Landelijke tuinkamer met lichtstraat te Barneveld

Buiten genieten in een luxe buitenplek? Met deze luxe tuinkamer kunnen de bewoners optimaal genieten van de landelijke omgeving.

Landelijke tuinkamer met glazen schuifwanden

Landelijke tuinkamer met lichtstraat

Deze prachtige tuinkamer is aangebouwd bij een vrijstaande woning in Barneveld. De houten constructie geeft een landelijke uitstraling aan het geheel. Met de glazen schuifwanden kunnen de bewoners optimaal gebruik maken van de landelijke tuinkamer.

Glazen schuifwanden houden wind en regen tegen. In combinatie met een kachel of heater is een tuinkamer ook makkelijker warm te houden tijdens lente- of herfstdagen. Deze tuinkamer is dan ook voorzien van een open haard en een heater. Ook geven de glazen schuifwanden een luxe uitstraling aan de tuinkamer.

Om de tuinkamer van warmte te voorzien is een open haard in de tuinkamer gebouwd.  Dankzij de lichtstraat valt er veel natuurlijk licht in de tuinkamer. In de avond kan het buitenverblijf van licht worden voorzien door de spotjes in het plafond. Benieuwd naar de mogelijkheden van een landelijke tuinkamer? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor meer informatie.