Luxe veranda in Breda 

Een prachtig luxe veranda met klassieke details. Naast alle klassieke details is de veranda ook van vele luxe accessoires voorzien. Ultiem genieten van het buitenleven!

Een maatwerk houten veranda met open haard en lichtstraat

Luxe en stijlvolle houtbouw

Een prachtige luxe veranda met klassieke details! De prachtige klassieke boei met gootlijst en de sierklossen zijn identiek aan die van de woning. Ook de kleine bovenramen zijn in dezelfde stijl als de ramen in de woning.

Naast alle klassieke details is de veranda ook van vele luxe accessoires voorzien. Zo is de veranda gebouwd met twee antraciete lichtstraten. Deze geven niet alleen een mooi kleurcontrast, maar geven ook een maximale lichtinval in de veranda en de woning. Om de warmte van de zon tegen te gaan, zijn schermen in de lichtstraat gemonteerd. Deze zijn elektrisch te bedienen. Ook de voorkant van de veranda is voorzien van elektrische schermen, voor veel comfort in de zomer.

Luxe buitenleven
Naast de lichtstraat en elektrische schermen, is de veranda ook voorzien van een open haard, terrasvloer, spotjes en stroompunten. Dat is pas ultiem genieten van het buitenleven!

Meer inspiratie op doen? Vraag onze inspiratiemagazine aan!