuurlijk nog vele andere voordelen. De waarde van uw woning stijgt door deze toevoeging, vrienden en familie kunnen altijd onverwacht blijven slapen en uw woonruimte neemt toe. Als het buitenverblijf niet gebruikt wordt door gasten is het immers een mooie ruimte om thuis te werken, spullen op te slaan of te gebruiken voor hobby’s!

Gastenverblijf

Ook dé specialist in geïsoleerde buitenverblijven

Het vakkundige team van De VerandaSpecialist en De SerreSpecialist bouwt al jaren luxe buitenverblijven en werkt hiervoor met duurzame materialen. Waar de focus bij De VerandaSpecialist ligt op buitenverblijven hebben we van De SerreSpecialist veel voorbeelden van aangebouwde serres en andere geïsoleerde verblijven. U bent dus voor zowel houten veranda’s als serres bij ons aan het juiste adres!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een gastenverblijf in uw tuin of aan uw woning? Onze experts voorzien u graag van deskundig advies. Zij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en zijn gedreven om perfect maatwerk te leveren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk meer van onze gerealiseerde projecten ter inspiratie

Meer inspiratie
Luxe serre met lichtstraat

Klassieke serre in Zegge

Een unieke, ruime en lichte serre, volledig opgebouwd uit hout. De serre weerspiegelt de...

Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Deze woning kenmerkt zich door de witte kleur en sierlijke details. Daar past een...

Moderne serre te Maastricht

Moderne serre te Maastricht

De moderne serre met lichtstraat sluit perfect aan bij de stijl van het woonhuis....

Serre modern Rotterdam

Moderne serre in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij deze moderne serre gebouwd. De plaatsing van de serre was...

Landelijke tuinkamer met glazen schuifwanden en lichtstraat

Landelijke tuinkamer met lichtstraat te Barneveld

Deze prachtige tuinkamer is aangebouwd bij een vrijstaande woning in Barneveld. De houten constructie...

Tuinkamer met glazen schuifwanden te Den Haag

Exclusieve tuinkamer te Den Haag

Geheel in stijl met de woning is deze exclusieve tuinkamer in Den Haag gerealiseerd....

Modern tuinkantoor

Modern tuinkantoor te Hoogland

De stalen kozijnen van dit gastenverblijf geven een moderne twist en laten veel licht...