Houten overkapping op maat

Wilt u ook het liefst van het voorjaar tot het najaar in uw tuin zitten? Overweeg dan een luxe terrasoverkapping in uw tuin te laten plaatsen. Wij bouwen uw overkapping volledig op maat, zodat hij compleet aansluit op uw wensen.

Klassieke veranda met lichtstraat te Ede

Ontdek de mogelijkheden van een overkapping op maat

De VerandaSpecialist maakt ieder product op maat. Dit betekent dat uw wensen volledig worden meegenomen in het ontwerp. Wij hebben alle kennis en materialen in huis om uw overkapping te realiseren. Onze vakmensen bouwen uw terrasoverkapping met hoogwaardige materialen. Zo kunt u nog lang genieten van uw luxe buitenverblijf!

Er zijn verschillende mogelijkheden bij de keuze voor een materiaalsoort. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten hout met ieder haar unieke eigenschap. Denk hierbij aan eikenhout, meranti of mahonie hardhout. Aan de hand van uw wensen kijken we welk materiaal de beste keuze voor u is.

Lichtstraat in luxe veranda

Welke stijl heeft uw voorkeur?

Uw luxe overkapping kunnen we realiseren in verschillende stijlen. Doe inspiratie op uit de verschillende stijlen op onze website. Is een klassieke overkapping met sierlijke detail wat voor u? Of bent u op zoek naar een moderne overkapping in een antraciete kleur? Wanneer uw overkapping aan de woning moet komen, raden wij aan het buitenverblijf in dezelfde stijl als de woning te ontwerpen. Met onze kennis en hoogwaardige materialen weten wij uw buitenverblijf tot één geheel te maken met de woning.

Maak het plaatje compleet

Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Klassieke veranda met lichtstraat te Ede

Over De VerandaSpecialist: hoogwaardige kwaliteit

Al meer dan tien jaar zijn wij gespecialiseerd in houtbouw. De afgelopen jaren hebben we al vele luxe buitenverblijven opgeleverd. Van veranda’s tot aan luxe tuinhuizen en serres.

Hoe gaan wij te werk? Onze werkwijze is als volgt. Allereerst komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens die ontmoeting horen wij graag uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Hierna gaat onze 3D-tekenaar aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp ontvangt u samen met de offerte. Gaat u akkoord? Dan nemen wij uw buitenverblijf mee in de planning. We beginnen met de inkoop van materialen, komen bij u thuis inmeten en bereiding zo veel mogelijk van het werk voor in de werkplaats. Zo kunnen wij uw buitenverblijf in een zo’n kort mogelijk tijd komen bouwen. Dan kan het échte buitenleven beginnen!

Neem contact op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Ons team van bijna 30 specialisten zet zich graag in om uw unieke buitenverblijf te realiseren.