Houten buitenverblijf

Hout is zonder twijfel de beste materiaalkeuze voor uw luxe buitenverblijf. Wij bieden verschillende houten buitenverblijven aan zoals: veranda’s, tuinkamers en poolhouses. Hout geeft uw buitenverblijf een warm en sfeervol uiterlijk.

Poolhouse

Eigenschappen van een houten buitenverblijf

Een houten buitenverblijf levert een aantal unieke en bijzondere eigenschappen. Hout is sterk, duurzaam, isolerend en goed te bewerken. Wij kunnen uw houten veranda gemakkelijk afwerken in de stijl van uw huidige woning. Het bestaande overstek of andere details in uw kozijnen of leggers worden zonder problemen overgenomen in het hout van uw buitenverblijf.

Een ander voordeel van het bewerken van hout is dat dit een kleinere belasting levert voor het milieu, in vergelijking met de bewerking van kunststof of aluminium. Daarnaast is hout makkelijk te recyclen en wordt er CO2 opgeslagen in het hout.

Houten buitenverblijf

Soorten hout voor uw buitenverblijf

Bij De VerandaSpecialist leveren wij ieder houten buitenverblijf volledig op maat. Dit betekent niet alleen dat u zelf de afmetingen en het uiterlijk kunt kiezen, maar ook het materiaal wordt door de klant zelf gekozen. Wij bouwen alle houten buitenverblijven met hout van de beste kwaliteit en hoge duurzaamheid. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen maken wij gebruik van de hardhoutsoorten: douglas, eiken, meranti en mahonie.

Iedere houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen en uiterlijke kenmerken. Deze kenmerken zijn veelal bepalend voor de houtsoort die gekozen wordt. Wilt u een houten veranda in landelijke stijl? Kies dan voor douglas- of eikenhout. Deze houtsoorten werken nog door, waardoor het vervormd en vergrijsd. Dit zorgt voor een mooi robuust effect. Voor een moderne veranda raden wij aan te kiezen voor mahonie. Deze houtsoort is goed te verven en minder vatbaar voor het ontstaan van scheurtjes. Door het gebruik van hout krijgt uw gekozen buitenverblijf een warme uitstraling. Met een luxe buitenverblijf kunt u genieten van lange zomeravonden.

Houten buitenverblijf

Voordelen van een houten buitenverblijf

Maak uw buitenverblijf compleet door het toevoegen van een haard of een lichtstraat. Bekijk alle extra mogelijkheden onder het kopje accessoires.

Houten buitenverblijven zijn er in alle soorten en maten. Wij leveren diverse houten buitenverblijven zoals: een overkapping, een veranda, een tuinkamer of tuinkantoor, een poolhouse of een serre. Welke houtsoort u ook kiest voor uw luxe buitenverblijf, De VerandaSpecialist verzorgt de ultieme beleving van uw veranda op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek aan huis.

Heeft u behoefte aan wat inspiratie

Meer inspiratie
Veranda landelijk Gaanderen

Landelijke veranda te Gaanderen

Deze houten veranda heeft een landelijke, robuuste uitstraling. Het resultaat: een veranda die perfect...

Een moderne veranda met glazen schuifwanden te Leeuwarden

Moderne tuinkamer te Leeuwarden

De combinatie van zwart hout en de houten vloer geeft een strakke en moderne...

Landelijke veranda aan huis bij een villa in Breda

Luxe veranda in Breda

Een prachtig luxe veranda met klassieke details. Naast alle klassieke details is de veranda...

Luxe terrasoverkapping in Amerongen

Landelijke terrasoverkapping in Amerongen

Een landelijke terrasoverkapping om van te genieten. Met een luxe buitenverblijf geniet u van...