Wilt u een luxe hout buitenverblijf aan uw woning bouwen? Wij bieden verschillende houten buitenverblijven zoals: houten veranda’s of houten serres aan. U kunt kiezen uit vele soorten hout: eikenhout, Douglas hout of Meranti hardhout. Hout geeft een buitenverblijf een warm, sfeervol en gezellig uiterlijk.

Eigenschappen van het houten buitenverblijf

Een hout buitenverblijf heeft een aantal unieke en bijzondere eigenschappen. Hout is sterk, duurzaam, isolerend en goed te bewerken. U kunt hout gemakkelijk schilderen. De verschillende houtsoorten kunnen variëren, hout is namelijk een product uit de natuur.

 

Contact over uw verandaSoorten hout voor uw buitenverblijf

Hout is erg geschikt voor het maken van buitenverblijven zoals serres of veranda. Hout is namelijk gemakkelijk te bewerken en is duurzaam.

Douglashout is een van de hardste Europese naaldhout-soorten. Dit houtsoort gaat ongeveer 10 tot 15 jaar mee en is daarom erg duurzaam. Douglas is een natuurlijk houtsoort met een geelrood tot een geelbruine kleur. Het kernhout is meestal roodbruin met een witachtige spint. U kunt Douglashout herkennen aan de warme, robuuste uitstraling.

Eikenhout heeft een geelbruin tot donkerbruine kleur. Eiken bevat looizuur dat bijdraagt aan de duurzaamheid van de houtsoort. Eiken is een harde, sterke houtsoort die zowel met machines als met de hand gemakkelijk te verwerken is. Met Eikenhout geeft u uw buitenverblijf een warme, sfeervolle uitstraling.

Voordelen houten buitenverblijf

De warme uitstraling van een houten buitenverblijf geeft een romantische sfeer. De extra ruimte zorgt voor luxe en comfort. U kunt kiezen uit diverse soorten hout van uitstekende kwaliteit. Wat dacht u van een Douglas serre of veranda, een eiken veranda of serre of een ander houten buitenverblijf? Natuurlijk is het ook mogelijk om uw buitenverblijf van andere houtsoorten te maken.

Bewoners kunnen genieten van extra lange avonden met een houten buitenverblijf. Geniet de hele dag van een oase van licht. De zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Bewonder de natuur om u heen terwijl u zich in uw eigen vertrouwde huiselijke sfeer omgeeft.

 

Veranda inspiratie

Contact De Veranda Specialist

Of u nu kiest voor Douglas, Meranti of  eikenhout, met een houten buitenverblijf creëert u gemakkelijk uw droomtuin! Wij realiseren uw buitenverblijf op maat van A tot Z. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.