Soorten overkappingen

Wilt u het gehele jaar van uw tuin genieten? Zelfs als het regent lekker in de tuin kunnen zitten? Dat kan met een overkapping. Wij bieden verschillende overkappingen aan. Wat dacht u van een houten overkapping, eiken overkapping, een tuinoverkapping, of een glazen overkapping? Graag maken wij uw overkapping op maat, zodat u volop in stijl kunt genieten!

 

Houten overkapping

Een houtenoverkapping heeft een natuurlijke uitstraling. De houtsoort is stevig, duurzaam, sterk en op maat te maken. Een overkapping van Douglas-hout gaat ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Met deze houtsoort kunt u een lange tijd genieten van uw tuin. De houtenoverkapping geeft een romantische sfeer en zorgt ervoor dat u het hele jaar droog buiten kunt zitten.

 

Eiken overkapping

Onder een eiken overkapping blijft de warmte gemakkelijk hangen. De stevige houtsoort biedt een goede bescherming. De geelbruin tot donkerbruine kleur geeft de eiken overkapping een robuuste uitstraling.

 

Tuinoverkapping

Een tuinoverkapping is anders dan een terrasoverkapping. Een tuinoverkapping staat los van de woning en wordt ondersteund door palen. Bij een tuinoverkapping kunt u door zijwanden of een dichte achterwand een deel afschermen.

 

Glazen overkapping

Een glazen dak biedt bescherming tegen de wind. Het glas in de daken bestaat uit stevig veiligheidsglas, dit beschermt u tegen regen en de straling van de zon. Een dicht dak is ook mogelijk. Een glazen overkapping zorgt tevens voor heldere kleuren en een strakke uitstraling.

 

Terrasoverkapping

De terrasoverkapping beschermt uw terras tegen de regen. De zijkanten van de overkapping zijn open, zodat u nog lekker buiten kunt zitten. Een terrasoverkapping is een ideale oplossing om beschut tegen de zon en de wind te zitten. Geniet van de rust in uw tuin, zie de ochtendzon opkomen en adem de frisse lucht in.

 

Contact

Wij realiseren graag uw droomplek waar u jarenlang plezier aan zult beleven Wilt u meer informatie of een offerte?  Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprekken combinatie met de omliggende tuin en uw persoonlijke wensen komen wij tot een uniek ontwerp dat volledig past in uw leefomgeving!