Modern tuinkantoor te Hoogland

Een gastenverblijf met thuiskantoor? Wij mochten dat realiseren voor deze bewoners in Hoogland. In het ontwerp werden de wensen en de stijl van de woning en tuin verwerkt voor een prachtig geheel.

Modern tuinkantoor

Tuinkantoor & gastenverblijf op maat

Naast luxe buitenverblijven bouwen wij ook geïsoleerde serres, tuinkantoren of gastenverblijven. Dit luxe tuinkantoor kan ook als gastenverblijf gebruikt worden. Het gastenverblijf is voorzien van een ingebouwde keuken en slaapkamer aan de achterzijde van het verblijf. In de voorzijde is een kantoorruimte gerealiseerd, waar men tijdens het werken kan genieten van het uitzicht op de tuin. Een heerlijke ruimte om in thuis te kunnen werken.

Aan de hand van de wensen van de bewoners hebben wij dit tuinkantoor en gastenverblijf mogen realiseren. De stalen kozijnen van dit tuinkantoor geven een moderne twist en laten veel licht in de ruimte toe. Het lichte kleurenpalet benadrukt de lichtinval en zorgt ervoor dat de tuin bij het huis wordt betrokken.

Wilt u ook een tuinkantoor laten realiseren of een gastenverblijf? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Dit project in het kort: